Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО

Възмутен съм!, избесня Борисов, след като надзърна в столовата
28 авг 2009 14:42,
168
Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО
Снимка: БГНЕС

 

"Сделки, направени по времето на двама военни министри, отиват в прокуратурата", обяви министърът на отбраната Николай Младенов.

Така на практика скандалният ремонт в столовата на министерството, за който са пръснати милиони левове, ще бъде ревизиран из основи.

Dnes.bg вече извади на бял свят покупките на Николай Цонев и Веселин Близнаков.

Маси за шест души – 1200 лв. бройката;

Още по темата

Поставка за сапун – 400 лева, поставката за тоалетна хартия – 200 лв.;

Резачка за салати – 8750 лева, супници за по 3250 лева всеки и много др.

"Възмутен съм, защото армията е устоят на държавата. Военните – нашите войници, офицери и генерали, са били превърнати в палячовци на няколко министри", отсече днес премиерът, който дойде в МО за среща с министър Младенов.

"Само с Министерството на отбраната прокуратурата има много работа", допълни той.

Премиерът поясни, че на прокуратурата ще бъдат дадени три папки с документи - договорът на Социалната агенция на министерството за забавните програми на хотелите и почивните домове на ведомството, документи за скрита приватизация на спортните имоти на МО, и за сделка, с която от бюджета на ВВС са отнети 10 млн. лева и е закупена машина за производство на хангари.

По думите на Борисов към днешна дата в министерството има над 50 млн. лв. пасив, а до края на годината се очаква той да достигне 250 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
0
 
! Отговори
jstanchev преди 14 години
Тия вулгарни политици , какъв съд бе народе, да купят ново оборудване а това да го плати който го е поръчал, да върнат парите на армията. Тези цени нямат нищо общо с действителноста стоиноста на закупените прибори е завишена поне 20 пъти и половината от парите ги е прибрал някой ллакомник. Това е нищо да проверят бетствията и авариите не помните ли царските чешми, това сме ние крадлювци.Бойко ако ти не направиш нищо ще дойде Сидеров на власт не го допускай моля те.
141
0
 
0
 
! Отговори
sweety_angel преди 14 години
хаха ама иначе боб ядът :D
140
0
 
0
 
! Отговори
Ал Каш преди 14 години
Е, това с розовите БМВ-та ме кефи страшно!!! За чия метреса са ги приготвили?Или някой гей си ги е поръчал за себе си и любовника си. Да проверят, може и белезници с пухчета да са поръчани.
139
0
 
0
 
! Отговори
офицер от резерва преди 14 години
ЕГАТИ И МИНИСТЕРСТВОТО, ЕГАТИ И РАЗХОДИТЕ. ТАКА ЛИ НЯМА СЪД ЗА ТЕЗИ РАЗХИТИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ БЕ. КАКВА Е ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ.ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА, КАКТО И ТУРЦИТЕ НЕ СА Я КРАЛИ.
138
0
 
0
 
! Отговори
На дали преди 14 години
А така.Я да ви видя сега госшпода от "Тотлебен - 34" как ще се оправдаете,а?ПИТАМ ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР И МЕ БОЛИ ЗА ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО,и го наричаме Армия.Срамота за цялата нация,ако изобщо има такава,щото то държава - няма.
137
0
 
0
 
! Отговори
20 годишен преди 14 години
И аз до момента бях резервиран към Б.Б. Защото наистина сякаш всички медии работят за него, но след този скандал с МО си променям мнението. Излязоха и казаха с точни цифри какво се е крало до момента и това няма как да е спекулация, популизъм или квото щете друго.
136
0
 
0
 
! Отговори
Осра София преди 14 години
Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Бойко, а с акъл беше светлинни години напред пред милиционера и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този *** пожарникарски хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.Върни се бе Жорж, върни се и му разгони майката на този самовлюбен ***! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер може да бъде /гащник ***/. *** София, сега е клекнал над цяла България!Върни се Жорж! Моля те върни се!!
135
0
 
0
 
! Отговори
дано не съм прав преди 14 години
Във всяка втора статия -скандал и даване на прокуратурата.В това лошо няма. Само, че прокуратурата разполага ли с необходимия ресурс за толкова много работа? Аз честно съмнявам. Очаквам първо обвиненията да се проточат много във времето и второ да ги претупват. Само това чакат съдиите и адвокатите на престъпниците. Много рядко ще видим осъден.
134
0
 
0
 
! Отговори
mi преди 14 години
Що? Намирам го за съвсем естественно ако всеки *** редник е успял докато е на служба там да си купи лека кола,да създаде собственно семейство и да защити обикновенните българи от всякакви издевателства на който е склонно невидимото присъствие в частност-топлофикация,електрификация,компютъризация,водоснабдяване,сутеньорство и воайорство,Все пак и българите са хора макар и малко на брой,,,,
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BO-BO QKO ME KEFI...VSE EDNO E COWBOY QHNAL KOKOSHKA!!!!
132
0
 
0
 
! Отговори
fatmak kashik преди 14 години
ei Borisoff... ma stiga si ahkal i prihkal be. ne si li vijdal normalni masi, vilici i lajici che prodaljavash da se uchudvash. ili iskash da prodaljava slavata ni za koiato Churchil ni spomenava kato edna nacia ot izostanali seliani koito oshte si chestitiat baniata. Haide stiga demagogia, zapochvai da rabotish... inache ostavka, ostavka... iasno li ti e...
131
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 14 години
Точно Стуци отговаряше за ремонтите, в цялата страна но човека който пише, само се представя за него. На майтап, Стуци и още едни негови сподвижници са за въдворяване в едни заведения с недотам голям лукс.
130
0
 
0
 
! Отговори
ХА преди 14 години
ВСИЧКИ НА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД, СЪБИРАНЕ НА ***,ЧИСТЕНЕ НА ТОАЛЕТНИ. МАСЛАРОВА НА ЧЕЛО НА ВСИЧКИТЕ ОТ БАНДАТА.
129
0
 
0
 
! Отговори
сиганка преди 14 години
Като ви се казва истината сте недоволни,като се скрие истината пак сте недоволни на вас човек не може да ви угоди.Май трябва да ви упрай едногодишно мъжко магаренце,че да разберете ко искате.
128
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
:-))) Боб паризиен? Мляко с ориз по марсилски? Как звучи само.... Между другото парадните униформи на SS са проектирани от Хуго Бос. За протокола.
127
0
 
0
 
! Отговори
Сиганин преди 14 години
а униформите на аскера ги шият ония *** Долче и Габана,а софрата я готвят известни френски готвачи.
126
0
 
0
 
! Отговори
ефрейтора преди 14 години
Абе стуци ти не беше ли шефа на червените *** ,или си оня който е правил тия ремонти исега защитеваш тези които са те нагушили.
125
0
 
0
 
! Отговори
кой? преди 14 години
"пак е по-добре отколкото комунистки син не работил(или служил) и един ден"кой визираш с това?министъра на отбраната Николай Младенов ли?защото той е точно такъв.
124
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Де се беше научил и да пишеш правилно, младши армейски редник от Трудови войски! :-))))) Това "Й" и точките и запетайките ги нямаш за нищо. :-)))))))))
123
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
На това ме се казва " Лъже като ***". Или комунист, все тая.