Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО

Възмутен съм!, избесня Борисов, след като надзърна в столовата
28 авг 2009 14:42,
168
Прокуратурата бърка до дъното на супниците в МО
Снимка: БГНЕС

 

"Сделки, направени по времето на двама военни министри, отиват в прокуратурата", обяви министърът на отбраната Николай Младенов.

Така на практика скандалният ремонт в столовата на министерството, за който са пръснати милиони левове, ще бъде ревизиран из основи.

Dnes.bg вече извади на бял свят покупките на Николай Цонев и Веселин Близнаков.

Маси за шест души – 1200 лв. бройката;

Още по темата

Поставка за сапун – 400 лева, поставката за тоалетна хартия – 200 лв.;

Резачка за салати – 8750 лева, супници за по 3250 лева всеки и много др.

"Възмутен съм, защото армията е устоят на държавата. Военните – нашите войници, офицери и генерали, са били превърнати в палячовци на няколко министри", отсече днес премиерът, който дойде в МО за среща с министър Младенов.

"Само с Министерството на отбраната прокуратурата има много работа", допълни той.

Премиерът поясни, че на прокуратурата ще бъдат дадени три папки с документи - договорът на Социалната агенция на министерството за забавните програми на хотелите и почивните домове на ведомството, документи за скрита приватизация на спортните имоти на МО, и за сделка, с която от бюджета на ВВС са отнети 10 млн. лева и е закупена машина за производство на хангари.

По думите на Борисов към днешна дата в министерството има над 50 млн. лв. пасив, а до края на годината се очаква той да достигне 250 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за тези дето плюят по ББПлюйте платени червенотиквеничета,на МАМА или ТАТИ се развали далаверата ? Няма нов ДЖИП !УУУУУЖАС! Каква тиква е този *** да развали ГОТОВА РАБОТА ! Плачете! ГОРКИТЕ!!!!!! На мен ми е хубаво ! Дето вика ВУТЕ "яне сакам мене да ми е добре а на Нане да е зле"
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нещо не си в час,според съда не е крал,нали го възстановиха на работа...та същото ще стане и със всички остнали..защото в тая държава се краде законно,не го забравяйте...
120
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Браво,Бойко.Подхванете и прасето Свинаров дето се правеше на шоумен по ТВ и си търкаше кратуната в циците на Рени.Тц,тц,тц.Министър.Голям мерак имам да чуя че е розата на *** в пандиза.
119
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 14 години
Да се бръкне до дъното, и да се вкарат тези министри в затвора. Но преди това да въстановят парите които са откраднали, които са изхарчили неправомерно, като за тези столови, бани и други. В затвора...там им е мястото.
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не знам защо му трябваше кабинет на Бойко, след като той говори, а те мълчат като глухонеми? В краен случай някои от тях се обаждат с по 2-3 лафа, а той даже ги засича:) Мисли ли, че ще се справи сам по този начин,у тях се усеа винаги някакво притеснение да не бъдат засечени ненавреме:) Аз не вярвам това дълго да продължава. Така НЕ става! Като си ги е назначил,да си говорят и отговарят за действията си! Иначе излиза, че са излишни а и трябва да се съобразяват с Бога-слънце.
117
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 14 години
Тоя дето се пише полковник Стуци се бъзика. Стуци е онова мафиотче с Ламборджинито. Което крадна милиони.
116
0
 
0
 
! Отговори
дългов преди 14 години
Знаете ли, че България има да връща 26 милиарда външен дълг. Бай Тошо ни остави само 9 милиарда, от които 3 милиарда бяха за взети на лизинг машини и още 3 млр за взети суровини и материали - за да се произведе продукция за бившия СССР. Ама дойде демокрацията, затвориха границата с СССР защото там се наместиха китайците, и всичко потъна като дълг. Ако бяха произвеждали с тези машини и с тези суровини щяха да изплатят и другите 3 от 9-те милиарда.Така стоят нещата. После откъде от 9 милиарда ст2
115
0
 
0
 
! Отговори
дали? преди 14 години
браво,така и трябва да се бърка..ама дали ще бръкнем до дупка и в далаверите на нотариус Искра Фидосова?
114
0
 
0
 
! Отговори
веселин преди 14 години
Докога ще гледаме мутрите да се дивят от екрана - как другите краднали. Ами то така се прави и далаверата с рекета: влиза мутрата в магазина и почва - ти много печелиш тука, я давай. Така прави и мафията в Италия - спечелил някой от тотото, давай 30 процента
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз ти вярвам. ГЕРБ не знае какво да прави затова измисля такива новини. Казва че предишните са откраднали парите затова ние не можен да правим нещо. Ей ГЕРБери ако нямаше да правите работа защо сте там?
112
0
 
1
 
! Отговори
MIG PILOT преди 14 години
Лошо ли ви е, лошо ли ви е - МАГАРЕТА КОМУНИСТИЧЕСКИ. Май далаверата секна и в този сектор, а? Само форумите ви останаха. Мразя ви. Проклети да сте диваци комунистически.
111
0
 
0
 
! Отговори
Бюджет за 2010 г. преди 14 години
За ваше сведение,каквато и да е дупката в бюджета:2-3 милиарда,то СТАВА въпрос за бюджета за 2009 г.От 1 януари 2010 г. започва новата финансова година.Всичко се занулява и се работи по новия бюджет,приет от това НС примерно през октомври-ноември. Ха да видим тогава с кого ще се оправдава бат Б.Б.-откъде ще вземе парите,какво ще направи за хората:работещи,учители,лекари,пенсионери,детски.НЯМА да му е виновен Станишев и сие.Както се казва, дупе да ти е яко, бат Бойко!Почнете работа най- сетне!
110
0
 
0
 
! Отговори
sisito_uf преди 14 години
Мда, нарове, счупени столове, алпака, е боба не е шедьовър на изкуството разбира се и е петателен, зависи от поднасянето, ама пропусна и бълхите и въшките за да е пълна картината на мизерията!
109
0
 
0
 
! Отговори
алаБала преди 14 години
До 93: Цветанке,пише се фелдфебел май.Но дори и да е такъв, "нарцис","човека на Тато","капитана който стана генерал за нула време",пак е по-добре отколкото комунистки син не работил(или служил) и един ден,или псевдо турчин ръководил акцийки по саботиране на реколтата в ТКЗС,по времето кога бяхме НРБ и ходехме по манифестации.Не мога да разбера защо си губите времето да плюете политиците,след като всички знаеме,че на света честен политик няма-няма и да има.
108
0
 
0
 
! Отговори
доктор МЕНГЕЛЕ преди 14 години
ББ да започва и личните лекари на ДОГАН генерал СТОЯН ТОНЕВ и МИРОСЛАВА КАДУРИНА, там ще излезе много милиони затрити в ремотни и доставки обурудването на кабинета на КАДУРИНА.
107
0
 
0
 
! Отговори
мв преди 14 години
Това беше с чувство за хумор, надявам се...
106
0
 
0
 
! Отговори
55 преди 14 години
Полковник Стуци, ако това е вярно, егати работата. То и за кризата слуховете и долните инсинуации бяха в повече. Между другото, журналята само чакат нещо да се случи и сеира им е до небесата.
105
0
 
0
 
! Отговори
МВ преди 14 години
Лео, не бъди наивник, не ще стане нито едното, камо ли второто,Бойко в момента е като говорител на новинарска емисия, аз, лично не вярвам в чудеса, нищо няма да стане, помнете ми думата.
104
0
 
1
 
! Отговори
Полковник Стуци преди 14 години
Днес бях в Министерство на Отбраната, за да проверя дали всичко това е вярно. Оказа се, че няма нищо подобно. Стола е най- обикновен войнишки стол с груби дървени пейки инабързо сковани маси. Съдовете за готвене и хранене също са най- обикновени от алпака. Храната също не е шедьовър на кулинарното изкуство, но е питателна. Извод: в пресата за пореден път се раздухват само слухове и долни инсинуации.
103
0
 
0
 
! Отговори
кадрови офицер преди 14 години
с интерес прочетох вашите коментари направи ми впечатление че никои не споменава главната причина за анархията в МО това е че начело на това толкова важно министерство поставят цивилни хора и в в повечето случаи даже не са ходили воиници деистващия в момента също неможе да марширува камо ли да е запознат с тънкостите на армията държава която държи да има надеждна отбрана на този пост назначават генерал адмирал или маршал на управляващите трябва да им е ясно че цивилно лице неможе да управл