Няма край. Още 9 доклада на ДАНС потънали

Борисов обяви, че те са стигнали до Станишев, а сега ги няма
28 окт 2009 14:44,
300
Няма край. Още 9 доклада на ДАНС потънали
Снимка: БГНЕС

Сагата "бившият, настоящият и ДАНС" се обогатява с нови сюжетни линии.

Бившият премиер даде показания в прокуратурата и след това разказа своята версия за пътя на справката от ДАНС.

Още по темата

Почти по същото време настоящият съобщи на пресконференция, че още девет документа, всички на ДАНС, се водят на Сергей Станишев, а ги няма.

Един от документите бил за възможни мерки на Министерството на финансите на САЩ относно банковата система.

Имало доклад  за контрабандните канали, както и за търг за специална продукция, сигнал за окръжна прокуратура в Плевен. Имало и за енергийната карта на страната.

Докладите са стигнали до Станишев, а сега не са си на местата, обяви Борисов. За него това не било случайност, а тенденция.

Премиерът планира в понеделник да отиде в ДАНС да успокои служителите на агенцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
14
 
! Отговори
Следва -> преди 14 години
Хора, лошото е, че има много материал за нередностите на крадливите комунисти, няма да Му стигне времето от четири години да ни информира за тях, така че не очаквайте от Него да се занимава с нещо друго. И още един мандат за козметична работа, добре е ,нали, но дали ще остане някой, който все още да Му вярва ?
214
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ne e vinoven BB 4e nqma 'матрял' - vinoven e vqprosniq матрял koito povqrva nq porednata himera ili po to4no sapunen balon ..... no drugo me pritesnqva - ako BB beche prav za матрялa ? Ako toi naistina e precenil to4no s kakvo si ima rabota ? ... Fakta e 4e go izbrahme ... Boli nali ? Ot istinata nai boli ....
213
0
 
14
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Много лъжи и измамни подмятания се хвърлят в обществото. Аз съм за 7 и 8 блок в Козлодуй но за френски блокове!Света се ориентирва ,към еко политика. При нас глобално това не е решение. За изостаналите райони и за икономиката на страната това е добре!*** вие мразите хората да не забравяме това.
212
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мина се вече рейтинга на всички сапунки
211
0
 
14
 
! Отговори
баба Дойка преди 14 години
За Алексей Петров: виновен е въпросният Алексей Петров,който по поръчка на Пожарникарската гилдия се промъква в кабинета на премиера и краде доклада.После отива на Женски пазар да пие кафе с кмета,който преоблечен като продавач на краставици е невидим за хората наоколо.Издава го само гордата пожарникарска походка,но хората отново остават заблудени. След като т.нар. доклад сменя собственика си срещу една дамаджана домашна пърцуца от Банкя и чифт мръсни чорапи всички се разотиват по домовете.
210
0
 
14
 
! Отговори
Dan до баба Дойка преди 14 години
Ей за първи път да съм съгласен с теб и то само, в края на изказването, верно, че вали от мажоретки тук ама само на Серго от мажоретния състав нещо! А колкото до Илиянчо давай бате по-смело те,че ще те плюват ти е ясно ама да не ти пука!
209
0
 
14
 
! Отговори
Мима преди 14 години
Бойко, обичам те! обади ми се. Подпис: Мима
208
0
 
14
 
! Отговори
Чудя се? преди 14 години
Понеже знам, че не можеш да четеш бързо ще пиша бавно!Първо не виждам с какво ме направи за смях??? Второ аз не защитавам никой роден политик защото смятам, че за да се занимаваш с политика трябва да си пълен *** без ценностна система! Трето ако се зачетеш ПО-ВНИМАТЕЛНО в коментарите би трябвало да ти направи впечатление, че 90% от хората които се изказват в защита на Б.Б. аргументите са им иденствено обиди,което според мен показва, че не са от най-интелигентите хора !
207
0
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Абе защо не се помисли по въпроса БНТ да се прекръсти на Бойко Борисов ТВ и 24 часа да го дават пряко. Ще е първата Реалити ТВ в света в която главен герой е държавник.
206
0
 
14
 
! Отговори
ххх преди 14 години
Боко ни занимава с милиционерско-мутренски интриги за да не си задаваме въпросът какво прави самият той. Какви са му идеите, каква му е стратегията? Разбира се, че никаква! Какво друго да очакваме от човек, чийто професионален път върви: пожарникар-милиционер-мутра-полицай?
205
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вижте какво - нашиат премиер НЕ го интересуват други новини - 2-ри случай на смърт от св.грип, над 1300 жертви по пътищата, хората умирали от глад в домовете, свински грип сред децата в Трявна - И КАКВО ОТ ТОВА ПИТАМ АЗ!!! Великия премиер си търси докаладите, плюе по гея Станишев и никой нищо друго не трябва да го интересува - разбрахме ли се??? А'е трайте и да не съм ви чул!
204
0
 
14
 
! Отговори
Иван Спасов преди 14 години
Уважаеми, братчеди по писане. Мисля че всички подценявате ролята на ТРОЙНИЯ АГЕНТ - Алексей Петров в цялата история с доклада.
203
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Калине даже и Американците не плюят срещу Русия като тебе. Ти понеже си тарикат, като една част от българите обичаш да плюеш. И когато огладнееш поради простотията ти просто ще се наложи да си излижеш плюнките. А като гледам бюджета ще е твърде скоро. Кво да се праи. *** народ.Поздрави от Германия.
202
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Брат, уби ме с това за нокътя ........... браов, Бойко, имаш верни фенове .....
201
0
 
14
 
! Отговори
баба Дойка преди 14 години
Илиянчо,отиди моето дете да пасеш козичките,не си за този форум :) такива мажоретки като теб валяло :)
200
0
 
14
 
! Отговори
Кой е ББ ? преди 14 години
Наскоро отвлякоха едно момче на БСП-лидер от Правец. Таткото бил приятел с Валентин Златев. Валентин Златев пък имал хотел на морето, в който хотел папараци щракнаха Бойко Борисов как се весели без да плаща. Предполага се че похитителите на момчето са мутри или полицаи (бивши или настоящи, няма значение, между мутри и полицаи пък също няма разлика). Бойко Борисов пък се оказва че дълги години е бил Полицай, при това Главен секретар на МВР. А още преди това пък, в един услужливо прикриван период от живота му е бил Мутра (създател на фирмата ИПОН-1, която заедно с ВИС-2 и СИК, тероризираше гражданите, карайки ги да се застраховат доброволно). Но това е минало. Да се съсредоточим върху настоящето. Та каква е връзката на ПРЕМИЕРА с отвличането. Мислите ли че му е лесно между *** и Наковалнята. И чия страна да заеме, горкия. Иначе преди Изборите Бойко Борисов продъни небесата, че ще се бори против БСП против Партията на приятеля си Валентин Златев ли? Или против Партията, която го създаде. Защото той е продукт на МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ. А чии бяха медиите по въпросното време, мисля че е ясно и на децата от Детската градина. На същата тази Партия, на която Бойко се заканваше в зле режисираното предизборно ТЕАТРО Добрият Бойко срещу Лошият Сергей. Все пак постановката имаше известен успех сред населението, защото повече от КИТАЙЦИТЕ са само БАЛЪЦИТЕ.
199
0
 
14
 
! Отговори
1111 преди 14 години
Данче, не ни правиш нас за смях... Самият себе си правиш...
198
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Скъпи братчеди по писане.Отклонявате се от темата - "развитието на фабулата във сагата ДАНС".Има си форуми за общи теми и разсъждения върху живота.
197
0
 
14
 
! Отговори
Чичо Мичо преди 14 години
аз пък гласувах за Бойко Борисов с пълното съзнание, че след изборите ще има зрелища и веселба. Не съм очаквал друго, признавам. И не съжалявам защото съм веселяк по природа и обичам шоуто.
196
0
 
14
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
ей убитаци що плюете по бойко? щото е мъжкар и ви разоблечи какви *** сте ли ? крадлива пасмина такава, дано ви израстне по един нокът на чурките