Това, дето Станишев го взел, го дал на ДАНС

Разпитаха екс-премиера, а той разплете пътя на Доклада
28 окт 2009 13:03,
101
Това, дето Станишев го взел, го дал на ДАНС
Снимка: Булфото

"Справката на ДАНС, излязла от Министерския съвет, е върната от мен в ДАНС и там е направена комисия за проверка на информацията. И след това не се е връщала при мен".

Това каза бившият премиер Сергей Станишев на пресконференция в централата на БСП, след разпита му в прокуратурата заради случая с доклада на ДАНС, цъфнал в интернет пространството.

По думите му по справката, която циркулира из медиите, вече била разпоредена проверка на ДАНС, правена била и самостоятелна проверка в прокуратурата, която обаче приключила с отрицателно становище за образуване на дело.

"Би трябвало да се провери дали тази справка е предадена от Алексей Петров на г-н Борисов. Трябва да се изясни как тя е стигнала до премиера", категоричен е червеният лидер.

Още по темата

Цялата история с доклада на ДАНС според него е доказателство за управлението на страната, за характера на управление на държавата, което става все по-авторитарно.

Според него кабинетът върви целенасочено към ликвидирането на ДАНС.

На въпрос кой според него е Стефан Гамизов, Станишев каза: "Очевидно някакъв бизнесмен с някаква сериозна информация, но кой е той, Бог знае".

"Съвестта ми е чиста, никога и никого не съм прикривал. Този доклад е предаден в ДАНС, а как е излязъл оттам, не знам", обясни отново бившият премиер.

"Прокуратурата ще си свърши работата независимо от натиска на Бойко Борисов, който се опита да дава указания на прокуратурата, което е безпрецедентно. Това дори и Тодор Живков не го е правил", каза той.

По думите му сегашният премиер и министрите му се държат като прокурори.

"Докато светът излиза от кризата, в България нищо не се прави", обясни той.

Затова се акцентирало и върху скандалите с ДАНС за отвличане на вниманието от реалните проблеми на българите, смята експремиерът.

"Нека да спрат да приказват за тежкото наследство на предишното правителство", призова още той.

Станишев обясни, че е оставен достатъчно голям резерв в държавата, който сега се търси как да се похарчи от управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Priest преди 14 години
И още нещо! Българите си обичат чегнетата. Милиционер - роднина, милиционер - роднина. Затова в бюджета 2010 (правен също от милиционери) парите за здравеопазване и наука сумарно са по-малко от парите за ченгеджийските структури. Вие си ги отглеждате ченгетата, после вие им се ядосвате. Адски сте ***, наистина!!!! Като се разболеете от свински грип, пак ли ДАНС ще ви лекува, бе невежи плебеи ?????
92
0
 
1
 
! Отговори
Priest до Бай Хой преди 14 години
За кви протести, безредици, анархия говориш??? Ти нормален ли си??? Искаш народът да се хвърли на барикадите, недоволен от това как функционира държавното контраразузнаване ???? Това ли те храни, това ли те държи буден ??? Контраразузнаването ??? Щото това е т.нар. ДАНС. Айде, като си толкова загрижен за тези полицаи, изброй моля 3 техни постижения за последните 20 години, които са направили твоя личен живот по-добър !!!! Мисля, че няма да можеш, освен ако не си един от тях.
91
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 14 години
Жалко, мн.жалко за нас-хората които живеем тук. Нали се сещате, ако тая помия се бе изляла в някоя "бяла" държава какво щеше да се случи - протести, безредици, анархия - докато не "влязат в час" тези които управляват. Пак да си крадът, но не така грубо и остро. Ама ние сме овце и ще търпим - докато ни свърши и последния ден от скапания живот. Ние сме най-големите *** в Европа, че дори и в света.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лъжец!!!!" Никога никого не бил покривал!" А неговите министри???????? А олигарсите??????..... И всички ***?????
89
0
 
1
 
! Отговори
Р.ОВЧЕ преди 14 години
Мътните го взели тоя мушморок той взе кеш а ние ще плащаме !
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Нека да спрат да приказват за тежкото наследство на предишното правителство"-иска Станишев. Е, така е много удобно!? Краденото - крадено! Мърлянето-мърляно?! Ама , моля ви, сега Станишев иска тишина и почивка!За България не му пука! Нали помните как Станишев псуваше от Народното събрание, докато чакаше ред да се изкаже?!... Той ги нареди тези мръсотии, а сега такова незачитане?! Сега това мушмороче се надсмива над всички и не иска даже да се говори.Гад долна!!! Вижте само к,ви глупости говори:
87
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Иде реч за любов и несподелени чуства. Куку ме желае, но е притеснен да си признае.В поткепа на това ще кажа,че повечето *** са АНОНИМНИ.Такава им е природата просто, опре ли до чуства изпадат веднага в нелегалност.
86
0
 
1
 
! Отговори
Shaman преди 14 години
Do Kuku I KalinGospoda opitavame se da vodi, dekonstruktiven razgovor bihte lispreli s prazni i nenujni obidi. Koi komunist koi gei koi na svrakata svat ne e vajno. No ako se iz4erpvate prosto sprete da se obijdate :)
85
0
 
1
 
! Отговори
Въпрос преди 14 години
Силно се интересувам, защо по време на предизборната кампания, лицето Бойко ни занимаваше толкова много с Доган, а сега даже не смее да му спомене името?!Какво стана, нали щеше и него да дава на прокурора?Защо ни заглавиква със Станишев? Защото е безобиден ли?
84
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Тз не бях аз:)Пък кава злобая сънувата и каква завист мижитурки такива.
83
0
 
1
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хахахахамалоумния калинчо забрави да си смени ника, преди сам да се поздрави, и направи поредната простотия :)))калинченце, що непрекъснато доказваш колко прости са подкрепящите бойко?даже като им обяснят как да си сменят никовете, за да изглеждат повече, пак се *** на елементарности :)))
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Туй момченце доста злоба и завист е събрало.
81
0
 
1
 
! Отговори
78757 преди 14 години
Сега не е ли време да се приема бюджета за следващата година. Какво искат да прокарат тихомълком, докато ни занимават с тази простотия - доклада на ДАНС?
80
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
:)Факт е
79
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
До кукуЗащо се *** с мен, бил си готин?
78
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Нека да си чукнем среща в ай-ди клуб, знам,че го посещаваш. Как ще се познаем ли.. огледай се сред групата от твой червени съпартийци и погледни встрани. Ще разбераш,че образите им бледнеят пред моя. Що то съм наистина готин!
77
0
 
1
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хи хи хи *** герберчета се чудят какво да изакат, за да пооправят впечатлението от глупостите бойкови....а бре, пичове, що му се вързвате на ченгето-пожарникар? то просто, то толкова си може....
76
0
 
1
 
! Отговори
серго преди 14 години
*** Серго не знае ли, че секретна поща се доставя и изпраща само от куриери от НСО
75
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Нека си поговорим за енергийна ефективност крастави ***, нека да поговорим и в цифри. Що за ефективност е ващо. И що за средства опоскахте за нея. Нека да поговорим за "гордия" другар Таско Ерменков и за тъпотията му!Той не беше ли врочем ваш шеф в един от софийските ви ***,който наричате столични партийни организации!След вас уви и столица нямаме вече, грозна среда, тесни и оклаляни пътища. Виновни сте и за това безобразници такива!
74
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Сергото отдавна ги е копнал тези сводки и ги е раздал на когото трябва. Кви доклади, каква национална ,каква "сигурност" с мръсни ***. Бойко си е ваш ко се правиш на ощипан. Просто е по нагъл милиционер от вас!Учудващо нали:)