Яне Янев скочи на Бойко Борисов

РЗС иска консултации с управляващите или става опозиция
15 ное 2009 23:04,
114
Яне Янев скочи на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

РЗС рязко изостри тона срещу ГЕРБ и дори постави ултиматум на управляващите.

„Видяхме повече самодоволство в ГЕРБ, отколкото е нормално. Това не е добър знак“, заяви Яне Янев на пресконференцията на кандидата на партията за кмет на София.

„Пред РЗС има две възможности - да станем ясна опозиция отдясно, или да проведем консултации с ГЕРБ и след тях да решим“, обяви в прав текст Янев.

Можело да има и трета възможност, но това щяло да се разбере през януари.

Няколко пъти на пресконференцията Яне Янев направи доста директни намеци за превръщането на властта в авторитарна.

„Ако не бяхме издигнали наш кандидат, щеше да има една партия, един кандидат и една казионна опозиция. Това прилича на други времена“, заяви Янев.

И друг цитат: „Ако не бяхме участвали в изборите със собствен кандидат, щяхме да сме като Синята коалиция, които седяха на една маса с ГЕРБ, но бяха безмълвни като нощта. Това не е демокрация“.

„Водихме кампания в условия, в които имаше по-малко свобода на словото, отколкото е нормално в една демократична държава“, оплака се Янев.

Иначе лидерът на РЗС стреля напосоки и срещу другите участници във вота - СДС и ДСБ имали един кандидат в тези избори – в Разлог, и той се оказал от Държавна сигурност.

БСП пък били казионна и съглашателска опозиция и можело да торпилира демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Янев е спонсориран от БСП за смешната му партия, нормално е сега да се слее с тях. Бойко е като Костов много приказки и източване на държавата без действия срещу престъпността.
74
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 14 години
На Яне пак не са му дали хапчетата.
73
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 14 години
На Яне пак не са му дали хапчетата.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Каза ви ББ ,че държавата е обрана и хоп-всички повярвахте.Преди 20 г.ви казаха,че Тошо е фалирал държавата и пак повярвахте.Но след 89г.започнаха да се изнасят композиции от предприятията и дойдоха милионерите.Сега се повтаря същия сценарий,а ние като *** овце повтаряме"ами няма,какво да се прави"А Бойко фърчи нагоре-надолу на държавни разноски да открива 50м квартална уличка.
71
0
 
1
 
! Отговори
Към 67 преди 14 години
Какво искаш да направи Б.Б. за 100 дни, след като сме го назначили за пазач на обран бустан?Нали най- напред трябва да хване крадците и да им вземе каквото може? Или ти не искаш да бъдат хванати крадците2 Към Янето- Яне , никога не е късно да станеш за резил.
70
0
 
1
 
! Отговори
хехе преди 14 години
не мисля, че на ГЕРБ им пука дали РЗС ги подкрепя ... Атака никога няма да ги предаде така или иначе.
69
0
 
1
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Брях! Ярето пак кърти мифки :)Можело да има и трета възможност.....Ама зависи от това как ще се развият нещата с ДАНС и старите ДС-арски кадри :)
68
0
 
1
 
! Отговори
Бахур преди 14 години
Яне, напънал си се като глис на буца :)))))))
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Подкрепям Яне Янев досега ГЕРБ нишо не прави само едни празни думи без дела .Предното правителство на Станишев започна сас дигането на на ток и вода сега наблюдаваме сащата ситуация само хората са различни . Само си задаите следния въпрос: За кого е работил Боико Борисов ?
66
0
 
1
 
! Отговори
петър преди 14 години
Яне Янев - агент под прикритие. Станишев - мъж под прикритие. БСП- КАМОРА под прикритие. Държава- чудо!
65
0
 
1
 
! Отговори
TULPA преди 14 години
BOI BOI ISKAME BOI
64
0
 
1
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 14 години
Четох коментарите и съм впечатлен от заслепението на някои. Кажете в какво обвинявате Яне?Не иска промяна в конституцията ("всещенна крава" за червените)? Не продкрепя градивната критика към ББ? Или ръкопляска на съдържателните разкрития през последните 100 дни? Или ги критикува? И аз не го харесвам, но повечето (не всичките) от изказванията му са смислени. Независимо, че на всички партийно пристрастени не им оттърват!!
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЧЕ ББ КАКЪВ Е
62
0
 
1
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Янеее... Янеле кротко ягне... Не напиняй толкоз, че току виж се изпущиш и ще засмърдииии...
61
0
 
1
 
! Отговори
Dan преди 14 години
Абе човека дето се кандидатира за кмет от РЗС си постигна своето направи си реклама на някаква негова книжка в национален ефир и това е иначе какво да си говориме, Кадиев мислел че има големи шансове дрън дрън, значи няма реална преценка, както и всички останали лапачи, чиста проба лакомия!!! Гледах и някакъв дядка сигурно на 85 -86 години се беше кандидатирал от партията на пенсионерите или нещо такова, ужас и безумие! Честито но Фандъкова, и левите да си изберат ъгълче!
60
0
 
1
 
! Отговори
Бай онзи преди 14 години
100 дни Парлама
59
0
 
1
 
! Отговори
Приказен герой преди 14 години
Яне е един тригъз политически змей.Каквото и да говори Яне, дефекацията все ще е по-застъпена...Давай Яне!!! Ръси Ред, Законност и Справедливост!
58
0
 
1
 
! Отговори
Каблешков от Варна преди 14 години
Отговори Бойко, какво стана с Мургина наистина, ами с Доган ? Иначе на жадния за зрелища народ му предлагаш сериала със скъпите возила на чалгаджийчетата. Ама балъците силно намаляха за тези 100 дни плямпане
57
0
 
1
 
! Отговори
Кьоравия преди 14 години
Те много скоро ще има и други, прогледнали...
56
0
 
1
 
! Отговори
Чл.№1 да не забравим преди 14 години
Питат радио "Ереван" Кога ще се успокои Б.Борисов??Радиото отговаря: - Само временно, когато едновременно стане, Президент, Председател на народното събрание, Премиер, Председател на конституционния съд, Шеф на Профсъюзите, Кмет на София, Омбудсман и когато му остане време и шеф на пожарната, но това не е окончателно... и Чл.1 да не забравим...