Кой е по-умен и красив – Николай Младенов или Марин Райков?

Външната ни министърка крие наследника си, но даде жокери
30 ное 2009 13:15,
139


Общо гласували: 1457
Николай Младенов
69%
Марин Райков
31%

"Следващият външен министър на България ще бъде умен и красив мъж", каза бъдещият еврокомисар Румяна Желева.

Тя отказа да посочи кой ще наследи поста й, "но със сигурност няма да е Димитър Кюмюрджиев", който в момента е началник на политическия й кабинет.

На въпрос дали нейният заместник Марин Райков е умен и красив, Желева обясни:

"Всичките ми заместници са красиви и умни".

Две са спряганите имена за поста й – заместникът й Марин Райков и настоящия министър на отбраната Николай Младенов.

На пресконференция Желева обяви, че във Външно ще бъдат закрити някои от дирекциите, а други ще бъдат слети.

Новият устройствен правилник на ведомството предвижда закриването на службата на говорителя на МВнР, защото се припокрива с тази за връзки с обществеността.

Длъжността на говорителя Драговест Горанов обаче ще остане.

Закрита ще бъде и дирекция "Координация и анализ", но ще бъдат създадени няколко нови дирекции, като например Дирекция за политика за развитие.

Но свой ред Димитър Кюмюрджиев обясни, че в момента специална работна група прави анализ на всички имоти на ведомството – 220 на брой.

Той посочи, че МВнР спешно трябва да реши проблема с потъващата сграда на посолството ни във Вашингтон, която е много стара.

Имотът е купен преди 1989 г. Вероятно посолството ще бъде изнесено в друга сграда, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
Бацко преди 14 години
Да ги тестват и точка. Ето и правилния тест:Умен ли си: Да(1т.) Не(0т.)Красив ли си: Да(1т.) Не(0т.)Резултати:2т. - ти си умен и красив1т. - ти си умен или красив0т. - ти си *** ***
138
0
 
0
 
! Отговори
jeleva преди 14 години
a niama li drugi po-podhodiashti hora.aman ot stari mucuni
137
0
 
0
 
! Отговори
Бьлгарин преди 14 години
Желева е хубава отзад
136
0
 
0
 
! Отговори
журито преди 14 години
Ехе, еми че кажете ра, да си напрайим и кУнкурс за красиви министри..ей,нИко ей наш симпатяга, да го лапнеш да го схрускаш тоз ми ти ***.Пак чалгичка слушка милУтУ.Ау и другия зъбата физиономийка..малиии май никой няма да го спечели тоз конкурс.Алоо проклетото правителство да спре да се *** с народа,а да си гледата работата, да направи нещо за НАРОДА.Не само за тях си.Ай ше ви си нивиди ***.
135
0
 
0
 
! Отговори
martin преди 14 години
Като Б.Б толкова спекулира с казармата,и се подиграва с тоя и оня че,не е бил воиник,нека каже каде е служил военния му министар.
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От изказването на г-жа Р.Ж. може да се направи логически извод, че досегашнияят министър е *** и грозна жена. Т.е. обратното на красив и умен мъж! Дааа... Каквото сам си направиш...
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
az pa si mislime kade ediniat moe da e ministyr bez purtifel, a drugiot portufel bez pari..
132
0
 
0
 
! Отговори
фен клуб преди 14 години
Със сигурност Марин Райков няма да прати Грузия в Близкия изток !!!И е приет от европейците
131
0
 
0
 
! Отговори
Do Daola преди 14 години
Haha! Krasimir Kostov !! Homosexualen komunisti4eski agent - kakuv ministur be, Daola?
130
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 14 години
И двамата са убийствено грозни.
129
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 14 години
Ако направят външен министър Красимир Костов - няма да сбъркат - той е професионалист с опит.
128
0
 
0
 
! Отговори
Лили Ганчева преди 14 години
И двамата имат качества.Затруднена съм в избора си.Николай Младенов се ангажира с проблема за прословутите такси на ГКПП "Дунав мост" и предприе конкретни стъпки в качеството си на евродепутат, г-н Райков е изключително ерудиран, професионалист, също има позиция по този болен за Русе и Гюргево проблем. И дмата са умни и красиви, всеки по собствен начин. Ние разчитаме и на двамата.
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека да е МАРИН РАЙКОВ.Човека е абсолютно наясно с "македонците",не случайно при острата реакция на българските политици относно глупостите на ГРУЕВСКИ в А встралия само мнението и изказването на Райков не бяха разгласени по скопските веСници!Каза им го "право куме в Очи"!!!
126
0
 
0
 
! Отговори
МВнР преди 14 години
НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ е отговорен и сериозен министър на отбраната, нека да продължи достойно да си изпълнява задълженията.По същия начин МАРИН РАЙКОВ без съмнение ще бъде истински компетентният министър на външните работи !
125
0
 
0
 
! Отговори
dano! преди 14 години
mladenov da si ostane v ministerstvoto na otbranata - neka i pri voennite ima mlad, krasiv, inteligenten i ne debelak! aman ot tlasti generali /kakto e v sv.sinod/
124
0
 
0
 
! Отговори
Nasty преди 14 години
бати грозниците
123
0
 
0
 
! Отговори
съпруга на военен преди 14 години
Сакън, не пипайте Младенов. Тъкмо се появи малка надежда за армията, че "интелигентен" не е диагноза. Сигурно има и други способни млади хора, задължително и с образование в чужбина (да подкрепя 122).
122
0
 
0
 
! Отговори
Solomon преди 14 години
Райков е от старата школа. Стига вече. Вальо Добрев е готин. Аристократичнаото лоби в Кралството ще го припознае веднага. И Лъчезар Матев е умен и красив мъж. Посланик в Лондон до вчера. Трабва ни нова личност. Някой младок като Симеон Дянков, който да изръси нещо сладко за ухото от типа "Във външно са се окопали дърти коминтерновски старчета " и да ги разгони. И най-неопитния студент завършил на запад е по-печен и по-почтен от всички дипломати "от кариерата" .
121
0
 
0
 
! Отговори
Мустафата преди 14 години
а ние искаме *** министър на храните и музиката :) тррр-так-так :)) красив и умен да бъдел въпросния ... а салта да може ли да прави? А с корема си да може ли да говори? Като яде боб по приеми да пръцка или да се стиска? Да пратим ли *** еврокомисар или да не пращаме? Да верваме ли на блондинки-мажоретки? Ше ми даде ли некой хапчетата?
120
0
 
0
 
! Отговори
bulgarin преди 14 години
Za men be6e vajen na4inut, po koito Raykov burzo reagira otnosno slu4aq s potunaliq korab v Makedoniq. Imenno krizisnite momenti pokazvat na qve ka4estvata na horata.