Станишев нахъса червените за местния вот през 2011

Трябва да бъдат избрани най-голям брой кметове, каза той
21 фев 2010 19:02,
178
Станишев нахъса червените за местния вот през 2011
Снимка: БГНЕС

"Основната задача на БСП на предстоящите местни избори през 2011 година е да повиши социалния ангажимент към хората, както и да бъдат избрани най-голям брой кметове и общински съветници по места. Освен това ще се работи за изграждането на лява визия, ориентирана към хората, т.е. БСП ще следва политиката, която хората искат".

Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев по време на Национално съвещание с председателите на областните и общинските съвети на партията в Пловдив.

На двудневния форум червеното ръководство реши да подкрепи идеята на младежите от БСП за създаването на "бяла книга", в която да се описват най-належащите проблеми във всяка една община.

Още по темата

Станишев се обяви в подкрепа на изказването на президента Георги Първанов, че трябва да се отворят икономическите досиета на прехода.

"Става дума за досиета на Държавна сигурност, за това как се извършва българският преход, как се натрупаха гигантски богатства, как тези ресурси, които се оказаха в частни ръце при приватизацията на безценица, влияят на политиката и на политическите партии", посочи Станишев.

"Не споделям виждането и предложението на лидера на ДСБ Иван Костов да забравим миналото и да гледаме напред - ако не се изчистят нещата, няма как да стъпим на здрава почва", добави той.

На въпрос как ще определи случващото се в МВР в последните месеци, Станишев каза, че не е компетентен по въпросите на МВР, но винаги е давал рамо на МВР по време на своето управление.

"В последните месеци ми прави впечатление, че новините в страната са бюлетин на МВР", подчерта още лидерът на левицата.

Според него държавата се управлява чрез МВР от МВР, така че тази тематика засенчва всички други тематики в ежедневието на българите.

"Целенасочената политика на ГЕРБ в последните месеци е овладяване на всички структури на ГЕРБ на всички нива, като се назначават хора, които да служат на партията, а не на обществото. През мандата на БСП е работено максимално за създаване на условия за развитие на икономиката", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Серго - клакьорка.
130
0
 
4
 
! Отговори
123.... преди 14 години
Вижте само каква снимка са му сложили!!!!Останалото е без коментар!!!!
129
11
 
5
 
! Отговори
antikomunist преди 14 години
Станишев си остава най -успелия министър председател !Млад интелигентен ,знаещ- при неговото управление (с коалиционна култура)знае,м че безработицата стигна до 3.7%, наи голям икономически растеж (6.5%),най големи те преки инвестиции ,увеличение на фискалният резерв двоино - 8 милиарда - и най важното че влези в историята като при него влязохме в клуба на богатитве държави (поради което сега вечно кривите казват че сме най бедни -но от богатите )Но ченгеджиите -чалгаджиите си избраха мутра
128
1
 
1
 
! Отговори
безпартиен преди 14 години
Пополизам ли е безработние да плащат здравни увеличени от 10.4 на 16.8 и глоба ако не платят 1000при второ 2000 и последващо принудително събиране с иземване на имущество както преди 9.9.1944 г вместо да помислят как да почнат работа хората ! От днес диабетиците са принудени да си плащат инсулина сами 40 лв ... задължиха да си платът назад 36 месеца беше 15 ЗАМЕНКИТЕ ГЕРБ нищо не може да направи защо ли !?
127
0
 
3
 
! Отговори
безпартиен преди 14 години
В последните месеци ми прави впечатление, че новините в страната са бюлетин на МВР", подчерта още лидерът на левицата.Поне това не е ли вярно ВИЕ като го видите почвате да плювате като по команда !Защото сте научени да изпълнявате заповеди в школите на МВР
126
2
 
3
 
! Отговори
СиняКаска преди 14 години
В речника на Cambridge, популизъм (Populism) се дефинира като:"political ideas and activities that are intended to represent ordinary people's needs and wishes"сиреч - новата визия на Станишев, който постоянно обяснява, че реформите на сегашния кабинет, които не се нравят именно на масите (в чиито интереси няма нищо градивно и които по дефиниция са нерационални), са форма на популизъм. ТОЗИ Е УНИКАЛЕН ЛИЦЕМЕР!
125
4
 
0
 
! Отговори
народ преди 14 години
борисов ще е новия президент,а първанов министар председател......това е схемата за бъдеще
124
0
 
8
 
! Отговори
народ преди 14 години
станишка,ти изтървя коня.ве1е не ставаш за политика
123
0
 
8
 
! Отговори
Пак ще се краде преди 14 години
Пак ще се краде. Дупе да ни е яко. Мисли като гласуваш народе.
122
0
 
6
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Gladna koko6ka proso sanuva.
121
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Червените гушки взеха да отъняват и започнаха да се оглеждат откъде да ги напълнят.
120
2
 
9
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 14 години
ТОЗ Е ТОЛКОВА ЗЛОБЕН ЧЕ ,АКО СЕ ВЪРНЕ КОМУНИЗМА,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ВКАРА В ЛАГЕРИТЕ.
119
3
 
6
 
! Отговори
надя преди 14 години
ако, ББ наистина потърси отговорност за кражбите, измамите и безобразията, които се извършиха със съдействието и бездействието на предишните управляващи, няма как да избират червени кметове и съсела ще нанка на"топло", заедно с червени и жълти другари и приятели ибрици.
118
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Съсела пак се изказа.Най-много кметове друг път.Който е *** да гласува за неговите кметове.
117
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има много хора с леви убеждения в България.Но БСП доказа,че не е носител на техните настроения на политическата сцена, затова - sorry, но няма как да ги представляват на следващите избори
116
2
 
9
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
:)))))))))))))) вижте снимката, колеги! Мъничък, жалкичак, уплашеничък инфантилчо! Даааааааа, ама зад гърба му е могъщата столетница! :)))))))))Страхотна снимка, има въздействието на колаж ;)
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много ги боли миличките..толкова много-вижте го само геичето как не се предава и продължава да прави всичко възможно...абе партизански душици са-какво да говорим повече...долни нещастни изчадия-няма го сладкия кокъл ве4е....
114
0
 
9
 
! Отговори
агент Доце преди 14 години
"Партизан за бой се стяга"-внимавайте всички и се обединявайте, ако не искате пак да ви почервенеят задниците от червената бабичка
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Трябва да бъдат избрани най-голям брой кметове"мислех, че кметовете у нас са строго определен брой - колкото са кметствата!
112
0
 
13
 
! Отговори
Писна ми от вас преди 14 години
66 години простотия и пак тръгнал Петко с мъжете! Качете се на летящата чиния на Бузлуджа и си вървете!