Борисов не знаел за "агентите" Маджо и Маргините

Като главсек на МВР той нямал данни за вербувани престъпници
1 мар 2010 11:40,
110
Борисов не знаел за "агентите" Маджо и Маргините
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отрече да е имал информация за лица от престъпния свят, вербувани за работа в службите, докато е бил главсек на МВР.

На въпрос имал ли е информация Маджо и Маргините да са били вербувани за службите, Борисов отговори:

"По мое време нямаше такива работи".

В днешния си брой в. "24 часа" съобщава, че „добре облечени бизнесмени” са били привлечени за нещатни сътрудници на МВР.

Още по темата

Изданието посочва Братя Галеви, Косьо Самоковеца, Маргините и Маджо, като цитира бившия шеф на контраразузнаването Атанас Атанасов, който твърди, че привличането на знаковите фигури било елегантен начин част от политическите сили да използват финансовите ресурси на групировките по време на избори.

Иначе днес премиерът пожела "честита Баба Марта" с думите: "Да сме бели и червени през цялата година!".

При откриването на Шестия национален иновационен форум премиерът обяви, че страните от ЕС трябва да толерират процеса на развитие на иновациите – дали чрез стимули, дали чрез законови промени, дали чрез решения на отделните правителства.

"За жалост и ние попадаме сред страните в ЕС, които недостатъчно сме оценили този проблем и сме доста назад от много други държави", коментира премиерът.

Постоянният представител на Световната банка у нас Флориан Фихтъл каза, че иновациите са като растение, което се нуждае от постоянни грижи.

Според него подхранваща почва за иновациите е образователната система.

Към момента в България образованието не е представено на конкурентна основа и нивото на научноизследователската дейност е по-ниско в сравнение с останалите европейски държави, каза Фихтъл. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
9
 
! Отговори
цтцт преди 14 години
и като глав.секретар и като премиер....все тоя ***......Не са го научили да се бръсне всеки ден и това е.... това е сигурен знак че ББ иде от бунището и не разбира от управление
41
0
 
8
 
! Отговори
Angel преди 14 години
сигурно "маргините" са щели , виждайки че затъват, да искарат цялата истина за "бизнеса" между тях и политиците и моментално последно опоменатите търсят начин да се спясяват. В случая правят ги агенти , което не само , че е абсурдно , но и смехотворно......
40
4
 
5
 
! Отговори
9999999 преди 14 години
като не знаеш,заминавай си там от където си дошъл. Те по турско подобре са управлявали тази държава и се е наричала "БЪЛГАРИЯ".....сега като сте вие големите българи/нямам предвид средната класа/ какво правите.... ще доживеем май този ден в който в картата няма да има БЪЛГАРИЯ
39
2
 
7
 
! Отговори
do Amenhotep преди 14 години
И Пашата.И съотборник и съдружник с Алексей Петров
38
5
 
14
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Абе, Агент Маджо, не беше ли БИЗНЕС ПАРТНЬОР НА БОЙКО?
37
3
 
14
 
! Отговори
СМЯХ СМЯХ преди 14 години
ТИ ЛИ НЕЗНАЕШ
36
0
 
15
 
! Отговори
nn преди 14 години
много странно...скоро по някои си канал шефът на данс каза,че незнае дали ахмед емин е бил сътрудник,по-точно нямало данни, бб сега незнае дали маргините са, ..абе в тая държава има ли някои нещо да знае по тоя важен въпрос
35
2
 
18
 
! Отговори
Тъпата овцъ преди 14 години
До няколко месеца тези, които викаха "Осанна" ще викат "Разпни го". / Не правя сравнения между Биби и Христос - няма нищо общо/ Глад и мизерия не се оправят с телевизионни изяви. А засега от ББ само това получаваме - обещания, хвалби и шоу. Няколко дребни рибки постояха по няколко часа "на кафе" в арестите. Няколко тотално oсрaли се комунисти бяха извикани пак на по кафенце и това е. Ако ГЕРБ не променят нещата до 2-3 месеца на следващите избори ще бъдат колкото хората на "цар" Симо.
34
5
 
5
 
! Отговори
кравар преди 14 години
е добре де ама и на тримката дето ти ги изредих дето много "разбирали от икономика" нали им ядохме попарата айде да видим кво ще направи пък Бойко.Резултати,Реизултати а не само премиерстване щото ако помниш имаше един филип димитров един виденов....
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
на снимката КРЪСТНИКЪТ!
32
0
 
16
 
! Отговори
даа преди 14 години
Истината е явна престъпници и политици са комбина .мафиотска Бълтария
31
3
 
17
 
! Отговори
овчар с чар преди 14 години
Бойко според теб кой ти го спусна по телевизията? Много сте наивни. :) Костов Доган и съсела поне знаят какво е икономика, а тоя знае какво е бухалка, мерцедес и как да се прави на Тодор Живков нали все пак го е охранявал научил е нещичко поне!
30
6
 
5
 
! Отговори
кравар преди 14 години
колега за разлика от овчарите ние краварите можем сами да преценяваме кой става и кой не и не чакаме да ни го "спуснат"от брюксел а и не ние страх да изразяваме свободно мнението си.Само между другото да видя дали съм разбрал правилно-ти предпочиташ костов или доган или съсела станишев?
29
1
 
8
 
! Отговори
овен преди 14 години
хубаво е да има борба с престъпността и трябва да има такава, но да се явява един престъпник и да вика аз съм спасителя и няма кой да ви оправи ми се вижда прекалено може би защото живея в голям град, а не на село и виждам онея старите крадци колко по-хубаво ми правеха кварталните улички и не беше всеки ден скандал след скандал и ХЕРФЛИК да лъска с дясната ръка на СПАСИТЕЛЯТ!
28
2
 
2
 
! Отговори
овчар с чар преди 14 години
все пак никой не очаква краварите да определят бъдещето и това кое е правилно и кой е човекът, за това са ЕВРОтарикатите от Брюксел
27
0
 
4
 
! Отговори
мун дю преди 14 години
гледах един руски сериал "олигарх" нашите агенти са само бледи копия...
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много е забавно да гледаш как *** се пъне да обижда на ***...
25
7
 
18
 
! Отговори
Смахон Дянков преди 14 години
Е па само заплати ли знаят да вземат тия герберчета. И нали лозунга им беше "НИЕ МОЖЕМ" Видя се какво могат - да лъжат и да клеветят.
24
17
 
7
 
! Отговори
кравар преди 14 години
ако Бойко Борисов се провали пиши я бегала тая държава - аз след него читав не виждам.така че не злобейте.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иначе днес премиерът пожела "честита Баба Марта" с думите: "Да сме бели и червени през цялата година!".БАТЕ БОКО Е ЧЕРВЕН, БАТЕ БОКО Е ЧЕРВЕН!УХ НА БАТЬО!