Борисов не знаел за "агентите" Маджо и Маргините

Като главсек на МВР той нямал данни за вербувани престъпници
1 мар 2010 11:40,
110
Борисов не знаел за "агентите" Маджо и Маргините
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отрече да е имал информация за лица от престъпния свят, вербувани за работа в службите, докато е бил главсек на МВР.

На въпрос имал ли е информация Маджо и Маргините да са били вербувани за службите, Борисов отговори:

"По мое време нямаше такива работи".

В днешния си брой в. "24 часа" съобщава, че „добре облечени бизнесмени” са били привлечени за нещатни сътрудници на МВР.

Още по темата

Изданието посочва Братя Галеви, Косьо Самоковеца, Маргините и Маджо, като цитира бившия шеф на контраразузнаването Атанас Атанасов, който твърди, че привличането на знаковите фигури било елегантен начин част от политическите сили да използват финансовите ресурси на групировките по време на избори.

Иначе днес премиерът пожела "честита Баба Марта" с думите: "Да сме бели и червени през цялата година!".

При откриването на Шестия национален иновационен форум премиерът обяви, че страните от ЕС трябва да толерират процеса на развитие на иновациите – дали чрез стимули, дали чрез законови промени, дали чрез решения на отделните правителства.

"За жалост и ние попадаме сред страните в ЕС, които недостатъчно сме оценили този проблем и сме доста назад от много други държави", коментира премиерът.

Постоянният представител на Световната банка у нас Флориан Фихтъл каза, че иновациите са като растение, което се нуждае от постоянни грижи.

Според него подхранваща почва за иновациите е образователната система.

Към момента в България образованието не е представено на конкурентна основа и нивото на научноизследователската дейност е по-ниско в сравнение с останалите европейски държави, каза Фихтъл. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Koito iska da znae, - pita.Pitai baba mi, tia vsichko shte ti kaje...
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ni chul, ni vidial ! - i toi si pazi kojata.
80
0
 
3
 
! Отговори
uha преди 14 години
всъщност какво знаеш,моито момче?да си чул,че на медиците пак не си превел заплатите или сестра ти е на отделен бюджет??
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да, Ленин беше формулирал революционната ситуация като - върховете повече не могат, а низините не искат. Вероятният изход от ситуация като сегашната (ако не се предприемат мерки за предоловянето й) е точно това, което казвате, но лично аз се съмнявам. Българите сме прекалено овчедушни и докато намираме изход за себе си и своите близки (по изключение и за тях), нищо няма да направим. Дори Ботев е бил принуден да каже - "и за тоз народ курбан съм тръгнал да ставам".
78
0
 
1
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Не всички българи имат за хляб, а още по малко за масло-в този смисъл изразих метафората си. За това са виновни две страни според мен: От една страна "красиви умове" без морални задръжки от друга страна " пасивни умове" които се задоволяват с "хляба и маслото" Идва момента обаче/винаги идва/ на онези без хляба и тогава ...колани с експлозиви, калашници.... Няма ри хляб това винаги се случва...Каква полза от ум тогава?
77
0
 
2
 
! Отговори
an преди 14 години
i kakvo izliza?glaven sekretar na mvr nqma informaciq,4e mutrite sa bili vav sistemata na mvr.ami da be6e pital naroda, toi 6te6e da mu kaje tazi sekretna informaciq.
76
1
 
2
 
! Отговори
чичо преди 14 години
А ама хич не са учудвам ,че не знаеш.Те тези в оперативен отчет за *** всичките начело с началника им.Той и министърът им Цецо главоча да не мислиш ,че знае.Знаят само тези които са ги вербували да цоцат от тях пари.Ти какмо се чудиш Бойко.Не се чуди ами им нацепи кратуните.
75
0
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Ako ne e znael,(v koeto se samnqvam)ve4e znae!
74
1
 
6
 
! Отговори
главсек на МВР преди 14 години
Премиерът Бойко Борисов не отрече да не е имал информация,че лица от престъпния свят, вербувани за работа в службите, са го назначили за главсек на МВР.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма нищо страшно, че гледаме различно на нещата, ако това не е насочено срещу някого, без значение кой. Да, прав сте, наистина "лафове като вектор, и виртуален", няма да ме накарат да ахна, но нямам нищо потив тяхната употреба, стига с това да се допринася за изясняване на конкретна ситуация или проблем. Като всички нормални българи, и аз си изкарвам прехраната, както казвате Вие - "за хляба и маслото". Рядко влизам във форумите, тъй като и рядко има нещо, което да заслужава внимание.
72
0
 
0
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Може би сте прав, просто различно гледаме на нещата. По изказа ви виждам , че Вие сте умен и интелегентен човек. Лафове като вектор, и виртуален няма да ви накарат да ахнете:) Моя ценз е еднакъв с този на Доган. Сасво правиме обаче ние двамата с Вас. Вероятно и Вие като мен сте хванали ниша и изкаравте за хляб и масло, и от време на време си чешеме езиците по форумите. Това също според мен не е ум. Доган си умира за такива като нас...
71
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
IMALO E OSHTE PREZ 85 GODINA I VECHE 89 STAVA......KAMANITE PADAT !!!TOGAVA STAVA SRASTVANE NA VSICHKI INSTITUZII V EDNA KOQTO SE KAZVA...STRANATA NA MAFIQTA - BALGARIQ ! TOVA E, NQMA KAKVO DA SE UMUVA !KOI SA VINOVNITE ??? VINOVNITE SA DC I MVR, BEZ TQXNA POMOSHT TOVA NE MOGE DA BADE VAZMOGNO ! TE, NACHELO SAS POLITIZI V BG, SAZDADOXA GENOZIT NA BALGARITE, ZASHTOTO POTARPEVSHI OT REKETI , TERROR , OTVLICHANIQ, TOVA SA BALGARITE ! KAKVO DA PRAVIME ? AKO EDNA QBALKA E ZAGNILA OT EDNATA STRANA ?..
70
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
AGENTI NA MVR ili DC??? TE NE SA BILI AGENTI A SA RABOTILI ZAEDNO ? AKO NE SE LAGA , VSICHKITE IMAT CHINOVE LEITENANTI ??? KOI IM GI E DAL TIQ CHINOVE ? GENERALA, KOITO V POSLEDSTSTVIE MARGINA E ISKAL DA UBIE !!!!! QVNO NA MARGINA MU E PISNALO DA DAVA 50% ot ZARABOTENOTO ????? ILI GENERALA STAVA NEUDOBEN SVIDETEL, TAI KATO VSICHKI PRESTAPNIZI MALKI GALKI I BEDNI, IZVEDNAG SE IZGIVQXA V ROLI NA BIZNESMENI S GOLQMA SILA I POLOGENIE V OBSHTESTVOTO ??? TAKA CHE SAIUZ M/U DC I MVR I MAFIQTA E IMALO
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз също изразявам мнението си. Същественото е УМ. Дали ценностната система на притежателя на този ум е перверзна или не, това няма значение. Т.е. Същественото е, че трябва да има УМ. А не подценявайте умът на Сокола, само защото делата му не ни се нравят.
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРЕ МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ РАБОТИЛИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ..Е ТВА Е НАЙ МОДНИЯ БГ ВИЦ
67
0
 
2
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Аз не споря. Изразявам мнението си. За мен ум с перверзна ценностноа система е сбъркан еволюционно индивид. По твойта логика Христос е бил ***? Отровните гъби също са красиви...
66
0
 
1
 
! Отговори
ДЯДО преди 14 години
В ООН спорели кой пази по-добре тайна.Американеца заявил ,ние имаме два индтитута и в единия незнаят какво правят в другия. А при нас институтите са в една сграда и незнаят нищо един за друг,заявил руснака. По едно време гледат, че българина се смее и казва: а при нас човека работи в института и не знае какво и защо работи.Те това е тайна.
65
1
 
3
 
! Отговори
смех преди 14 години
Какво не знаел Борисов?Прави се на гърмян заек тоз момък.
64
0
 
1
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Крокодилът е животно с много малък мозък и творение от отвинали етапи на еволюмията. Да, но има мъртва хватка. Единствения хищник който може да живее в тинята. Той знае само едно. Хваща и дави. Практически няма животно което да го победи, но това не е ум. Лросто има мъртва хнатка. С Доган е същото. Чака да се появи някой "Нарцис" хваща го за врата и го дави. Не е ум това.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изпадаме в дребнав спор. Нали знаете, че има добри и зли гении? Това за Дякона и останалите неща, няма нищо общо с конкретния случай. Има много лоши хора, които са умни. Както има и много добри хора, но за съжаление, не толкова умни.