Президентът върви към политически проект?

Петъчната случка е провокация, смята Цветан Цветанов
5 мар 2010 22:04,
702
Президентът върви към политически проект?
Снимка: БГНЕС

Аз не смятам, че трябва да говорим за войни, а за личности в институциите. Тази война е предизвикана от президентската институция. Симеон Дянков отиде добронамерено в президентството.

Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов пред БНТ.

Още по темата

След срещата между министър Дянков и Първанов се разбра, че президентът върви към един друг политически проект, коментира Цветанов.

Това, че веднага излезе стенограмата, вече е провокация, убеден е Цветанов.

Аз вече ще се замисля, когато трябва да отида при президента. Ние ще поискаме аудиозаписа чрез председателя на парламента, каза вътрешният министър.

Това са принципни неща - когато заемаме определени постове, не трябва да водим такава война, категоричен е Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


702
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕЙ ЕДНА СТЕНОГРАМА И ЗЕХТЕ ДА ПИАКЕТЕ КРЪВ БРЕ БРЕ
523
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ОМРЕ ТОВА СА 200 4ОВЕКА С ПО 2-3 МИЛИОНА ЛЕВА КОЙТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРЕЗИДЕНТА ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО ВИЗИРАМ ДИСКА В ГЕРМАНИЯ
522
3
 
8
 
! Отговори
meri преди 14 години
СЛЕД АКТО СРЕЩАТА СТАВА В КАБИНЕТ НА ПРЕЗИДЕНТ ЗА УРЕЖДАНЕ НА ЛИЧНИ СМЕТКИ ,БИ СЛЕДВАЛО ДАСЕ ПУБЛИКУВЕАТ ВСИЧКИ СТЕНОГРАМИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ КОИТО КАСАЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИЧНО
521
3
 
5
 
! Отговори
стенограф преди 14 години
Да си чувал нещо за квалифицирана информация и комюнике за пресата? Образовайте се, след като искате да изказвате мнения!
520
3
 
6
 
! Отговори
омбре преди 14 години
Съмнявам се ,че случилото се има връзка с съобщението,че български милионери имат сметки в Швейцарски банки.ДВД е в Германия.Има от какво да се притеснява Гоце туриста Пък и той скоро ходи до Германия май слухти дане излезе нещо.
519
1
 
3
 
! Отговори
кокО преди 14 години
то наистина "басма" - най-долнопробния плат
518
1
 
3
 
! Отговори
странджанец преди 14 години
Много дървено бе, брато! Твоите деди също ли са кореняци софиянци?
517
1
 
11
 
! Отговори
Криста преди 14 години
Именно,аз просто недоумявам как някои роптаят,че стенограмата била публикувана.Аме браво на тях,че са я публикували.
516
1
 
1
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Комунисмът като химера и невъзможна идея не е имало. Имаше и има КОМУНИЗЪМ. Този който пращаше в лагерите на смърта, този който ни затвори в соцлагера, този който не ни предупреди за аварията в Чернобил, този който раздаде куфарчетата, този който създаде мутрите за да спрат инициативата на граажданското общество и този който ни управлява вече 65 години.
515
7
 
2
 
! Отговори
meri преди 14 години
ЗАЩО ГОЦЕ НЕ ПУБЛИКУВА СТЕНОГРАМИТЕ, КОИТО ЗАСЯГАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ,А САМО ТАЗИ В КОЯТО Е ЛИЧНО ЗАСЕГНАТ ,ЗАТОВА СЕГА НИКОЙ ПОЛИТИК ПОВЕЧЕ ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРЕЩА С ПЪРВАНОВ ,ТОВА Е ГОЛЯМ ШАМАР ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ
514
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цветанов нещо не е в час. Стенографа стои точно срещу Дянков и той много добре знае, че разговора се стенографира. Това е официална среща между представители на две институции. И тук не важи цитирания член от конституцията (от министър Цветанов)
513
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Симеон Дянков отиде добронамерено в президентството."Цветанов май не е чел стенограмата ...
512
3
 
6
 
! Отговори
душка преди 14 години
Уважаеми, разбирам твоята неприязън към личността на президента, но не разбирам защо четеш Евангелието като дявола! Стенограмата е от ясна по - ясна. Първанов му показа хронологията до кулминационната изява на Дянков, в която демонстрира игнориране на Президентската институция. Възпитаникът на Питсбъргския университет е доббре да влезе в час. Едно такова поведение в САЩ води до оставка и подвеждане под съдебна отговорност. Слап си, прогледни!
511
0
 
3
 
! Отговори
бла -бла преди 14 години
кога финансовия министър и бивш министър са свирили в духовия оркестър на немската гимназия в ловеч?
510
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Това са принципни неща - когато заемаме определени постове, не трябва да водим такава война, категоричен е Цветанов." А къде беше досега Цветанов, та на спря войната на Дянков срещу президента, БАН и кого ли не?
509
3
 
7
 
! Отговори
Злостър преди 14 години
Комунизъм в България не е имало.Това че бандити са се определили като комунисти и са съсипвали държавата няма общо с комунизма.Затова според мен е по-правилно да се пише "българският комунизъм".Комунизмът е идеология,както и фашизмът и анархизмът и т.н.В България ако въобще е имало идеалисти комунисти,бъди сигурен че са репресирани и бедни като мишки.
508
0
 
5
 
! Отговори
ж преди 14 години
Хи! Ама ти вЕрваш ли си,бе?!? Стенографката,колкото и да е слаба,пак не може да се скрие в кашон и да се бутне под масата!
507
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цветанов що се прави на улав? Войната на Дянков срещу президенстката институция започна още като стана ясно, че ще е министър. Цяло чудо е, че президента издържа досега и чак сега му издърпа ушите.
506
11
 
4
 
! Отговори
КоренякСофиянецШоп преди 14 години
Добре, че има хора, като Дянков, които не цепят басма дори и на самозабравили се президенти.
505
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо Цветанов го е страх от истината - стенографирания разговор?