Дайте ми година време, ще издържим!

Премиерът иска кредит на доверие, за да изпълни обещанията си
19 мар 2010 15:12,
553
Дайте ми година време, ще издържим!
Снимка: БГНЕС

Премиерът призова да му се даде време за да изпълни това, което е поел като ангажимент пред хората.

"Говорим за половин, една година време, ще издържим. В противен случай ще фалираме държавата", отбеляза Бойко Борисов.

"Най-лесно е – вадим, пускаме фискалния резерв и след това всички ние се превръщаме в една руина. Аз искам за тези 4 години да направя магистралите, да направя всичко това, което съм обещал и го правя – факт", каза той.

Борисов се похвали, че днес рейтингът на държавата е най-добър от 2008 г. насам.

"Искам да питам българите искат ли да са държава за пример или да ги сочат с пръст", попита той.

Премиерът изрази убеденост, че синдикатите ще приемат всяко разумно предложение като антикризисна мярка, което правителството им предложи.

"Ако имаше рецепта за вярно действие, аз щях да я взема веднага. До този момент тя не е направена", коментира министър-председателят.

"Не съм паникьосан, притеснен съм. Не съм вярвал, че можеш да направиш НЕК задлъжняла с 1.2 млрд. лв. и сега държавата трябва да плаща тези заеми. От къде?", каза премиерът.

Министър-председателят каза, че нарушенията от „Цанков камък” и АЕЦ „Белене” вече са дадени на прокуратурата.

"Всичко това трябва да има възмездие. Няма да давам акъл нито на прокурорите, нито на съдиите", каза Борисов.
Той смята, че удовлетворението на хората може да се върне, само когато видят виновниците за изхарчените милиарди в затвора.

Борисов подчерта, че още преди месец е казал на протестиращите майки срещу ГМО,  че той самият ще гарантира отглеждането на ГМО у нас да се забрани.

"Един месец подскачаха по площадите, някои ги караше да подскачат. С кое съм ги подвел, след като казах, че ние ще забраним ГМО, независимо кое и как се дебатира в парламента", попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
402
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами ти, че кои друг
401
2
 
6
 
! Отговори
kjhuyif преди 14 години
ДРУГАРЮ БОРИСОВ АЗ 20 ГОДИНИ ВИ ДАДОХ ОТ МОЯ ЖИВОТ ОТКРАДНАХТЕ МИ МЛАДОСТА ,А ТИ ВСЕ БЕШЕ В СИСТЕМАТА КАКВО ПОЦЕЧЕ ИСКАШ ДУШАТА МИ ЛИ КРАДЕЦО НА ЖИВОТИ ЗАСРА МИ СЕ БЕ КАТО НЕ МОЖЕШ МАХАЙ СЕ СТИГА ЛАМТЯ ЗА ПАРИ...АЙ СИКТИР ГАДОВЕ
400
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А нали Орешарски и Серго пък 10 пъти излезнаха и казаха БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ЗАСЕГНЕ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА И ФИНАНСОВА КРИЗА , БАНКОВААТ СИСТЕМА Е САТБИЛНА И ЗАТОВА ЩЕ НИ СЕ РАЗМИНЕ !!! ГАРАНТИРАХА ГО - е господин анониме ти наиситна нищо не разбираш
399
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 14 години
do4uvam 4e bat Boyko imal vruski s podzemniya svyat ,kakto do4uvam i za drugi polititsi i vajni kle4ki v administratsiyata na durjavata,dobre 4e ne vyarvam na sluhove:))nyama podzemen svyat
398
1
 
2
 
! Отговори
Коя партия искате? преди 14 години
И пак глупости и пак нищо конкретно.Значи ти говориш "ше видите какво ще стане" а аз ти казвам "Видях какво стана,когато БСП бяха на власт".ТОЧКА.Мисли за България като за своя родина и не бъркай партията с футболен клуб.Така се изразяваш,като един "фен на БСП".
397
2
 
4
 
! Отговори
мухаха преди 14 години
Яд ли те ,а?Че цветенцата увяхват,Сергишев ангел ще ни се струва...скоро.....и аз познавам МИнцифайски шефове,кви са прости,и нищо добро не ни чака...
396
0
 
8
 
! Отговори
КостовСинонимКражба преди 14 години
Костов - синоним на КРАЖБА,КОРУПЦИЯ,ПРИСВОЯВАНЕ.По времето на Костов,мафиотите теглиха милиони от банките,след инфлацията връщаха стотинки.Запомнете го и никога не забравяйте какво стана по времето на Костов!!!
395
4
 
3
 
! Отговори
Коя партия искате? преди 14 години
Извратен ли си какъв си не знам.Кажи кой искаш да се върне на власт,стига писа глупости?Говори конкретно и по темата.Обзалагам се,че си за БСП и за това си мълчиш,нали?
394
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Izchezvai chovekomrazezo. izednik. mahai se ubibash horata. !!!!!!!Nekadurkik si . Prost pojarnikar si!!!!Izloji se. ama nikoi ne e ochakval che shte opravish neshto. Glupav Bai Ganjo
393
1
 
4
 
! Отговори
Кой е виновния? преди 14 години
Ако днес днес работодателя ви отнеме 100лв от заплатата,а утре жена ви се опита да спести пари да има за ядене,кой ще обвинявате?
392
4
 
3
 
! Отговори
Супер извратен преди 14 години
Само ГЕРБ + (2 х 600 000 000 за Чешката филология) = ?
391
3
 
7
 
! Отговори
KOCTOB преди 14 години
Гейбарастката революция започна с един *** и еднид гербер в горният му ***, устата на мутрите.Кога един батко става *** и кога една *** мое да снесе златното яйце по нормален начин, в съжителство с петел в уютно гнездо в стабилен курник.от целата тая дандания ще запомня едно. Гербав Бройко дойде на власт зада открие построените от Царо-Султано и Серго детски градинки.градинките свършиха, и Граблив Бройко начело с пудел Дянко зеха да ни Дянкат мамата.Та обратното, Цецко и он, наместо да оди с багеро след банкянският революционер и да изравя Чапаевците и Петавците пошел да се ока със съдийските специялисти. Еми утре ще бутне нещо с колата, и глей ко стаа- Цецко ще си спони кви ги ръмжал. Федоска ще свали потни бабешки килоти и ще си изпише от Париж прашки за крава, а Цецка ще си уголеми само едната цица, за да ий остант мъни за силиконен маркуч-мечтата за сека разгонена политическа парястница. Под чертата, бих посъветвал Сергишев да подкрепят Симо Дянката най отговорно и капитално -защото това е нещото което ще съумее в съкратени срокове да срине Гербераската проституция от власт.ИНАЧЕ, УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА НИ ПРЕДСТОИ ПРЕВРАТ МИЛИЦИОНЕРСКО-ПОЛИЦЕЙСКИ В ПОЖАРНИКАРСКИ ОДЕЖДИ КИРКИ, СЕКИРИ И АБОРДАЖНИ СТЪЛБИ.Да съберем тор за градината на гърбавата революция.
390
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хммм,нали Очилатия излезна декември и каза че имаме най-добрия бюджет в Европа,от 1.март отпускаме колана,Мухххахаха,и сега се оказва че сме в батака и трябва още да ***,мухаха и пак има овце дето блеят и викат браво,брейййй аз ли полудявам нещо?А ,аз ли нещо не разбирам?
389
1
 
6
 
! Отговори
недоволна до отврате преди 14 години
Вярвам и разбирам,че не ти е леко.Но разбери и ти,че пламът в очите,ушите икъдето ще да е още на боко няма да те нахрани,теб и децата ти.Ако продължавав същия дух ,най-вероятно да останат в къщата ти без работа,съответно без осигуровки и медицинска помощ,дори и минимална,твоята замразена пенсия ли ще ви плаща сметките,храната,дрехите и т.н. на 4 човека?И ще викаш браво ли на бб тогава? Извинявай,ама това говори вече за друг род заболяване...
388
13
 
3
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
ДО ШУТ И АУТ: Вие за кого ще гласувате след като сте п/в г-н Борисов, коя партия заслужава вниманието на БГ народ ? Бъдете умни, ще сгрешите , нека е и бъде още 1 мандат г-н Борисов. Само ГЕРБ, САМО Б. БОРИСОВ.
387
0
 
8
 
! Отговори
отвратен преди 14 години
и ние сме така,*** не ядем -Вервайте ми....и по-добре ли живеете днес,защото ние-не,и става по-зле,и ще става по-зле,АЗ НЕ ВЕРВАМ,много е лесно да кажеш-откраднаха,но когато,когато,когато никой лично не е виновен-олеква,а за Цветка,ще има милиард скоро,;)
386
1
 
2
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Трябва да се признае, че сега се върши и много полезна работа. Държавата е закъсала, от десетилетия насам и няма да ни е лесно. А заплатитес е определят от работодателите. Нашите цени, са като в другите Евро-страни. А заплатите ни са нисички. Което показва, че работодателите ни ги вдигат. Но и данъците не са ниски, така че всеки си прави сметката. В условията на стеснен пазар, като кризата, повечето дребни фирми или са в трудност, или фалират. И няма заплати. Всичко е свързано в бизнесса.
385
1
 
8
 
! Отговори
шут и аут преди 14 години
до номер 395-хората в Гърция и сега живеят в пъти по-добре от българите.Товати го казвам,защото идвам от там.И не е верно,че не бъркат в резерва гербавите.Очилатия фалцет преведе 860 млн от резерва на здравната каса на МВФ.Да се махат.
384
2
 
2
 
! Отговори
пъклено изчадие преди 14 години
ДО ИЗВРАТЕНА--много ми хареса лозунга ти
383
6
 
4
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
Хора, инвалид 73% пожизнено съм и не ми е лесно. Съпругът ми е на мин. заплатата, имам 2 деца /големия работи, но е недоволен от работодателя защото е мошенник/Не ни е лесно в къщи, но виждам плам в очите на г-н Борисов за промяна ,за по-добър живот...Дайте шанс на правителството, повярвайте в г-н Борисов - ТОЙ Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ. Не се поддавайте на лъжи. Вярвайте в г-н БОРИСОВ..................