Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС

Червеният лидер се срещна с Мартин Шулц
24 мар 2010 20:21, Красимир Ангелов
154
Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС
Мартин Шулц и Сергей Станишев. Снимка: Пресцентър БСП

Политиката на българското правителство отдалечава икономиката на страната от Европейския поток, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на срещата си с ръководителя на Групата на Прогресивния Алианс на социалистите и демократите в ЕП Мартин Шулц.

По думите на бившия премиер основа на икономическата и данъчна политика на правителството трябва да е създаването на работни места и подпомагането на уязвимите социални групи.

“Точно това обаче правителството на Бойко Борисов пренебрегва”, категоричен бе лидерът на БСП и изрази дълбока загриженост от политиката на българското правителство, “която засяга социалната сфера и затруднява бизнеса, особено малките и средни предприятия”.

"Съжаляваме, че не сме свидетели на една проактивна политика на запазване на работни места и грижа за най-уязвимите социални групи от страна на българското дясно правителство”, коментира от своя страна Мартин Шулц.

Той отбеляза, че резултатите от действията на управляващите са очевидни - бързо растяща безработица, масово обедняване и социална изолация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
abe na toya koi o6te mu dava dumata be,ima6e dostata4no vreme da pokaje kakvo moje,sega da si trae
143
0
 
0
 
! Отговори
Roskata преди 14 години
E tova e, dojivqhme ve4e i ukrainci ida ni klevetqt na ES. Vednaga otide da se jalva 4e mu otrezaha kran4eto i gleda da precaka nqkoi mazniq gei...
142
0
 
0
 
! Отговори
roskata преди 14 години
pi4 pri predishnite oshte imashe pari, koga shte razberete 4e v durjavata pari ve4e nqma. NQMA! kakvo iskate vie ot taq durjava?? Do sega q to4iha, to4iha. E tiq pari ne sa bezkraini. Bili sme po dobre pri stanishev, togava imashe oshte pari za kradenei to tova e predi 3-4 godini naskoro!!
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТРИСТРАННИЯТ СЪВЕТМай "тричленката" превтаса,но така и не сколасада направи две-три пробис нещо да подбутне Боби,че горкия е във шоксякаш го е блъснал ток.Две назад, една напредгде е момъка напет?!?
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sigoren sam 4e v cql svqt ima kradlivi politici ama e lo6o kogato kradat ot naroda kakto pravqt sega6nite upravlqva6ti vdigat vsi4ko za da napalnqt haznata aot tam i te da ule6perqt ne6to s raka na sarceto moga da kaja 4e pri predi6nite naroda jivee6e mnogo po dobre
139
0
 
3
 
! Отговори
КРАСНАЯ АРМИЯ преди 14 години
НЕ 10% ОТ БСП ,ами 10% дето мразим 22% ДДС --тези дето мразят ДДС не са задължително от БСП
138
3
 
3
 
! Отговори
dis преди 14 години
serGEJ e bolen 4owek. sigurno azer4o ne go pecka redowno,.
137
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** си е *** и в мисли и в чувства и в действия! Ама украинския е още по-зле. При толкова жени и да обърне резбата.
136
4
 
1
 
! Отговори
миро преди 14 години
Абе какво става тук, всичките под 10% който подкрепят бсп маи са в тоя форум :)толкова заблудени накуп (или може би добре ориентирани консултанти :) ) не бях виждал наскоро :)
135
0
 
2
 
! Отговори
РОДОПЧАНИН преди 14 години
На такива здрави яки дето само говорят ,АЗ,АЗ,АЗ им викаме,,СОЛУК БАБАЧ,,
134
3
 
4
 
! Отговори
TED преди 14 години
И този срам няма ли. Не стига , че съсипаха държавата ами вместо да свършат нещо се обърнаха на махленски клюкарки. Защщо не кажат от тяхната коалиция по колко милиона на ден са печелили.
133
2
 
2
 
! Отговори
красная армия преди 14 години
Това ,че Костов си е прибрал 27 млрд. е точно партииносекретарска злоба --вие много добре знаете ,че тои ви е врага и сте съгласни на власт да е всеки друг но не и тои защото след лесните провали които предстоят ще управлявате отново вие нали и то защото изобщо не крадете....
132
0
 
3
 
! Отговори
ани преди 14 години
Не можем да не отбележим, че при правителството на Станишев социалната политика бе много по-голяма отколкото при предишните правителства.Ако Б.Б. не си смени финансовия министър страната ни ще затъне в идейна фаза за излизане от кризата, която ще ни повлече до дъното най-много до два месеца.Не може един бюджет да се пълни само от хванатите "нагли", и др.измислени имена от Цв.Цветанов.Виждаме , че до сега няма принос от това.Време е да се защити икон.на страната, както и стоп на лих.% на банките.
131
3
 
2
 
! Отговори
помпиду преди 14 години
Е нека се върне, тъкмо Масларова да ремонтира за още някое милионче, Доган да прибере още 1.5 милиона за "мениджмънт", Цветанов има да заменя още малко земи по морето за стотици милиони,Царя ще прибере няколко хиляди декара гори, а вие ще се чудите от къде ви е огряло....
130
3
 
3
 
! Отговори
и наистина имаше преди 14 години
"Ами при Станишев, просто имаше. Имаше и се увеличаваха и работа и заплати и пенсии. Имаше и евтини хляб, цигари, ракии и всичко. Еее нямаше увеличения на данаци и такси......А някой ще каже, ама били лоши и краднали... да даа, но само говорене, доказани и осъдени нямаа.......... и да са краднали народа беше добре защото просто имаше и за него, а и беше по-добре........та кой кадърен и кой не, вие кажете....... "И наистина всичко си имаше при Станишев... а сега тоя некадърен пожарникар вземете та го напрайте Президент понеже ви оправи...
129
2
 
2
 
! Отговори
ама кай да чуе. преди 14 години
""Серго връщай се по скоро,с теб лошо но без теб наникъде.Айде до скоро.""Абе говориха хората ама кай да чуе....
128
1
 
2
 
! Отговори
Всички сме за избори преди 14 години
"И аз не вярвах.Никога не съм била привърженичка на БСП, но сега ако бяха избори щях да гласувам за тях.Такова антисоциално данъчно чудо като при Дянков и Борисов ни смазва.Семейният ни бюджет за 9м. стигна до тотален фалит. "Ми то май всички станахме за избори....
127
3
 
1
 
! Отговори
Валери преди 14 години
130 - поредната оплаквачка, едва ли можеж да споделиш нещо по-съществено,освен да плюеш.България няма нужда от вечно мрънкащи,некадърни ,вечно недоволни и на нищо неспособни!Трябва да поемеш отговорност, да си способен на рискуваш на всяка цена!Това прави правителството и затова го подкрепяме!
126
0
 
2
 
! Отговори
Ама то се знаеше преди 14 години
"Борисоов ,Борисооооввв..Симеон и Костов не направиха такава услуга на БСП както ти я правиш в момента ;( направо ни смаза бе простако долен,а после как да напсувам серГЕЙ с чисто сърце...никога по сериозно в живота си не съм мислел за емиграция както сега,досега бях само вътрешно.но вече е3 въпрос на оцеляване."Какво да се прави... Ама то се знаеше, нищо и никога не правил тоя ботуш, нито като полицай, нито като кмет... просто сега се качи на въроо на лайн-то...
125
2
 
1
 
! Отговори
Сузана преди 14 години
Социалистите в Европа нямат нищо общо с наследниците на комунистическата пожизнена номенклатура, превърнала се чрез корупция във финансова олигархия в България.Но те приобщават нашите "социалисти"разбирай стари комунистическите типове.Явно Станишев се ползува с протекции на много частни канали,за да си урежда подобни срещи.Сега във Франция се точат за властта пак техните социалисти.Станишев работи за собствената си кариера,както тези от клана Бокова,Пръмова-Кунева и други.Да не плаши гаргите !