Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС

Червеният лидер се срещна с Мартин Шулц
24 мар 2010 20:21, Красимир Ангелов
154
Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС
Мартин Шулц и Сергей Станишев. Снимка: Пресцентър БСП

Политиката на българското правителство отдалечава икономиката на страната от Европейския поток, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на срещата си с ръководителя на Групата на Прогресивния Алианс на социалистите и демократите в ЕП Мартин Шулц.

По думите на бившия премиер основа на икономическата и данъчна политика на правителството трябва да е създаването на работни места и подпомагането на уязвимите социални групи.

“Точно това обаче правителството на Бойко Борисов пренебрегва”, категоричен бе лидерът на БСП и изрази дълбока загриженост от политиката на българското правителство, “която засяга социалната сфера и затруднява бизнеса, особено малките и средни предприятия”.

"Съжаляваме, че не сме свидетели на една проактивна политика на запазване на работни места и грижа за най-уязвимите социални групи от страна на българското дясно правителство”, коментира от своя страна Мартин Шулц.

Той отбеляза, че резултатите от действията на управляващите са очевидни - бързо растяща безработица, масово обедняване и социална изолация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
0
 
! Отговори
ст.загорско преди 14 години
туй съселчето много яко
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПОМПИДУ,ти де знаеш,че е ***,да не си го пробвал..
102
4
 
5
 
! Отговори
помпиду преди 14 години
Станишев не е пич, той е ***. Може да е много готин, но няма как да си отгледан в саксия заедно с всички партийни величия, без нито ден трудов стаж и да бъдеш добър ръководител......Типично по комунистически бълва отрова, но ако има някой виновен за кризата това е именно той, защото докато света се опитваше да се измъкне от кризата СерГейчо ни обясняваше бездействието си в продължение на месеци с аргумента, че в БГ няма криза...през това време доган и царя крадяха като за последно
101
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
станишев е пич.Аиде нека кажат кво е откраднал-нищо.Грешката му е че управляваше с неподходящи хора.Трябваше да е по-твърд и да махне *** около себе си.Иначе е десет нива над сегашните.
100
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тези 22% АКО ГИ ПРИЕМАТ,СМЯТАЙТЕ ЧЕ СМЕ ЖИВИ УМРЕЛИ,И ЩЕ СИ МИСЛИМ ЗА сТАНИШЕВ КАТО ЗА БЯЛ ПРИНЦ..ПЪК ЗА жИВКОВ ДА МУ ЦЕЛУВАМЕ ***
99
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това ,че миналото правителство събра доста негативи,не прави това по-успешно.Осем месеца не могат да приемат едни мерки срещу кризата,па даже я задълбочават.Даже не знаят какъв е реалния дефицит.Едно е ясно просто за нищо не стават.Кризата сама ще отмине,докато се чудят кво да правят.
98
3
 
10
 
! Отговори
:( преди 14 години
Борисоов ,Борисооооввв..Симеон и Костов не направиха такава услуга на БСП както ти я правиш в момента ;( направо ни смаза бе простако долен,а после как да напсувам серГЕЙ с чисто сърце...никога по сериозно в живота си не съм мислел за емиграция както сега,досега бях само вътрешно.но вече е3 въпрос на оцеляване.
97
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя в дън земя трябваше дасе навре.Не да ми излиза всеки ден с някви коментари из пресата.бкп-бсп.нали уж тия бяха с руснаците.нали руснаците ни освободиха от турско робство.Ама нали тия същите бяха коалиция с дпс.тази партия за мен нетрябва да съществува.долна ***.
96
3
 
10
 
! Отговори
николай преди 14 години
пожарната е *** това е ясно на всички но можеше да вземе някой умни покрай себе си но и затова не му стигна акъла,а пък то ум не нещо друго да му го набиеш
95
5
 
10
 
! Отговори
вил преди 14 години
Серго връщай се по скоро,с теб лошо но без теб наникъде.Айде до скоро.
94
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига сте ревали бре хора.Нерасбиратели че за дасе оправим трябва малко по такива стъпки.Невиждате ли какво става с гърция.Точно същото.Искат увеличение на това и онова данаци малки,кредити бол.И накрая какво стана уш задоволените хора пак са на протести и накрая държавата клекна.Това ли искате да стане и тук?давай да се качват заплати и да се улеснява жителя и държавата да капитолира накрая.Че всички крадът крадът.
93
4
 
13
 
! Отговори
До Не съм вярвал преди 14 години
И аз не вярвах.Никога не съм била привърженичка на БСП, но сега ако бяха избори щях да гласувам за тях.Такова антисоциално данъчно чудо като при Дянков и Борисов ни смазва.Семейният ни бюджет за 9м. стигна до тотален фалит.
92
12
 
5
 
! Отговори
hatis преди 14 години
тая долна комунистическо-турска *** няма ли кой да го обеси някаде.....
91
11
 
3
 
! Отговори
христов преди 14 години
Тоз безсрамник нещастен! Забрави, че баш по негово време БГ получи най - кофти оценки в докладите на ЕС. Сигурно от много успешно управление спряха маса пара тогава по почти всички програми! Що поне не си трае загубеняка!
90
2
 
11
 
! Отговори
При Станишев имаше преди 14 години
Ами при Станишев, просто имаше. Имаше и се увеличаваха и работа и заплати и пенсии. Имаше и евтини хляб, цигари, ракии и всичко. Еее нямаше увеличения на данаци и такси......А някой ще каже, ама били лоши и краднали... да даа, но само говорене, доказани и осъдени нямаа.......... и да са краднали народа беше добре защото просто имаше и за него, а и беше по-добре........та кой кадърен и кой не, вие кажете.......
89
2
 
10
 
! Отговори
ахи преди 14 години
Станишев,ако не беше наглия турчин още да е на власт,щото е инттилигентен и добре образован,с доста повече опит от Б.Б.Но изцепките На Доган накараха хората да излезат и да гласуват за ГЕРБ,така че хората гласуваха против,а не за .Така че Бойко да слезе малко на земята,че сега и половината няма да гласуват за него,като видяха колко може.
88
1
 
8
 
! Отговори
nik преди 14 години
Бог да пази България.Дали е бил крадец Станишев времето ще покаже.Чакат ни най трудните дни от прехода насам,това правителство е невежо,неграмотно,това всички го разбраха,че е така щом като взема решения важни за българия под натиска на улицата ясно показва ,че се намираме в положение на бездържавност.
87
1
 
5
 
! Отговори
справка НСИ преди 14 години
""Добре беее, тоя не е ли го срам да излезе да говори? Точно те тоя те? Нямам думи, наглост, безочие, простооооо...!!! ""Е за те тоя те се казва и доказва......""Управлението на Станишев беше най-доброто в цялата нова история на България - справка НСИ. ""
86
1
 
11
 
! Отговори
Не съм вярвал преди 14 години
Не съм вярвал , че ще го кажа , но вече съжалявам че социалистите не са на власт.Преди няколко месеца всички пишеха , че това е края на БСП и че на следващите избори те дори няма да бъдат в парламента.Днес мога да ви уверя , че Бойко ако продължава така със своята политика, ще възроди тази партия и на следващите избори тя ще има решаваща роля. БСП и Станишев ще са герои и ангели.
85
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре беее, тоя не е ли го срам да излезе да говори? Точно те тоя те? Нямам думи, наглост, безочие, простооооо...!!!