Първанов предупреди за влошаване на икономическата ситуация

Според него набелязаните от правителството мерки не са достатъчни
28 апр 2010 21:54,
86
Първанов предупреди за влошаване на икономическата ситуация
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов участва в работен обяд с посланиците на Европейския съюз и на страните-кандидатки по покана на посланика на Кралство Испания Хорхе Фуентес в качеството му на председател на ЕС.

Президентът накратко изложи вижданията си, които, подчерта той, „застъпвам още от м. септември на 2009 г.”

Той сподели опасенията си от бъдещо влошаване на икономическата ситуация, тъй като според него набелязаните от правителството мерки са необходими, но не са достатъчни.

Наред с това той изрази надежда, че правителството ще се вслуша както в основните послания на бизнеса, така и на синдикатите и ще съумее в крайна сметка да намери верния баланс.

В отговор на изразената загриженост от посланиците на Австрия, Германия и Чехия във връзка с публични изявления по отношение на електроразпределителните дружества, президентът Първанов отговори, че в обществото безспорно има натрупани негативи спрямо тези дружества.

Според него министърът на икономиката, енергетиката и туризма трябва да инициира диалог с тях с оглед набелязването на съвместни мерки за бързо преодоляване на проблемите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
4
 
! Отговори
Много смрад преди 14 години
Много смрад след президентският шут.....
43
8
 
12
 
! Отговори
служебен кабинет... преди 14 години
Да, дааа ... преди всичко, спасението на държавата минава през интелегентен и способен служебен кабинет.... назначен от Президента по закон, разбира се......
42
0
 
8
 
! Отговори
гацо преди 14 години
един казва че сме се отблъснали от дъното друг че идват по черни дни.да ви *** майката.
41
6
 
9
 
! Отговори
ники преди 14 години
Агентът Гоце няма да миряса...
40
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕЙ ТОЗ КОГА ЩЕ МИРЯСА ,ВСЯВАТ САМО УЖАС ,ЕГАТИ ПОЛИТИЦИТЕ
39
2
 
5
 
! Отговори
Ена преди 14 години
Ти поней ми знаиш АЙПИТАТА, да та питам ти от ДС ли си или от ПС?
38
1
 
1
 
! Отговори
Любомирчо преди 14 години
.....ми нищо друго няма.От това пари за икономиката няма да дойдат
37
8
 
12
 
! Отговори
Любомирчо преди 14 години
Президентът може и да е всякакъв има бая грехове и той. Тя историята ще отсъди дали е бил крив или прав ,обаче в момента той е единствената качествена опозиция на ГЕРБ.Цялото правителство се надпреварва да прави гаф след гаф до тук всички законодателни инициативи от ГЕРб са абсолютни ***. Във всеки един от техните закони има такива не само недомислици но и невероятни противоречия. Последното беше за платеното средно образованието. Освен разни милиционерски акции (не ги отричам напълно)
36
3
 
5
 
! Отговори
хи преди 14 години
а първан може ли да свири
35
1
 
4
 
! Отговори
xa преди 14 години
тук съм е галошооглу
34
14
 
8
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Къде се загуби платения ДРАСКАЧ на ГЕРБ, със 150 ника и едно IP :Ти към групата от фейсбук ли си, или само във dnes.bg драскаш ?????По Нова Телевизия така ви украсиха че още не мога да си намеря място, както и Слави снощи сипа на Багера :)))))То както е тръгнало до месец два цялата ДЪРЖАВА ще ви сипе, ще си търсите нова партия.........
33
1
 
4
 
! Отговори
Смях1 преди 14 години
Чували сме че си падаш по черни, обади се на премиера от 1997 може и да се получи нещо ;)))))
32
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До смях и другите комунисти- свърши ви времето, 20 години не ви стигнаха да го разберете това!
31
7
 
9
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Аз да не съм на изпит по Българска Филология !!!!Като свършат аргументите и се започва сложи запетая :))))Ами пиша достатъчно бързо и се опитвам да си гледам работата междувремено за разлика от вас ФОРУМНИТЕ ЛЪВОВЕ !!И къде доказаха нещо за Първанов казах и преди това съществува само във вашите болни мозъци подклаждани от *** Костоффффф !!!@!!
30
6
 
7
 
! Отговори
Смях1 преди 14 години
Какава е БИЗНЕС ПРОГНОЗАТА 1Предтоят слънчеви дни.СИБАНК Инвестициони кредити !!!!!!!!!!!----------------------------------------------Последната реклама която ме разби !!!!Това е прогнозата и за България !!!!
29
0
 
4
 
! Отговори
ico преди 14 години
yraaa nashta partia ima sbirka a taka tapi cherveni boklycheta :) kade beshe goce koga riazaxa yshi i prasti a sega se pravi na maj :) i da plyete i da glasyvate s minysi veche ste istoria. evala offline :)
28
5
 
9
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Марш на село Ве *** ***, във обора ти е мястото !!!
27
6
 
4
 
! Отговори
Angel преди 14 години
ei goliam smeshnik si Goce,xaide idi na izbori shtom tolkoz si se zagrijil za nas.Nali si maj i to kakav ama ot niakolko meseca vse da laesh a predi malcheshe nali znaesh kato kakvo Kaji kak taka tvoite sincheta imat mezoneti za po 200 000 evra ot zakyski li gi spesti ili ot chlenskia vnos.
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
A taka GERB ,smirt na naroda
25
11
 
19
 
! Отговори
Смях преди 14 години
За *** можеш да говориш, когато визираш Бат Бойко и Болен Хандзофф двама доказани некадърници !!!! А ще уцелиш десятката ако го ползваш по адрес на Костоффф понеже този така краде че и *** се изумиха .....А относно Първанов ти сигурно си най информирания у ваШто село, няма документи който да доказват че е ДОНОСНИК !!!!! Такива твърдения има само във вашите болни мозъци, подклаждани от твърденията на Костоффф !!!Аз на *** не вярвам ако ти вярваш време е да си смениш РОДИНАТА !!!!!