Първанов предупреди за влошаване на икономическата ситуация

Според него набелязаните от правителството мерки не са достатъчни
28 апр 2010 21:54,
86
Първанов предупреди за влошаване на икономическата ситуация
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов участва в работен обяд с посланиците на Европейския съюз и на страните-кандидатки по покана на посланика на Кралство Испания Хорхе Фуентес в качеството му на председател на ЕС.

Президентът накратко изложи вижданията си, които, подчерта той, „застъпвам още от м. септември на 2009 г.”

Той сподели опасенията си от бъдещо влошаване на икономическата ситуация, тъй като според него набелязаните от правителството мерки са необходими, но не са достатъчни.

Наред с това той изрази надежда, че правителството ще се вслуша както в основните послания на бизнеса, така и на синдикатите и ще съумее в крайна сметка да намери верния баланс.

В отговор на изразената загриженост от посланиците на Австрия, Германия и Чехия във връзка с публични изявления по отношение на електроразпределителните дружества, президентът Първанов отговори, че в обществото безспорно има натрупани негативи спрямо тези дружества.

Според него министърът на икономиката, енергетиката и туризма трябва да инициира диалог с тях с оглед набелязването на съвместни мерки за бързо преодоляване на проблемите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че Първанката е долняк две мнения няма ама я чакайте малко да направим една равносметка на бате ви Боко. Преди изборите помня че говореше за 18 % ДДС а сега изведнъж 24-25 %. ОПА БОКО КЪДЕ РЪГНА. НИЕ ДА ФОТОСИНТЕЗИРАМЕ ЛИ БЕ ? Щял да се бори с пиратството в нета. ОПА, когато има работа и то за минимум 900 ЕУ на месец, тогава го изкорени даже. Изобщо няма да ми пука за замунда а ще си ходя на кино. И тем подобни други.
23
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Първанка, де беше толкова години, та чак сега виждаме, че имало президенстка "институция". Явно не е институция, а интерес!
22
6
 
2
 
! Отговори
A преди 14 години
до 21Няма и да дочакаш.. с оглед на това кадърно управление.
21
14
 
6
 
! Отговори
абв преди 14 години
А кой раздава минусите ве комунисти мръсни? поне напишете нещо в защита на безродните си душици,да ме прости Господ за израза- комунист и Душа ,
20
11
 
12
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Верно ли, бе, Гоце?А ние си мислим, че всичко е цветя и рози и се чудим къде да си харчим парите... Да видиш ти, как не сме усетили по нищо още - нито по заплати, нито по сметки...
19
9
 
18
 
! Отговори
ДС преди 14 години
Нека *** от ДС изпукат. ОСТАВЕТЕ ни да живеем нормално
18
21
 
20
 
! Отговори
offline преди 14 години
Гоце, *** червена , що не се е*еш майката кирлива , а?
17
17
 
17
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Явно няма никой във ТИКВАТА ти !!!!!Вярвай на доказания некадърник Дянкоффффффф !!!!!
16
18
 
16
 
! Отговори
Смях до 7 преди 14 години
А според теб ГЕРБ дали се справя ????Според мен ГЕРБ не стават и колкото по бързо си тръгнат толкова по добре за всички Българи !!!!И какъв е този агент Гоце доносник ли какъв ?????
15
11
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
гоцееее,къде беше като крадяха тройната коалиция,що не каза нищо тогава,значи и ти естествено си бил с тях,пък сега много критикуваш!!!!!!!!
14
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гоце, що дрънкаш глупости бе? Премиера ни е велик и се грижи за всичко. Няма да има влошаване на икономическата ситуация. Напротив - всички в Българиа живеят много по-добре. Обичаме нашия премиер! Той е най-големия, имаме най-доброто правителство в цялата история!
13
6
 
6
 
! Отговори
има ли някой преди 14 години
На кого да вярваме?Тр.Трайков казва ,че сме стигнали дъното и ще продължаваме да вървим понего още не малко време,геният Дянков е на мнение ,че вече вървим на горе и ще учудим целия свят,Гоцето пък излиза с влошаване на икономическата ситуация ................Е..........?
12
6
 
9
 
! Отговори
pach преди 14 години
PARVANOV mishka zamal4i ne se opravdavai s GERB a tarsi greshkite v sebe si koito dopusna prez mandatite si ***!
11
1
 
4
 
! Отговори
gele преди 14 години
koi prebi gurnalista ?????
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
watch the head Гоце! Ама как са го фанали в крачка само!
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо Станишев несъзря политическо пристрастие в изказването на Първанов?
8
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я , Гоце и от икономика разбирал
7
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разбира се , като един комунист , Първанов постоянно ще говори че иконоическата ситуация се влошава за да се създава впечатление че ГЕРБ не се справя добре с управлението на страната Но няма вече балами да вярват на приказките на агент Гоце ...
6
6
 
10
 
! Отговори
rvm преди 14 години
ако прочетете м/у линиите - засегнатите от политиката на герб които са около бсп започват да работят на принципа - не е важно страната да се оправи, важното е толкова да я скапем че пак да се върнат на власт.
5
17
 
20
 
! Отговори
мит преди 14 години
Да да, дрън, дрън общи приказки! Президента е най-позорната фигура в политическия ни живот. След като намърда във властта преди 4 години Доган, Станишев и Сакскобурготски, за да може единия да каже, че разпределя парите в държавата, другия да раздаде държавата на батко, братко,, а третия да се укопае в подножието на Мусала... И тогава нищо не казваше! А сега дава много идеи ... ми да имат избори и той трябва да продаде политическата си плът на следващите избори.