ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС

При 500 хиляди подписа парламентът е длъжен да насрочи референдум
18 май 2010 16:00, Красимир Ангелов
322
ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

200 000 подписа събраха за месец от ВМРО с искането за референдум срещу членството на Турция в ЕС, съобщиха от партията.

Събраните гласове означават, че Народното събрание ще трябва да насрочи дебат, на който да се реши дали да се свика референдум по въпроса.

При 500 хиляди подписа пък парламентът е длъжен да насрочи референдум, припомнят войводите.

Още по темата

Акцията продължава до 18 юли, а подписката ще продължи на територията на цялата страна.

Според статистиката от София има над 40 хиляди подписали се, във Варна – над 20 хиляди, в Стара Загора – над 16 хиляди, в Бургас, Благоевград, Плевен и Велико Търново – над 10 хиляди, в Търговище – над 5 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В една декемврийска вечер на 1997 г. 14-годишната Илияна от Поморие изчезва. Седмица по-късно две деца намират мъртвото й голо тяло на скалите на метри от блока, в който живее. Версията по случая е, че Илияна се е самоубила. Но тя е изнасилена и убита от *** Иванов, който живее в същия квартал. След убийството на Илияна *** се чувства безнаказан. Това го кара да повтори деянията си. Близо до мястото, на което е изнасилил и убил Илияна, той изнасилва още две момичета, които по чудо остават живи едното дори не се оплаква в полицията, а второ успява да се добере до близката бензиностанция, за да извика родителите си. Полиция обаче пак не е повикана - по молба на родителите, за да не се разбере срамът на дъщеря им.Четвъртата жертва е 20-годишната Ваня Мандулева, съседка на Илияна. Тя е изнасилена и удушена отново на метри от блока си. Едно от двете останали живи момичета подшушва на полицията, че е била изнасилена от ***. Той е задържан за краден телевизор, но си признава за убийството.
179
2
 
3
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Пинчера винаги иска да хапе като питбула.Затова лае толкова много.А питбула не лае,защото държи пинчера за врата в поза задна прашка.От това пинчера почва да лае повече.
178
0
 
3
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
а май съм луд ***
177
3
 
2
 
! Отговори
Iwan преди 14 години
съгласен съм с Хайтов, но все пак има други далеч по важни въпроси за референдум, а въпроса с Турция в ЕС въобще не стои, поради факта че никога няма да стане член на ЕС.
176
2
 
1
 
! Отговори
БГ преди 14 години
Ние да съберем 500 000 подписа пък ти се дери по форумите колкото искаш.
175
4
 
2
 
! Отговори
истината преди 14 години
Момиче от Газиантеп (Турция) се е самоубило, след като майка му отказала да купи сладолед, пише в. "Миллиет". При друг случай нейна връстничка от Адана, за която психолозите смятат, че е била под влиянието на Сатаната, е убила майка си, след като тя й попречила да се яви на изпит за определяне на нивото, писаха днес изданията "Ватан" и "Радикал", цитирани от "Труд".11-годишната Несрин Юдже поискала от майка си да й купи сладолед. След като жената отказала, дъщерята отишла в стаята си и се обесила на въже, провесено от тавана. Майката разбрала за трагедията, когато помолила съседското момиче да извика дъщеря й от стаята, където Несрин се сърдела. Момичето е починало в болница, а тялото му ще бъде подложено на аутопсия.Цяла Турция бе разтърсена от убийството на майка, извършено от 12-годишната Р.А. Шокиращ доклад по случая разкрива оценката на психолозите и педагозите. Те смятат, че Р.А. е била поклонник на Сатаната. Момичето убило майка си с пистолет и признало деянието си. Според доклада на експертите Р.А. не можела да приеме, че между 2- и 9-годишна възраст е била отглеждана от баба си вместо от родната си майка.Бащата на момичето разказал, че ден преди убийството момичето изписало на стените в къщата сатанистки надписи и знаци. В доклада на специалистите се посочва също, че Р.А. "се е самоизразявала, контролирала и възприемала съпоставянето на добро и зло съобразно схващанията в сатанизма", пише "Ватан".Трагичните случаи с деца в Турция заемат централно място в турския печат тази сутрин.
174
2
 
1
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Колкото спряхме новините на турски,чада мои.Не се насилвайте много,да не си докарате някоя дискова херния.
173
2
 
1
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
"да правим каквото трябва, пък да става каквото ще" - Николай Хайтов
172
3
 
1
 
! Отговори
GORESHTA TEMA преди 14 години
BRAVO !
171
4
 
6
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Няма нищо лошо в това да се опитате поне за миг да се направите на значими.Лошото е,че като се събудиш ще видиш,че си се подмокрил.
170
3
 
4
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО а за *** турция от трите най-дългото
169
2
 
0
 
! Отговори
Iwan преди 14 години
та в тая връзка не виждам смисъл от референдум, тъй или иначе никога няма да влезат в ЕУ
168
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 14 години
Това за "великите" гърци (антични, романизирани, византийци, ромеи, съвременни) какво общо има с ТР и членството и в ЕС, или подписите които се събират?
167
1
 
2
 
! Отговори
6 dioptera i polovin преди 14 години
Ako Tupcia ne vlezne v ES pak sme granichna zona.Mai istoriata kakto i modata ot vreme na vreme se pozavrashtat...Mnogo se zamisliam dali da ne stana evrein....? ? ? ! ! !
166
5
 
3
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Чувала ли си за ВЕТО? Ако една държава-членка на ЕС наложи вето против членството на друга държава, то тя не може да влезне в съюза "ако ще и турско да стане".
165
4
 
2
 
! Отговори
Iwan преди 14 години
да бе мнозинство се иска, това да не ти е събрание на акционери :)
164
0
 
3
 
! Отговори
Принцеса преди 14 години
Според мен НС не може да направи нищо по въпроса. Този въпрос се решава на европейско равнище. А даже и в ЕС България да гласува против това членство не може сама да постигне нищо. Изисква се мнозинство.
163
1
 
2
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
а дали съм много глупав ***-ААААААААА
162
2
 
0
 
! Отговори
Iwan преди 14 години
че какво са му пречили на тоя *** цигарите :)))
161
3
 
2
 
! Отговори
истината за мангалит преди 14 години
В Турция посетители на бар застреляха неговия собственик заради забраната за пушене на обществени места в страната, съобщава турският вестник "Хюриет".Собственикът на бара е помолил посетителите да загасят своите цигари, позовавайки се на закона за забрана за пушенето. След отказ, собственикът на бара е взел със сила цигарите от посетителите, след което един от тях е извадил пистолет и е открил огън. В резултат на стрелбата собственикът на бара е бил убит, а неговия бизнес партньори ранен.Забраната за пушене в турските увеселителни заведения влезе в сила на 19 юли настоящата година.