Атентатът не е тема за Борисов, но "Всичко коз" – да

Най-реформаторското правителство сме, похвали се премиерът
6 авг 2010 09:54,
219
Атентатът не е тема за Борисов, но "Всичко коз" – да
Снимка: БГНЕС

"Само един ден след като бяха пуснати, задържаните по операция „Всичко коз” се издъниха. Изтеглиха над половин  млн. лв. Откъде да върнем сега тези пари?", попита премиерът Бойко Борисов.

Той коментира съдебната система с думите, че единствено те са взели миналата година 13-а и 14-а заплата.

По повод твърдението на зам. главния прокурор Бойко Найденов, че задържаните по операция "Килърите" са подготвяли физическото му ликвидиране, Борисов каза:

"Не е тема, която аз мога да коментирам".

Премиерът отбеляза пред Нова телевизия, че правителството на ГЕРБ е най-реформаторското правителство, защото за първи път се противопоставя на онези, които 20 години са крали България.

"След две години и половина управление най-много ще се гордеем с метрото, магистралите и борбата с организираната престъпност".

Борисов обаче отказа да коментира отчета на кабинета на ГЕРБ. Той добави, че отчетът е публикуван на страницата на Министерския съвет и всеки може да го прочете, защото... "има факти, които са безспорни", каза Борисов.

Още по темата

"Не случайно сме го написали в доклад и хората могат да го четат. Оттук нататък не бих искал аз да го коментирам, защото имаме доклад на Брюксел и на кредитни агенции, които казват как се движи България", допълни той.

"На тези господа от БАН не им прави чест да протестират. Ако ще протестират, да дойдат днес. Защо ще стачкуват септември, а не днес?", попита министър-председателят и си отговори сам:

"Ще ходят сега на почивка, а септември ще протестират. Септември месец аз може да реша да почивам", заяви Борисов.

"Искам да кажа на хората, че нито ще останат без прогноза за времето, нито ще останат без прогноза за земетресенията", добави той.

Бойко Борисов коментира и престрелките Първанов–Аню Ангелов.

"Кабинетът предлага, президентът подписва указа. Министърът е преценил, че това е човекът и го е предложил. Какво е скандално? Ние предлагаме и ние сме предложили. Ние нали предлагаме? Ние не сме деловодители", отвърна премиерът.

"Той президентът с кой ли министър няма проблем. Аз не се занимавам с неговите съветници", отсече Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: Бойко Борисовбан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
0
 
! Отговори
BB преди 13 години
Talking much about oneself can also be a means to conceal oneself. - Friedrich Nietzsche
206
1
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Абре Бойко . Те сега си ги взимат 13 , 14 15 и т.н заплати . Най голямите мафиози са магистратите. това е истината .Те са чисти и неопетнени . Да ама друг път .
205
2
 
4
 
! Отговори
Х преди 13 години
Той си вярва! Аз не му вярвам! Както се казва, моята дума срещу Неговата. Непрекъснатата Му наглост се тиражира по медиите денонощно, в тираж на мастит класик, тираж, какъвто не си е позволявал и Тато, тираж непостижим дори за европейския пръв демагог Берлускони. Какво значи тук някаква си моя дума или мнение, които не се виждат и/или чуват от има-няма 100-тина човека. Болен човек. Комбинация от нарцис и л***о.
204
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Още под турско робство, Българите са превивали гръб над нивите от тъмно до тъмно, живеели са бедно, но са разбирали със сърцата си, че знанието, науката са сила - и са отделяли последната си пара, за да платят на даскалът, дето учи децата им !!!В началото на 21 век един *** с ниско чело и глава като картоф, потомък на миризливи боянски овчари, осъди на гибел Българската наука и вдигна и без това огромните суми за издръжка на гнусните ***.БОЖЕ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ !!!!
203
14
 
12
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
НАПРЕД ББ И ЦЦ ...ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ НЕКА СИ КЪНТЯТ...
202
12
 
15
 
! Отговори
капо преди 13 години
Гледах Сашо Диков, той е фен на Боко, и щом и той каза, че са нямали никакви доказателства и оправда съдиите, значи е било така.ЦВЕТАНОВ - ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ!
201
3
 
21
 
! Отговори
nakato преди 13 години
Думата е популизъм. Само си въртим едно и също по медиите. Метрото, престъпноста, всички други са лоши, а ГЕРБ са манна небесна. Имаме упехи с метрото хванахме престъпниците. За съжаление нито рдното нито другото е верно.В момента е втората по големина емиграция след Ваньо Костов, безработицата е поне 20 %. Хората обедняват от ден на ден. Бизнеса е замръзнал и не смеее да направи нищо. Банките се гушат, а бате Бойко е телевизионен герой.
200
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ, ЦЦ.... *** до ***.....
199
1
 
24
 
! Отговори
габи преди 13 години
Борисов започва да ме дразни с това метро.Вече не е кмет на София.Много ме топли мен във Варна ,че в София имало метро.Това ли е най-големия проблем в държавата,че всеки път го изтъква.
198
0
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Е големи реформи нема що . Иззеде ни на по малко. Да беше мечка да си ни изел на един път .
197
4
 
1
 
! Отговори
pssssssss преди 13 години
do 194;6e te raztrogna az tebe.pak li za komunistite vie6 gnido!
196
0
 
0
 
! Отговори
do 199 преди 13 години
patentovali sa 28 izobretenia.mnogo dobre.j sega vseznaiko mi kaji kakav prihod donese tova na bg darjavata?
195
1
 
11
 
! Отговори
Видял преди 13 години
Няма разлика между шумкарите, техните наследници и цинагите. И трите породи ни крадат.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не кради чужди линкове !
193
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с простотии! Има си Патентното ведомство на Република България. Има го в интернет.за 2009 има 447.БАН имат 28 за изобретения в химия, електро и машиностроене.Пожарникарите и ГЕРБ имат НУЛА!
192
9
 
8
 
! Отговори
т55 преди 13 години
Каква Българска академия на науките в България отдавна няма наука .Ако имаше наука сега нямаше да сме на този хал. Господа Научни ръководители кажете колко патента сте регистрирали за една година. Дали те ще са съизмерими с патентите само на една средна американска фирма . Кой заблуждавате вие че правите наука социалистическите овце - че то такива отдавна няма. С един гол социализъм не се живее . Ако сте в няква нормална страна отдавна да сте умряли за хляб и вода .
191
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко, рогач, тея заподозрени ако са изгелили парите трябва да са го направили от пандиза, а ако твоите любимци бяха разбрали номера на банковата сметка и прокурорите бяха поискали да я блокират - нямаше да изтеглят нищо!
190
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За какво ни е Българска! Академия! на Науките!?Метрото и магистралите ще ги строят турци. Винетките си ги продаваме.На нас физика и математика не ни трябват - ние сме от европа и нато!Полицаии и физКултурници си имаме!
189
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Искам да кажа на хората, че нито ще останат без прогноза за времето, нито ще останат без прогноза за земетресенията", добави той.Сигурно господинът ще внесе такива специалисти, които да му работят за 300-400 лв?????
188
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предизборните обещания са като договор с избирателите, и до сега този договор не е изпълнен.Време е да го разтрогнем.