Сините скочиха – все по-обидени на управляващите

Костов: Има сделка между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за КЗК
23 сеп 2010 13:20,
109
Сините скочиха – все по-обидени на управляващите
Снимка: БГНЕС

Съпредседателите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров упрекнаха партията на Бойко Борисов, че е сключила сделка с политическия враг – БСП, ДПС и НДСВ.

Сините правят това заключение заради преизбирането на членове на Комисията за защита на конкуренцията тази сутрин в парламента. Председател на КЗК остава Петко Николов. Местата си в комисията запазват Ангелина Милева, Александър Александров, Весела Антонова, Елена Димова.

Според Мартин Димитров председателят Николов е близък до НДСВ. Александър Александров пък е член на БСП.

„Тези хора ще контролират всички обществени поръчки”, посочи председателят на СДС.

Иван Костов беше още по-остър – става въпрос за споразумение между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за преизбиране на основния състав на КЗК. По думите му това не се връзва с амбицията на управляващите да преодолеят наследството на тройната коалиция.

От „Синята коалиция” обаче са обидени най-много на преизбирането на „явния недемократ” Александър Александров. Той бил в основата на опита на ЦИК да спре регистрацията на сините на последните парламентарни избори.

„Явно за награда за това му действие е бил преизбран”, посочи Мартин Димитров.

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на „Синята коалиция”. По отношение преизбирането на Александров, както и на останалия състав на КЗК, тя заяви, че членовете на този орган са доказани професионалисти.

Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
9
 
5
 
! Отговори
ЯЯ преди 13 години
КОСТОВ Е ПО-КРАДЛИВ И ОТ ЦАРЯ!БАТИ МОШЕНИКА!
83
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
Е ми вие сте ги гласували тия закони. Защо всяка такава длъжност не е със срок и невъзможност за преизбиране на едни и същи хора. Ама като сте гласували сигурно сте си мислели вашите си хора да стоят постоянно на тези постове.А бе всички сте маскари.
82
0
 
7
 
! Отговори
Полуанонимен преди 13 години
Същите хора, които одобриха криминалната сделка с БТК, са предложени отново за членове на КЗК от Лакомия Фидосова. Фидосова снася акото, но кой ще го мете? Ако Бойко знае за цялата тази далавера, значи нещата вървят на много зле.
81
3
 
7
 
! Отговори
Капитал преди 13 години
"За Бога братя ! не купувайте" ако сте забравили,това беше безпомощното изказване на Димитър Попов относно политиката на "най-голямия" финансист др.Костов,по това време мин. на финасите! Костов е само един интригант..класен!
80
4
 
4
 
! Отговори
velocy-raptor преди 13 години
До t-rex!Костов!!!!!!!!!!! ДОБЪР ПОЛИТИК????????Чак занемях от учудване.
79
6
 
3
 
! Отговори
МАФИЯТА БКП/БСП... преди 13 години
Костов е прав--червените могат да работят ,само в условие на МОНОПОЛ,в отсъствие на всякаква конкуренция!ЗА КОМУНИСТИТЕ ,ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА Е ---ЯВНА СМЪРТ!Техните червени фирми,разчитат само на Държавни поръчки, Държавни средства и Държавно кредитиране!ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА НА БКП/БСП И ДС/ДПС, СА ЕДИНСТВЕНО КООРДИНАТОР И ГЛАВЕН ФИНАНСИСТ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФИРМИ!Това е лицето на съвременната червена, партийно-икономическа МАФИЯ!ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ Е, ИЗВОРА ЗА ПЕРИОДИЧНОТО ЗАХРАНВАНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ
78
6
 
3
 
! Отговори
до 123 преди 13 години
Смешното ти мислене е забележително-забелeжително смешно.Въх,въх тоз Костов направил такива неща,че няма оправяне още 120 години,бе!Той е виновен,че България е мизерен ***,управляван от долнопробен клоун(Бат Бойко)!Е,ама то,тогава Костов е гений,бе!Свръх злодей с паранормални възможности!Захарче,само да ти кажа,че гласуващите за Иван Костов са малкото останали интелигентни и не манипулируеми хора!Особено последното.
77
8
 
5
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Още берем плодовете на управлението на БКП-БСП. Костов е един от малкото добри политици.
76
2
 
6
 
! Отговори
българин преди 13 години
Че е прав Костов, прав е. Ама, тия работи не ги ли знаеше, когато пак влезе в парламента с ГЕРБ, БСП, АТАКА и ДПС? И каква е тяа опозиция, само от време на време?
75
3
 
10
 
! Отговори
Сава преди 13 години
Сините са шизофреници ,или си с Боко или не.И Костов раязбра ,че ГЕРБ са провален проект.Следващите избори ще изберем магаре да ни управлява поне ще сме първи в света.
74
0
 
10
 
! Отговори
Грую преди 13 години
В случая Костов е прав. Много от решенията на КЗК се съгласуват първо с герберчето. Защо да ги сменят, след като ги слушкат?
73
14
 
8
 
! Отговори
123 преди 13 години
Костов е най-големия ***, който тая нещастна страница е виждала!!!Още берем плодовете на неговото управление. Точно по негово време станаха поразии, които няма шанс да се оправят в близко бъдеще..Ама и *** народ, скапан!!!
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя кога го върнаха от франция, май съм го виждал преди20г беше с една турска хиумнетка по тв и лъжеше дайте ми власта да видете какво мога, сега е костумиран кат за *** сватба и май пак си търси дружките
71
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синята коалиция е нужна на България,просто нужна.Иван Костов е нужен,като министър-предсесател,просто страшно нужен.Нужен е,поне един почтен и честен човек,като него.
70
6
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
Те, "сините", май вече се сещат, че са опозиция, само когата червената банда ГЕРБ-АТАКА-БСП-ДПС-НДСВ ги изгони от някоя комисия. А че червените продължават да ни грабят и досъсипват, май не ги тревожи много. Не стига, че червените са ненаситни, ами и "бившите" червени сред сините, та и още неопетнените, станаха в същност меки. Тогава, на кой да се надяваме?
69
3
 
6
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Някой съмнявалли се е, че точно така ще стане? Тези неща се решават години по-рано от случването им. Костов много умее да се сърди и обижда.
68
5
 
3
 
! Отговори
AN преди 13 години
ISTINATA E SAMO EDNA. VSI4KI KOITO SLED 89 GODINA SA BILI, I SA NA VLAST. TRQBVA DA SE ISKARAT NA STADIONA. I S TQH DA SE NAPRAVI TOVA, KOETO PINO4ET E NAPRAVIL SAS 4ILIISKATA MAFIQ. V PROTIVEN SLU4AI. 6TE NI USPIVAT SAS SLADKI PRIKASKI, ZA SVETLOTO BADE6ETE V MRAKA. 6TE PRODALJAVAT DA NI VODQT PRES MIRNIQT PREHOD, O6TE 21 GODINI. I 6TE PRODALJAVAME DA ZATAVAME, V POMIQTA I MIZERIQTA. DOKATO SVQT SVETUVA.
67
0
 
6
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Какви професионалисти са тези от КЗК??В замитането?Хайде ,пробвайте да се свържете с тях!Или им отворете сайта,ако успеете:-)))
66
5
 
2
 
! Отговори
Tina преди 13 години
Не мога да разбера Синята коалиция. За мен сините имат най-добри познания в икономиката и финансите.Защо така се карат с ГЕРБ - ту ги подкрепят, ту - не? Заради "Атака" ли е, заради този Александров ли?Ако човекът е способен, защо да не продължи работата си? Защо трябва задължително да има политически чистки? Повече ще ме притесни факта, ако продължават да работят "специалисти" от ДПС в земеделието, еврофондовете и евро-програмите за селското стопанство.
65
5
 
2
 
! Отговори
минувач преди 13 години
Гледам, че спорите за Костов... Хайде първо да прочетете някои нещица и после пак ще си говорим. Всичко е започнало още през 1992 г. със създаването на БКК. Чия ли е била тази ˝държавническа˝ идея? Доста хора са се възползвали от нея. Кой ли е този финансист, който я е измислил? Чакайте да се сетя кой беше финансов министър през 92-ра... Я! Той бил същият, който беше премиер от 21 май 1997 до 24 юли 2001.