Сините скочиха – все по-обидени на управляващите

Костов: Има сделка между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за КЗК
23 сеп 2010 13:20,
109
Сините скочиха – все по-обидени на управляващите
Снимка: БГНЕС

Съпредседателите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров упрекнаха партията на Бойко Борисов, че е сключила сделка с политическия враг – БСП, ДПС и НДСВ.

Сините правят това заключение заради преизбирането на членове на Комисията за защита на конкуренцията тази сутрин в парламента. Председател на КЗК остава Петко Николов. Местата си в комисията запазват Ангелина Милева, Александър Александров, Весела Антонова, Елена Димова.

Според Мартин Димитров председателят Николов е близък до НДСВ. Александър Александров пък е член на БСП.

„Тези хора ще контролират всички обществени поръчки”, посочи председателят на СДС.

Иван Костов беше още по-остър – става въпрос за споразумение между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за преизбиране на основния състав на КЗК. По думите му това не се връзва с амбицията на управляващите да преодолеят наследството на тройната коалиция.

От „Синята коалиция” обаче са обидени най-много на преизбирането на „явния недемократ” Александър Александров. Той бил в основата на опита на ЦИК да спре регистрацията на сините на последните парламентарни избори.

„Явно за награда за това му действие е бил преизбран”, посочи Мартин Димитров.

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на „Синята коалиция”. По отношение преизбирането на Александров, както и на останалия състав на КЗК, тя заяви, че членовете на този орган са доказани професионалисти.

Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пази Боже от такива спасители.
63
9
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Ами кат са обидени да напуснат мнозинството и директно в опозиция с Партията, която ги създаде :)
62
4
 
11
 
! Отговори
bb преди 13 години
Не сделка, а приемственост!? Приемственост на комунизма ли, на разрухата и кражбите от времето на Станишев? А уж Бойко най-вече срещу това скачаше!Фидосова направо издъни пазената тайна и фарс - ГЕРБ са наследници на червените! Честито!
61
2
 
5
 
! Отговори
ASI преди 13 години
XA SEGA DA VIDIM,KOI NE VIARVAWE CHE BOIKO I DOGAN NE SA STARI PRIATELCHETA?ZA KOSTOV IZOBWTO NIAMA DA GO KOMENTIRAM TOZI PROST ***.
60
14
 
11
 
! Отговори
Гадно преди 13 години
Гадно е,нали?Гадно е да знаеш че един "***" е толкова интелигентен и изискан мъж.Толкова добър политик и велик държавник.Че неговите "кражби" така и никога не се доказаха-нито "Балкан",нито "Чорни",нито всички други компромати срещу него,всички писаници.Гадно е да знаеш,че можеш да разбереш,що за човек е някой,само като разбереш мнението му за Иван Костов.Гадно е да знаеш,че си милиони пъти под Костов!В страна на комунисти и чалгаджии-това е.
59
5
 
13
 
! Отговори
до 58 преди 13 години
да ама след жанвиденовата зима те спасява СТЕФАН СОФИЯНСКИ а не костов....попрочети малко и тогава се изказвай
58
10
 
10
 
! Отговори
Sin преди 13 години
16 месеца гордо крачим по пътя към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Иване, остави ги-тия комунисти просто не знаят какво правят
57
14
 
9
 
! Отговори
Ben преди 13 години
рано или късно, СДС пак ще ни спасява от положението на гербавите комунисти и атакисти, както след жанвидоновата комунистическа разруха през 1997 г.
56
8
 
7
 
! Отговори
A40 преди 13 години
Това ще е положението, докато ви управляват бивши комунисти и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"На Костов,дори всички заобикалящи го да се съберат,пак няма да могат да му стъпят и на малкия пръст,пак няма да имат толкова интелект,колкото него!Най-умният мъж в България,с най-висока класа и единствен политик,работещ за България!"Човече, макар и това да е крайна мярка, но все пак провбвай с лоботомия! Току виж се оправиш!
54
5
 
14
 
! Отговори
sedesar преди 13 години
гербери, бесепари и атакисти-сите са от едно комунистическо котило.
53
9
 
13
 
! Отговори
костов=кражба и ум преди 13 години
Наистина много класна приватизация направи/особено с балкан/.След това по заучения руски модел с приватизационите фондове и всичко за сметка на народа....е това е класата на костов
52
4
 
15
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Ами тройната коалиция явно набъна на четворна :). Нормално, Тиквата е членувал и в БКП и в НДСВ, а беше в прекрасни отношения и с Доган. Все пак да не забравяме, че по негово предложение Тиквата стана генерал. Как да им се опъва, като от една паница захлебват :))) Да ни е честита поредната неокомунистическа коалиция, която пълни гушка без прекъсване вече 20 г.
51
9
 
11
 
! Отговори
помня преди 13 години
Народа не е забравил за червено синята мъгла .Костов навремето те избрахме да ликвидираш *** а ти им раздаде най апетитните хапки вля им свежа кръв .Погледни си изборните резултати .Двамата с яни сте от едно котило и един дол дренки.Само че оня е *** пък ти си черен ром по нашенски ***.
50
17
 
11
 
! Отговори
Костов=класа и ум преди 13 години
На Костов,дори всички заобикалящи го да се съберат,пак няма да могат да му стъпят и на малкия пръст,пак няма да имат толкова интелект,колкото него!Най-умният мъж в България,с най-висока класа и единствен политик,работещ за България!Борисов е пълен ***,това се видя от началото,сега просто още повече го доказва!
49
7
 
23
 
! Отговори
преди 13 години
По време на приватизацията половината предприятия бяха купени на безценица от хора на бсп, благодарение на Костов.Той си взе другата половина, и утвърди политическата мафия.Вис,сик,мулти -успя да подчини всички и да наложи контрол върху контрабандата.Този човек можеше да промени нещата в страната за добро ,но направи точно обратното.Най-големите му успехи са разцепването на сдс и създаването на икономически кръгове около него......
48
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При Тройната коалиция се живееше къде-къде по-добре от сега...
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напълно съм съгласен с коментара. Четете 38.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дубрютрю!Боко с другарЕ чиновниците им назначени по схемата 3:5:8 не пипна - вие за "доказаните професионалисти" триглави дупетати сте се закъхарили!:)
45
8
 
12
 
! Отговори
Цирк Буш преди 13 години
Защо ли тези двамката на снимката изглеждат като клоуни :)Щото веселят тълпата само Х: