Като ме видеха и ме псуваха!, откровеничи Станишев

Посъветва червените кметове да обикалят и да плюят по ГЕРБ
25 сеп 2010 08:00,
422
Като ме видеха и ме псуваха!, откровеничи Станишев
Снимка: БГНЕС

"Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен, или ме псуваха", призна в Перник на сбирка със симпатизанти и кметове бившият премиер Сергей Станишев.

Според лидера на БСП обаче вече имало чуваемост за ропота на столетницата и критиките й към управляващите.

Снощи Станишев призова кметовете да тръгнат из регионите и да обясняват на хората колко лоши са ГЕРБ.

"Трябва местните да разберат какво е положението на общините и кой е виновен за това", посъветва червеният лидер.

"Трябва да спрем устрема на ГЕРБ към цялата власт, затова предстоящите парламентарни и местни избори не са като обикновените", подчерта Станишев.

Той определи сегашното управление като латиноамерикански модел - бедно население, силова и репресивна власт и обезличаване на нацията.

"За ГЕРБ бе гласувано емоционално и наказателно срещу ДПС. Дори сегашното разочарование не води директно до отказ на хората от подкрепата си за Борисов. Една година не е много време, но ние имаме още една, за да променим нагласите", допълни Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
406
0
 
2
 
! Отговори
cTpH преди 13 години
Искам да стана и аз политик. Нищо да не правя по цял ден , тук таме ме канят по някви събития на маса. Веднъж на две години се притеснявам по 2-3 дена дали ше ме преизберат отново или ше трябва да бутам пари на ***..баси кефа. Някоя партия да има нужда от изключително мотивиран млад българин?
405
0
 
1
 
! Отговори
Niama promiana преди 13 години
Da ta ibY mishika!
404
0
 
3
 
! Отговори
българин преди 13 години
Какви ги говори тоя? Нещо е мръднал с акъла! И кой нормален българин въобще му обръща внимание?
403
3
 
12
 
! Отговори
стан преди 13 години
крайно време е, хората да преминат към следващия етап. не само да те псуват ами и да започнат да те *** - *** ЖАЛЪК!
402
1
 
19
 
! Отговори
наглост преди 13 години
Едно признавам на комунистите-ненадминати са по наглост....безочливост....и безкрупулност.Не случайно дори и Хитлер не успял да умъртви повече хора от Сталин! Машалла........
401
1
 
15
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Не само срещу ДПС, а и срещу вас червените ***, и срещу царА темерут гласувахме наказателно, ***.
400
1
 
15
 
! Отговори
патладжан преди 13 години
СТАНИШЕВ , СМЪРТ ЧЕРВЕН ***
399
0
 
4
 
! Отговори
arhar преди 13 години
' Костов: Първанов не може да е алтернатива на ГЕРБ 'Прав е Костов !Гоце може да се коалира само с Доган ! Нали и двамата са си доносници от ДС ? / ' Каквото повикало, такова се обадило ... ' /Сергей и Мая Манолова не са кадри на ДС и затова Гоце няма място при тях ! Като се позамисля, ако Гоце иска да остане в политиката и в следващия парламент, то тогава най - добре за него ще бъде да стане член на дпс и респ. депутат от тази парламентарна група !Другият вариант за Гоце е да стане исперихски кмет ! И там ще има солидната подкрепа на дпс !Изборът си е на Гоце и затова нека решава ! Няма нищо срамно в това Гоце да стане член на дпс ! Все пак няма да е първият етнически българин, който членува в тази партия и респ. става неин депутат , нали ?
398
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Da te psuvat ti e malko be mi6murok gnil. I za kakvo silovo upravlenie mi govori6, ne be6e li po tvoe vreme, kogato prebi sumati narod pred parlamenta na 14.01.2009. Ne se li se6ta6 gadino mrusna? Az na tova mu vikam silovo upravlenie i policej6tina. 100% sum siguren 4e ako tazi slu4a se slu4i sega GERB 6te podadut ostavka.
397
1
 
19
 
! Отговори
Г.В преди 13 години
че то и сега където те видят там те плюят и псуват ве комунистическа ***
396
2
 
19
 
! Отговори
sgt.Hale преди 13 години
И сега те псуваме ,серго!!не сме те забравили!!!
395
2
 
22
 
! Отговори
bulгарин преди 13 години
Ало САТАНишев, отрипко зомбясана и потна,радвай се че все още те псуват само а не са те запердашили и изхвърлили от парламента и политиката! Гнида червена без морал и срам!!!
394
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в интерес на истината ти си на второ място по отнесени псувни мушморок такъв, на първо е Гоце
393
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и след 20 години серГейчо пак ще те псуваме,хората помнят вече !!!
392
2
 
19
 
! Отговори
ЯК И ЗДРАВ БЪЛГАРИН преди 13 години
ПРЕДИ ХОРАТА КАТО ТЕ ВИДЕХА ТЕ ПСУВАХА,СЕГА БЕЗ ДА ТЕ ГЛЕДАТ ПОСТЯННО ТЕ ПСУВАТ !!!
391
4
 
4
 
! Отговори
az преди 13 години
абе кво сте тръгнали да убеждавате хората,оставете ги да си видат сами,да видат какво ще направи ГЕРБ,ако не им хареса ще си изберат други,поне имаме избор,не е като преди само БКП,доброто старо време
390
0
 
5
 
! Отговори
Andrej преди 13 години
Koito i da e na vlast, e samo edna pionka. No nie sme bulgari i trjabva da obichame bulgarija nezavisimo koi *** e na vlast. Vinagi samochuvstvieto trjabva da e na nivo.
389
2
 
5
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Леле Фьодорович,дано да влезеш в сайтчето,после чакам вестта за емиграцията ти или публичното ти самоубийство!Шегичка! Нагли *** като теб чест нямат/понеже не се купува с пари/...
388
13
 
3
 
! Отговори
ддт преди 13 години
А,сега какво ще кажете за 14 милиарда дълг догодина,най -добрия финансист на света Ви казва,че било нормално да излезнеш от кризата с такива задължения,ще плащаме до като сме живи,нашите деца и внуци също,започвам да си искам Сергей и сие и всички други които уж крадоха,а тия ***,които се имат на голямо вън от чадъра.Интересно,какво ще каже Костов за този дълг?
387
5
 
24
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Когато управляват комунисти, икономиката винаги е в застой, Ако Чърчил не ни биши продал на СССР, сега България щише да е на равнището на Северна Италия. Станишев ако е знаел какво мислят хората за него тогава, значи е най-гнусния човек стоял начело на държавата след Георги Димитров