Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
Гайдаря преди 13 години
А какво да кажем ние с гайдите?
54
3
 
3
 
! Отговори
Циганолюбец !?!?!? преди 13 години
Прав си , но само до някъде -около десет процента от тези ,които наричаш наглеци имат възможност да си докарват по някой лев странично , работейки като фаянсаджии,пазачи на паркинги и др.подобни ! За катаджиите вече се съмнявам,а за останалите просто няма начин.....По въпроса за *** се обърни към Законодателите , ченгетата просто изпълняват Законите , до колкото и както могат , а повярвай повечето имат желание за това ......
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За какво ще протестират - че им спряха часпрома ли?
52
3
 
6
 
! Отговори
спиро преди 13 години
горкичките, нямали каревли- да вземем да се организираме и да им закупим и абички и всичко необходимо, сладури с наполовината/ ако може да се кажи че са работили/ и искат да излязат в пенсия и след това да потриват отново столовете по учреждения и банки, млади момчета си правят гавра с тях с интервюта и чудеса и искат да останат в BG . а тия без гащите с по две платки, егати равноправието, нямам нищо против но и там трябва категоризация, естествено тия къде са в по специалните служби/ и както
51
12
 
12
 
! Отговори
полицай преди 13 години
Ще протестирам още защото:4. Защото престъпник нападне полицай и му счупи ръката - получава условна присъда. Когато полицай счупи ръката на престъпник, който оказва съпротива - съдът го осъжда на 1г. и 6 м. ЕФЕКТИВНО. 5. Защото ДЪРЖАВАТА иска от мен да отговарям за ВСИЧКО, но законът не ми дава право да правя НИЩО. 6. Защото ми писна ДЪРЖАВАТА да си измива ръцете с мен.
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пенсионерите и Ромите не могат да си позволят 63 000 полицая.....нямат с какво да плащат
49
2
 
14
 
! Отговори
Lamb of God преди 13 години
Нагло, по-нагло, ченге...Не стига, че им влачим тлъстите *** на гърбовете си с нашите данъци, не стига, че и осигуровките им плащаме, не стига, че догодина бюджетът на Министерството на Всичките Работи е с 50 млн. повече, не стига, че и нищо не правят, освен филми да снимат, пък и имат нахалството да искат още пари. Ми съкратете 2/3 от ушевите и ще видите как ще има повече пари за другите.
48
3
 
6
 
! Отговори
NoName преди 13 години
Поне да беше гледал 2-3 серий от местопрестъплението, че да видиш как се събират улики и важат пред съда, а не да ми хленчиш, що ги пускали. И да бяхте хванали някой корумпиран съдия за да спрат да крадат и другите, я виж що хотели навъдиха по морето. Ай стига ......
47
4
 
18
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Нека да видим за какво може да протестират:- за това, че вземат рушвети;- за това, че в Симеоново над 90% се приемат с връзки;- за това, че полицаите бяха еди от хората ограбили държавата (вижте имотите шефове на служби и др.)- за това, че всички знаят кои са престъпниците, а само полицаите не ги знаят;- за това, че убиват, изнасилват и рекетират хората;- или може би за това, че има над 200 000 охранители, ясен факт показващ колко добре си вършат работата;Нещо не разбирам???
46
2
 
11
 
! Отговори
u6ko преди 13 години
В на6ата Българиа има 63 000 полицаи.Като ги сакрътиат на 23 000 6те имат и заплати и бензини и пове4е пари от рекет по улиците.Ама кои 40 000 да съкратиат,като вси4ки са от поколениа в полициата.Не могат да съкратиат племениците ,дъ6терите и синовете.Във 70 ооо ооо-а Германиа има 76000-и а в малка Булгариа 63 000.Като са ви малко парите напуснете от служба.Така и така само 20 % от тях са завър6или симеоново.Аз познавам полицаи които напусна по собствено желание за6тото са му малко парите.
45
11
 
14
 
! Отговори
полицай преди 13 години
Ще протестирам още защото:3. Няма бензин, няма хартия, няма принтер, телефон, няма коли, няма материали за оглед, няма дезинфектанти, няма чували за трупове, няма ръкавици, НЯМА БЕЛЕЗНИЦИ, няма фенер, няма радиостанция, няма пари за експертизи, няма техника за обработка на следите, няма бланки, няма предпазно облекло, няма спортна база, няма срелбище, няма патрони, няма време за самоподготовка, няма НИЩО. НИЩО. Но държавата иска от мен да работя и да громя престъпността.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народа обедня, икономиката е в КОЛАПС, Бойко прави фокуси , но пари няма....Пари няма от къде да дойдат, докато гледаме Планета и пием поредната ракия.....
43
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Ушеви *** - минете отвъд границата и не се връщайте повече !!!Лапате заплати, за да си барате мъдурите по цял ден, не смеете да спрете дори *** с каруца, движещ се по забранена за гадният му транспорт улица, рекетирате нормалните данъкоплатци, фльорци и наркопласьори ви плащат под масата, осигуровките ви пак ние ги плащаме, пенсионирате се на 45 и вземате по една торба пари накуп - КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ, МРЪСНИ *** ?!?
42
1
 
8
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
родната полицая ни пази !Де,,*** и тумбаците ...нищоправци са половината от тях
41
0
 
6
 
! Отговори
еда преди 13 години
ти пък си поредното доказателство за това колко сте прости и елементарни полицаите!!! хахаха
40
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ами като не ви стигат парите що не емигрирате в чужбина. я вижте лекарите - като се изнесоха половината в европа, останалите в бг си поделиха парите и се отказаха от протести. ама вие *** господа в униформи нищо друго не можете да правие. като ви гледам - мъже като канари - я да се хванете с някаква полезна работа, а не само патрулки да ми го раздавате. щото ви хрантути майчицата партия толкова години и никой не смееше дума да продума срещу вас. ама свърши и вашето дерибейство търтеиииииииииии!
39
4
 
16
 
! Отговори
Катаджия преди 13 години
Не се сърдете, ама 20 лв вече са ми малко.Ами вижте цените. В Европа сме все пак. Всичко е скъпо.Преди от 5 скочихме на 20 лв., така, че сега направо ще ги направим 50.И да не мислите, че повечето са за нас. Шефовете взимат по-голямата част.Един колега не искаше да се впише в "системата на МВР" и го изкараха луд и го уволниха.Ама що ли ви обяснявам.Тя цялата ни държава е такава.
38
1
 
15
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Готвели ми протести, че тия търтей ква работа вършат изобщо? Точно куките са най-големите мутри и мафиоти , рекетьори и изнасилвачи .... Няма човек който да не е попадал на корумпирани ченгета ! Все пари искат и привелегии, нестига , че са разпасани и правят точно квото си искат . Има достатъчно честни и почтенни хора които биха били много по добри служители на МВР от тия дето знаят само да искат без да има никакви резултати !
37
11
 
19
 
! Отговори
полицай преди 13 години
В отговор на някои от питанията по-долу:ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ ЗАЩОТО1. Ловя едни и същи ***, само за да ги видя на следващия ден пак на свобода - оправдани "поради липса на доказателства" или "тежко осъдени на пробация". 2. Държавата иска от мен да защитавам нея и обществото, но ТЯ не ме защитав по никакъв начин. Напротив. Мачка ме и ме наказва всеки път, когато се опитавам да си свърша работата.
36
1
 
12
 
! Отговори
беден даскал преди 13 години
Аз пък искам държавата да ми плаща осигуровките и като се пенсионирам да ми даде 20 , а не 6 заплати/и то ако съм при този работодател/.Пък който не иска да е полицай,да вземе вестника с обявите за работа !