Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
10
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
А бе чудя се тези какво искат,не стига че им плащаме заплатите...ако не им отърва много е лесно...но търсят най-лесното.Нямам думи...
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Протестирайте за това, че не ви дават да изпозлвате служебното ви оръжие, не само за защита на честните граждани, ами дори и на самите вас - *** ви бият, кучета ви хапят, вие не смеете да извадите пистолета... Не сме забравили как гледахте отстрани, докато тумба *** убиваха българин... и скоро няма да забравим!
33
1
 
15
 
! Отговори
до siko преди 13 години
момче,аз през живота си само веднъж съм звънял на 166 (тази година) и оттам ми казаха,че в момента са заети,ще дойдат по къснооказа се,че въобще не дойдохатака че ако ми потрябва да се обаждам на 166,вече съм взел мерки (имам бухалка и нож)
32
1
 
10
 
! Отговори
еда преди 13 години
като не е по силите ти тая работа,защо не отидеш да работиш нещо друго, с което ще успееш да се справиш?! Или пак стигаме до истината,че друга такава работа "айляк" и добре заплатена няма къде да намериш!!!
31
6
 
3
 
! Отговори
mozaka преди 13 години
sq bachkam v 4ujbina vzimam 4 bona bg leva za mesec i nqma ek6an iskam da sa varna v bg i 6te u4a za policai i do 3-4 godi smqtam da dokarvam sa6tite dohudi kato v 4ujbina policai mu e mamata ili katadjiq ili mitni4ar4e :)tva e varvejno sq bacetai 2rata pri4ina e 4e ne ba4kat mnogo tva me kefi nai mnogo :))
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алооо, аз пък съм програмист. Работя по 10 час на ден (често и повече) с мозъка си! Изтощението от подобен вид работа не ти го пожелавам ! Въпреки това, не протестирам колко малко или много вземам. Като не ме радва определена работа, сменям я ! Когато обаче работодателя ми не го кефи как работи - гони ме ! Ай според теб, за работата която сте свършили, не заслужавате ли да ви изгоним ?
29
1
 
5
 
! Отговори
dfsdf преди 13 години
Tova kato vica za slabiq policai =)
28
2
 
12
 
! Отговори
TOTENKOPF преди 13 години
Стига ве ухер и ти когато си стоял на топло аз охранявах Държавната граница в студ и пек след това станах военен и пак докато стоеше на топло аз бях под обстрел в Босна,Ирак и Афганистан да чу моят глас да се жалвам??Но ми писна от пумияри колеги и началници и аре чао и сега се спасявам както мога а ТИ и твоите колеги които само ни щавите за кинти виете като мъстий в ноща.АЙ СИКТИР ВЕ КОЛЕГА...
27
4
 
11
 
! Отговори
В колона преди 13 години
Миналата година полицаите строени в колона по един заедно с близките си гласуваха за баш-пожарникаря. На тях това не бива да им се връзва за кусур. Те са простички хора и не са виновни. Сега , след като те - хранениците на държавата не са доволни от Боко какво да кажем ние, които ги храним ? Те ще омекнат бързо, тъй като нямат никаква възможност за реализация извън МВР. Свободни места за полски пазачи (куруджии) няма.А шапкарите за друго не стават. Впрочем, те и за пазачи не стават.
26
18
 
12
 
! Отговори
siko преди 13 години
и 100 минуса да сложите сте мишки като ви стане нещо пак ще наберете 166
25
3
 
5
 
! Отговори
ТАКА Е преди 13 години
След като Правителството се примири с Лекарите,идва ред на Полицаиите.И двете системи няма така лесно да се простят с това че народа обедня и не могат да имат същия стандарт на живот.Вече не могат да взимат същите пари при изнудването.Казано просто - бедните да го духат.
24
2
 
13
 
! Отговори
Гербераст преди 13 години
И тези са като лекарите п.....ки заспали.Като им кажат нави малко парички и ще се скрият.Само народа да е жив и здрав той ще изрита всички от властта.И предишни и настоящи герберасти.
23
25
 
16
 
! Отговори
тт преди 13 години
докато в момента седите на топло и си чешите клавиатурата,има полицаи които се занимават с най-различни *** , а за напрежението да не говорим.....честно казано преди да стана полицай и аз си мислех че те са нещо ненужно и само се хрантутят..истината е че полицйеската професия е най-трудната работа ,която може да си представите,но тъй като за да станеш полицай се преминава през доста етапи ,надали повечето от вас биха имали възможността да разберат изобщо за какво става въпрос...
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тея пък какво недоволстват,най-добре са от всички.
21
1
 
17
 
! Отговори
предложение преди 13 години
Нека като идат да протестират да се събере тълпа и да ги пребие... Да видят как е да се бие собствения народ по нареждане!! Женички с пагони!
20
0
 
5
 
! Отговори
васко преди 13 години
до 11 Евала майна уникално мнение изкара. така е
19
1
 
3
 
! Отговори
TOTENKOPF преди 13 години
Е явно ти си си взел баварец-ала *** мечта 3та серия от къде 94-95 год.и некадърниците в армията и в полицията нон стоп вият като ***...все са ощетени от нещо и някой...
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да видим от какво се оплакват ченгета: Не плащат осигуровки... Работят 20-25 години до пенсия (народа бачка 35-40) получават 20 заплати при пенсия имат почти двойна отпуска Заплатата им е над средната за страната (получават почти двойно от учителите) - Ако нещо не им харесва има над 200 други професии които могат да упражняват законно на територията на България...
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да вземат да им разкарат 20-те заплати при пенсия и ше имат кинти. Алчни хиени! На мене някой при пенсия дава ли ми 20 заплати????!?!?!?!?!?!?!?!? Порове оядени!
16
12
 
3
 
! Отговори
siko преди 13 години
всеки има право на протест.вижте една гърция стачки всеки ден граници затварят бунтове масови безредии а казваме че били по назад от нас .