Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
2
 
11
 
! Отговори
Браво, Ристо! преди 13 години
Реално държавата се пази от фирмите за охрана.Ушевци основно висят по пътищата за да изпълнят нормата. Всяка смяна катаджии се отчита на началника в брой. Организацията е перфектна- засичат те с радара, даваш им между 20 и 50 лева, а после за да оправдаят отчетеното на радара спират друг човек (неплатежоспособен), за да му напишат глобата. В края на смяната се дели по братски - по 1/3 за куките и 1/3 за началника. Къде са парите им?Всички имоти и коли са записани на роднините.. ИСТИНАТА!!!
394
7
 
11
 
! Отговори
Айк преди 13 години
Приятелю, аз съм български полицай от криминална полиция и нямам нищо общо с това, което си написал! Ако обичаш не слагай всички под един знаменател! Може би съм по-образован от теб, както и не съм крадец! Напротив-доста крадци съм вкарал в затвора. Семейството ми понякога не ме вижда с денонощия, защото се налага да се работи извънредно, събота, неделя, по празници! Много е лесно да си драскаш глупости и да се правиш на интересен! Дали ще изкараш и един месец при работа при нас?
393
1
 
8
 
! Отговори
хххххххххххххххххха! преди 13 години
"ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА" ще бъде, ако вместо да се чудят как да глобяват заблудените неутрони, свършат някоя работа като хората. то от седене-скучно става. Що да не се разнообразят малко ?! Да постачкуват! Да попушат!...
392
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не стига, че им плащаме здравните и осигурителни вноски от нашите джобове, ами и по цял ден седят да чукат мохабет повечето, никъде не ги виждам по улиците ами и мрънкат
391
2
 
18
 
! Отговори
Луд с тесла преди 13 години
Лелее, ако съм полицай ще ме е срам да гледам хората в очите. Ама те нашите полицаи са си *** и това, че на обществото му се повръща от тях, не е от значение.
390
1
 
12
 
! Отговори
масаж преди 13 години
... РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ТЕ ГАЗИ...
389
3
 
16
 
! Отговори
Just Smile преди 13 години
Я сега и всичкото *** и то да се присъедени към протеста и картинката ще е пълна :-))) В България няма да видиш протестиращ строителен работник, защото е зает да бачка за осигуровки и данъци. Виж, *** и полицаите са друга работа. Те от безделие им дай само протести.
388
1
 
6
 
! Отговори
До 390 преди 13 години
Не како Пенке, Цецко е държавен служител и по закон няма право да стачкува.Може би само ще ги охранява (охранва). Все пак времето е студено, трябва да се осигури чайченце едно - друго. Абе общо - взето егати цирка :)))
387
1
 
24
 
! Отговори
Сравнителен преди 13 години
Чудя се, има ли разлика между български полицай и *** ?1. *** не плаща осигуровки. Полицая също.2. *** е необразован. Българския полицай - също.3. *** е мързелив, но алчен. Полицаите ни - до един също.4. *** не е изработил една стотинка през живота си, но иска пенсия е благини. Полицаите ни - също.5. *** е крадлив и не спазва законите. Полицая - също.Хм .... търся разлика. Може би единствената е във фуражката ...
386
1
 
11
 
! Отговори
dedo преди 13 години
За недоволството разбрахме. Някой ще каже ли за полицейската неграмотност? Как разследващ полицай "указва" на изпълнителен директор на дадена фирма без съдебно разпореждане? И после делата не вървели. Няма как да тръгнат, освен назад!А случаите, в които полиция не се намесва, за да предотврати побой/насилие над граждани в непосредствена близост? Или както при документната проверка на внука на 1-я ни борец, опит за убийство (ненаказан)?Полицаи, не ви разбираме! Нямате право на протест!
385
1
 
10
 
! Отговори
Четящ преди 13 години
"синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев"- Е кажете ми, този не се ли е родил за полицай с тази фамилия :-))) Той човека просто е нахлпил фуражката от рождението си :-)))
384
1
 
9
 
! Отговори
emigrant преди 13 години
Ako utre vsichki BG policai napusnat sum ubeden che nishto njama da se promeni. Te i sega ne razkrivat ubiistva, krajbi i grabeji, a horata gledat da se opravjat samostojatelno. Nie plashtame na tazi sgan da ne vurshi nishto, a v sushtoto vreme njama pari za obrazovanieto na decata ni i za zdraveto na roditelite ni. Da se mahat...i bez tova sa nenujni.....
383
1
 
6
 
! Отговори
георги преди 13 години
дааааа полицейски протест! утре какво ще поискат??? Жените ни ,не че не са се разпасли като нерези и сега! Май наистина трябва да дойдат танковете и да въдворят ред в тая мизерна държавица!Видя се че ченгетата "пазят" преди всичко себе си после тези които и плащат и ако остане време и останалите 6мил.мишлета!Но браво ,че са погнали радикалните ислямисти ,значи има и мислещи хора в полицията .
382
7
 
2
 
! Отговори
Развойна дейност преди 13 години
Нужен е безпрецедентен погром на разпасаното население на България. Много бой и след това тотален контрол. Сегашното положение не може да продължава.
381
1
 
19
 
! Отговори
коко преди 13 години
ЕЙ Я ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПОЛИТАТА!ИСКАНИЯТА ИМ СА СПРАВЕДЛИВИ.ЩЕ ЦИТИРАМ САМО НЯКОЛКО.1.30% СЪКРАЩЕНИЯ ПРЕЗ 2011г.2.10% СЪКРАЩЕНИЯ ПРЕЗ 2012г.3.РЕДОВНИ ПРИЕМНИ А НЕ "ДЕЖУРНИЯ Е НА ОГЛЕД ЩЕ ТРЯБВА ДО ГО ИЗЧАКАТЕ"4.ПОВЕЧЕ ПАТРУЛИ ПО УЛИЦАТА И ПО МАЛКО ЛЕЖАЩИ В КАНЦЕЛАРИИТЕ/ИЛИ В КЪЩИ,ЗАЩОТО НЯКОИ СЕ ПРИБИРАТ ОЩЕ ПО ОБЯД УЖ СА НА ОГЛЕД/.И Т.Н.....................АЙДЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!
380
0
 
8
 
! Отговори
шубе ГО е преди 13 години
Аааа ша им даде квото искат, ОН много е дашен га го притискат ..... Требва сериозно да га притиснеме и да извади тая пуста ОСТАВКА, все се фали, ама не я вади..... шубе ГО е .... ша излезе големо шубе....
379
6
 
5
 
! Отговори
човек преди 13 години
Убедих се,че едни същи "титани на мисълта" пишат в този сайт срещу всеки,който протестира.Всички са по калъп-сякаш едип член ги е правил.А може би е един умник с различни псевдоними?Както и да е аз им благодаря, защото така отново за сетен път се убеждавам колко много съм над ТЯХ.Те наистина имат билярдни топки в главите си-малки,гладки и много твърди.
378
1
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Те така се отвлича вниманието на общността с проблема за здравеопазването
377
1
 
25
 
! Отговори
Ристо преди 13 години
Реално държавата се пази от фирмите за охрана.Ушевци основно висят по пътищата за да изпълнят нормата. Всяка смяна катаджии се отчита на началника в брой. Организацията е перфектна- засичат те с радара, даваш им между 20 и 50 лева, а после за да оправдаят отчетеното на радара спират друг човек (неплатежоспособен), за да му напишат глобата. В края на смяната се дели по братски - по 1/3 за куките и 1/3 за началника. Къде са парите им?Всички имоти и коли са записани на роднините..
376
3
 
9
 
! Отговори
Deb преди 13 години
България е богата страна, но българина е беден защото съзнанието му е ниско.Правителството е българско и неможе да има съзнание различно от това на народа.Системета е *** и задръстена.всеки в подсъзнанието си иска на другия да му бъде трудно и тежко и не си дава сметка ,че това е бумеранг.Не разбирам кой от кого какво може да иска ?!!