Шансът на Яне – адвокат на мафията

МВР шефът: Помните кога той вадеше големите си разкрития, нали?
Обновена: 15 окт 2010 10:33 | 15 окт 2010 10:28,
219
Шансът на Яне – адвокат на мафията
Снимка: БГНЕС

Това е златният шанс на лидера на РЗС Яне Янев да бъде политически адвокат на човек от организираната престъпност (Алексей Петров – бел.ред).

Още по темата

Така МВР шефът коментира думите на Янев, че "вътрешният министър е глава на организираната престъпност".

"За последните 20 години не знам да е имало представител на политическа сила, който да е отишъл при човек с изменена мярка за неотклонение и да му каже, че може да му осигури добър партиен пост", посочи Цветан Цветанов.

"Знаете най-големите разкрития на Янев в кой период бяха и защо след това не са се случили подобни разкривания", каза министърът.

Помолен да коментира факта, че работата му е критикувана и от Софийския апелативен съд, Цветанов заяви:

"Нормално. Защо не казват нищо за "Килърите", които са с постоянна мярка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
171 Хехехе :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ние византийците сме прецакали преди 1000 години.... та ко остава за вас....
165
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз разбирам само казаното, а този, които казва нещо, което не иска да го каже е.............Абе няма значение! хайде чао! Слаба ракия си! Върви да учиш, че и милиционер няма да те вземат:)
164
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оцелял си! Дори не знаеш какъв си, бил оцелял:))))))))))))))))Та какво казваха американците - какъв горд народ дето 500 години го.................:))))))Хайде върви си виж корените, че да не се окаже, че си пропуснал и каго са те резнали:))))))))
163
4
 
0
 
! Отговори
до 165 преди 13 години
Не се чувствай неловко!Наредил си се,само че не тая опашка!Но въпросът е на интелектуален избор!Сети ли си за продължението на "ученото....."?
162
4
 
19
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА ,БЕ... преди 13 години
КВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ ,С ТОЯ НЕЩАСТЕН ОБРАТЕН ***...?!!САМО МУ ВДИГАТЕ ИМИДЖА И САМОЧУВСТВИЕТО.ТОЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТВЕЦ!ЛЯВ ***, РОЖБА НА ДС!КАКВО ИМА ЗА ЧУДЕНЕ ,ТОЛКОВА.....???!ХА,ХА,ХА,.....ДА МУ СЕ РАДВА "ТРАКТОРА", СЛЕД ДЪЛГОТО СТОЕНЕ В ПАНДЕЛАТА НА СУХО!
161
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че аз като не съм разбрал, то не значи, че ти правилно си се изразил:) Толкова ти писменната култура:)))))))))) И пак повтарям спри да ме ласкаеш! Неудобно е някак си! Знам, че цял живот с това си се занимавал, но аз подкрепям само тези с повече от една гънка:))))))))))))))
160
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние с предателства сме оцеляли 1300 години мой. Нали ти писах, че не знаеш историята. Ние българите сме избретили ЗАСАДАТА. Все дебнем да еб*ем........
159
2
 
0
 
! Отговори
до 160 преди 13 години
И говорите в множествено число за себе си като величество или като индианец!Но не си доразбрал израза за ученото,та да ти го кажа!Ама ти ще се сетиш щом имаш заслуги за доцент!Тия доценти наистина по заслуги стават такива!Големи заслуги!Вървиш по правилния път!!!
158
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е стига повтаря че съм умен де! Почвам да се чувствам неловко! Знам, че това е непостижимо за теб, но.......Господ взел, Господ дал.Когато Господ даваше, аз се наредих три пъти, когато вземаше-ти с милиционерската фуражка беше на учение:))))
157
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че какаво ме е.. история пълна с предателства:)))))))))))))))) С нея си утешавай съзнанието колко велик си бил.Пък за кои турски покровители говориш не знам, но явно са тези,които са те изаставили, щом познаваш такива:) Е те некадърници не искат:) Съдба:)
156
3
 
5
 
! Отговори
mitaka преди 13 години
Ред,законност и справедливост,още ми е тоя човек пред очите като беше на един сутрешен блок и повтаряше като обезумял:ред,законност и справедливост....Шашав е по цялата тиква...
155
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво с копи и пейст ще прокосаш, ама и турските ти покровители няма да те харесат. Те искат у мозъци, а не преписвачи. След Паисий всички преписваме нали знаеш. Уффф ти не си учил история българска сори......
154
3
 
0
 
! Отговори
до 154 преди 13 години
Нали това казвам-умен си!И сериозни източници на информация ползваш!БТВ нали знаеш на кого е?Е,щом това ти е източника-потвърждавам,че си готов доцент!!Радвай се на интелекта си-блестящ е за милиционер!А темата ти е предоставям безвъзмездно,защото си интелектуалец несравним!!!
153
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че учени сме! Да не сме интелектуално увредени като теб:)))))))))))))) И доцент ще стана, защото заслужавам:) Кадърен съм:)Кой с каквото може - един с акъл, друг-с мускули, трети-само с простотия:)))))))))Кой каквото притежава:) Мен си ме оценил - "..ученото си е учено..", за теб остават другите две:)))))))))))))
152
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А кой е Ханс? Или си говорите сам като "Анонимен"? Откога ви е това чувство? Нема страшно-лечимо е!!!
151
3
 
1
 
! Отговори
до 152 преди 13 години
А,бе,нали това ти казах-ученото си е учено!Я какъв интелектуален потенциал показваш!Ще станеш ти доцент" а ла А.Петров",ще станеш!!!Умен си ти,умен!Като научния си ръководител!!!
150
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
152-Ми той е същия като теб - копи и пейск от някъде! Но поне при него има факти, а не твърдения:))))
149
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
154 Ханс ти ли си бее... Ти не говориш ли добре турски поне?
148
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние ви гледахме 60 годишния цирк и неможем да му се нагледаме.... Преди 20 год народа се опита да ви махне и ви прости, ама още като въшките седите на челото. Раундъп май трябва.....
147
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей! Поне френски като не знаете, по БТВ даваха репортаж:)))))))))Поне български смятам, че знаете:)))))))))))))))))))))))Или се лъжа!! Не! не се лъжа! Ве сте нечленоразделни и глухонеми:) Цял свят се смее на оки-то в ООН на премиеру, на Сомалийския му залив, на преместването на Грузия в Близкия изток от Желева, че накрая и в учебниците по политология във Франция:)Известни са герберите......със простотията си,като членовете и симпатизантите си:)))))))))))))))