Не, не и само не. Цветанов пледира "невинен"

Не познава Сумиста, не притиска журналисти, не и за Андрей Иванов
Обновена: 27 окт 2010 14:59 | 27 окт 2010 14:45,
483
Не, не и само не. Цветанов пледира "невинен"
Снимка: БГНЕС

В кратко интервю "на крак” вътрешният министър Цветан Цветанов отговори на всички обвинения срещу него, отправени през последните дни.

Цветанов увери, че не е гарантирал лично за назначаването на Андрей Иванов на шефското място в Столичния общински съвет, а неговата кандидатура е обсъдена по нормален ред.

Вътрешният министър познавал общинаря от времето, когато е бил в редиците на МВР.

"Нямам никакъв общ бизнес с когото и да било както от депутатите, така и от останалите, които ще се въртят в публичното пространство на Яне Янев”, уточни Цветанов.

Следващата атака дойде от БСП. Кирил Добрев попита дали Цветан Цветанов се е срещал с оперативно интересни лица и по-точно арестанта и сочен за глава на „Килърите” Пешо Сумиста.

Социалистите припомниха, че техният министър Румен Петков беше свален именно поради подобна среща (тази с братя Галеви, организирана от Алексей Петров).

Още по темата

"Този човек визуално не съм го виждал. Визуално пред мен не е стоял. Не съм го виждал и не знам колко му е обемът. Може би президентът сигурно ще каже", беше лаконичният коментар на Цветан Цветанов.

По отношение на натиска срещу журналисти Петър Курумбашев от „Коалиция за България” обяви, че няма прецедент по време на прехода, който да напомня на случилото се в село Шума.

От левицата определиха арестуването на журналистите като посегателство срещу свободата на словото.

Това доказвало, че Цветан Цветанов използва МВР за лични цели и трябва да бъде отстранен от поста до изясняване на случая с имотите му.

"Щом го използва, за да пречи за журналистическо разследване – какво остава да мислим за разследващите?", попита Курумбашев.

Цветанов обаче припомни хронологията на събитията от вчера от сигнала на телефон 112 – до проверката, която установила, че собственикът на колата е криминално проявен.

По думите му журналистите нямало да имат проблем, ако като всички останали медии били използвали кола с надписи. Обобщението на Цветанов за последните атаки срещу него:

"Това е сценарият на Алексей Петров и го реализира чрез неговите говорители. Не коментираме всичко, което е свързано с това, което предстои да бъде изнасяно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
13
 
4
 
! Отговори
първи преди 13 години
До 432ПЪРВО ПРОКОРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ДА ВЪРНЕ В КИЛИИТЕ ТЕЗИ КОИТО ЦЕЦО ХВАНА ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОКУРОРИ И СЪДИИ.ЗА ФАНТАСМАГОРИИТЕ ЗА ИМОТИТЕ МУ НИКОЙ НЕ ЧУВА ТОВА КОЕТО КАЗВА ЦЕЦО, А ЧУВА ПЛАТЕНИТЕ ГЛАШАТАИ НА МАФИЯТА.ВИЖ 410.
416
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цецка цецка лъжец си ти безподобен и беше ясно от самото начало. обаче много скоро се показа на тези които не те разпознаха КРАДЕЦ
415
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ех веднъж да дойде трактора на власт:ще перем парици и ще има яка проституцияще бъде рая на земятааз ще взема митницата в Драгоман и ще правя контрабанда
414
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нито един от предишните министри на ВР не си е позволявал, това което направи ЦЦ - да превърне МВР в пиар-агенция за вдигане на личния си рейтинг!
413
0
 
24
 
! Отговори
Мардо Шушляков преди 13 години
Цецо ЛАЖЕЦО да си подава оставката . Прокуратурата да се съмосезира на момента да му бъде осигорена килия . Пълно бесрамие как е възможно да се пупят два чисто нови апартамента в кв. Изток на стоиност около четиристотин хиляди евро , да направиш колосален ремонт за над педесет хиляди евро ? Родителите на Цецко са работили ниско квалифициран труд за което не са получавали астрономически заплати с които дори по соц време не бе възможно да се постигне такова състояние . Цецо е КОРУМПИРАН
412
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
цветанов да си подава оставката.как с държавна заплата направи ремонта на къщата-дограма и изолация за 50 хил.лв. ограда за още 50 хил. лв.от къде цветанов откъде имаш толкова пари-от кражби .оставка и избори стига ни лъгахте и престанете да петните името на левски като се сравнявате с него.оставка
411
0
 
21
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
Поредния.......... от село Шума! Еи кадърни и образовани хора са това живеещите по села и паланки в България! Изпълзяват от дупките си и хоп за година две и власт ,и и постове , и имоти! И с маджо и ред други млади и добре облечени така стана!Да живее силовото превземане на държавата! А иначе в БАН били старчета и мухльовци! За жалост в България е така -на сцената са не знаещите а
410
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
.... за 30 бона консултански ...30 хилки само за оградката и портите на къщичката в Шума не стигат!
409
1
 
20
 
! Отговори
цц преди 13 години
цц е национален предател , като повечето бг политици за 30 бона консултански се е предал и предоставя информация на тайни служби на трети държави .Нека кажат фондацията за която е консултирал .
408
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо нещо колонката крими много набъбна, молим застани зад всяка от тях.Забелязвам престъпност много битова, нищо общо с големите работи.Щом в българия взе да се краде и храна иде реч че има нещо сбъркано тук.
407
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен с манекенки Октоподите са събирали информация и с помощта на гейове. Твърди се, че млад хомосексуалист, редовно гастролиращ в гей заведение в центъра на София, е човекът, разкрил тайната на Азер Меликов приближеният до Сергей Станишев скандален бизнесмен.Оказва се, че най-пикантната част от живота на Азер Меликов не е бившият премиер, а младият композитор Мирослав Гечев.Двамата се запознават на рожден ден на общ приятел в клуб Ялта. Гечев е непознат на широката публика, но в средите на шоубизнеса го знаят като автор на хитове за Руши Видинлиев, Графа, Каризма и Мария Илиева.Мирослав Гечев бил безумно ревнив и не понасял закачките на Азер с други. Двамата живеели заедно, но се разделят, след като композиторът хваща Меликов в леглото с друг мъж.Други помощници на Алексей Петров били и манекени от две модни агенции. Те работили и като момчета на повикване, разбира се, също срещу солидно заплащане. Така застрахователният бос успял да се сдобие с шокиращи компромати за Моника Йосифова, Елена Йончева и Ирена Борисова. Маргините конкуренти на Алексей Петров. Подобна мрежа за набиране на информация чрез манекенки са имали и братята Маргини. Те обаче не били толкова директни в притискането на клиентите и на самите момичета.Докато е на служба в ДАНС Трактора събира информация за конкурентите. Човекът те чака в Гринвийл хотел в 8 ч. вечерта. На теб ще даде 400 евро, а на Алекс 500, това е само един от десетките есемеси, запазени в паметта на мобилния телефон на актуална манекенка от модната агенция FH1 моделс. Друг есемес гласи: Довечера искаш ли да се видиш с бившия на Ива Титова? Много е забавен. Бъди внимателна, защото е личен приятел на боса!
406
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уникална по рода си шпионска мрежа от манекенки, ***, столични държанки и дори гейове е скритият коз на организацията на Алексей Петров, с която бившият началник в ДАНС най-много се гордее.Бижуто в перлата на Алексей Петров е Наталия Гуркова. Красавицата печели титлата Мис България и още в нощта след награждаването си е в компанията на тогавашния силов застраховател. Именно Алексей Петров купува титлата за най-красива българка на Наталия Гуркова. Твърди се, че това е първата платена с пари корона. Преди това подземни босове са уреждали любовници и приятелки за първенци, но като цяло модният бизнес не захранваше секс индустрията, пише Д. Златков. Според него именно бившата манекенка набавила ценна информация за сексуалните предпочитания на Антоан Николов, както и за някои странности на бившия МВР-шеф Богомил Бонев (твърди се, че Алексей Петров е пазил компромати за близки срещи между Богомил Бонев и някои известни мъже, благодарение на тази информация по-късно бившата барета е успяла да си осигури влияние в определени икономически кръгове. Случайно или не възходът на Трактора е именно по време на управлението на Богомил Бонев във вътрешното министерство.)
405
5
 
11
 
! Отговори
410 преди 13 години
Ха-ха-ха успя искерно да ме разсмееш :). За първи път през живота си чувам подобен бисер като "Работливи милиционери" :)))))) които с работливост спастрили парици за 9 апартамента :)))))
404
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Samo ZARSTVO BALGARIA ste Opravi nestata i TARNOVSKATA KONSTITUZIA...republikata e edna GOLIAMA IZMAMA...
403
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мечтай си! Герб ще лапне и втори мандат! А на бас! Всяко чудо за три дни!
402
9
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
BRAVO CECO,BRAVO BOIKO,SAMO TAKA DEISTVAITE,STOM REVAT ,I PLYUJAT,ZNACHI GI DOSTRASA,V PRAVILNA POSOKA STE,PAK PUSNETE HELIKOPTERA NA NAP,DA POSNIMA,MOJE SLED EDNA SEDMICA I JALTO DA PUSNAT,OD GASTITE,OD TOVA REVANE,PO VSICHKI MEDII.GAZ DO DUPKA,NA KRADCITE,DA IM E TJASNO,I DA KRJAKAT.
401
6
 
12
 
! Отговори
ЦЕЦО КРАДЕЦО преди 13 години
НЕ БЕ , НЕ , И НЕ ВИ КАЗВАМДА АМА ПАРИТЕ ВИКАТА ДРЪЖТЕ ЦЕЦО КРАДЕЦО ЗА ГЪЗЕЦО
400
16
 
7
 
! Отговори
11 преди 13 години
КАКВОТО ИСКАТЕ МОЖЕ ДАСИ ДРЪНКАЛЯСВАТЕ,НИЙ СИ ИМАМЕ ПАРТИЯ КОЯТО СЕ НАЕ ДАСЕ ОПРАВИ СЪС ВСИчКИ ОКТОПОДИ И МАФИОТИ ДОРИ И СЪС ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОГЛУ,МАЙКАТА НА БГ МАФИЯТА.НИЙ ИМ ПРАВИМ чЕСТ НА ГЕРБ,ТЕСА ВЕЛИКИ НАС НЕНИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СА ПРАВИЛИ ПРЕДИ ВЪПРОСЪТ Е чЕ СЕГА СА НЕПОВТОРИМИ И НЕЗАМЕНИМИ.ИМА ОщЕ МНОГО ОКТОПОДИ В БГ НЕ РАЗКРИТИ НО И НАТЯХ щЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.САМО ББОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ щЕСЕ ОПРАВЯТ СЪС ТАЗИ НАЙ ОПАСНА КРАДЛИВА ЗГАН.НИЙ ВЯРВАМЕ ВЪВ ТЯХ ЗАТОВА СИ ДАДОХМЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗАщОТО САМО ТЕ щЕСЕ СПРАВЯТ СЪС НАЙ ТРУДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БГ.ОКТОПОДА Е МНОГО ПО ДЪЛЪГ ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛИМ,НО ГЕРБ НЕ ВЯРВА НА НИКOЙ,САМО НАПРЕД ПЪТЯТ Е ЕДИН,чЕСТНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ВСИчКИ СЕ ОПРАВДАВАТ.НИКOЙ НЕ ПИТА АЛЕКСЕИ ПЕТРОВ ОТКЪДЕ ИМА МИЛИОНИ АСАСЕ ХВАНАЛИ ЗА 5 АПАРТАМЕНТА НА ГН ЦВЕТАНОВ.СЪС МНОГО ПЛИТКИ НОМЕРА ИЗЛИЗАТЕ ЗАДАВИСЕ ЗАЛИчАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НО НЕСТАВА.
399
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛЕВ КОРПОРАЦИЯ на Алексей Петров е един от основните спонсори на ГЕРБ. Дарила е 480 хил.лева. Поне за толкова има документи. Гледайте Канал-3. Струва си. CECO, kyde sa parite?lele ako Ceco Lyjeco se okaje 4e e Ceco Kradeco?
398
0
 
8
 
! Отговори
ДО Гюленцето преди 13 години
Пич разведен съм и вече 25 години живея в чужбина, но родината ми е мила и имам виждане по нещата. Ссори ,че не позна. Айде със здраве ,трябва дасе работи.