Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков

А аз само си върша работата, убеден е финансист №1
Обновена: 4 ное 2010 09:43 | 4 ное 2010 09:43,
125
Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков
Снимка: БГНЕС

"Какво ли не ме наричат – аз си върша работата. Знам, че с поста министър на финансите идват много негативи, но не ми прави впечатление", коментира финансовият министър Симеон Дянков.

"България е една от малкото държави в тежка икономическа криза, която успя да направи пенсионна реформа – това за нас е голям успех", похвали се той.

Финансист №1 на държавата добави, че по сметките на НОИ през 2017 г. ще бъде изчистен дефицитът – "аз съм финансов министър и не съм в кръчма, за да се хващам на бас", обяви той.

"Това не е първият път, когато става нещо подобно от руска медия – на няколко пъти пращаха или мен, или премиера на тайни преговори в Москва, като после се оказваше, че ние въобще не сме били в Москва", коментира той пред Нова тв публикацията в ИТАР-ТАСС, където премиерът Бойко Борисов е заявил, че сърдечно подкрепя АЕЦ "Белене".

"Всъщност се оказва, че премиерът никога не е давал такова интервю", каза Дянков.

На въпрос за протестите на студентите и учените, Дянков отговори, че науката трябва да се прави главно в университетите. За него най-добрата наука се прави именно там.

Още по темата
"Аз съм твърд радетел – по-доброто качество трябва да се стимулира и държавата дава там парите си", уточни още Дянков.

Вицепремиерът обясни и какво е имал всъщност предвид с думите "Не ходете в Софийския университет": "Казах го пред студенти за УНСС, като имах предвид какво означава за тях мобилността".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БеленеНОИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
0
 
! Отговори
Херо преди 13 години
За синодалните старци е прав Дянков, но за образованието ни мога да кажа, че е истината е че е по-добро от това ва редица страни.Завършил съм Техническия университет и сина ми го завърши -""Електроника".В момента работи в Австрия и да ти кажа може да се сравни с австрийските си колеги, а също и с хървати. Сравнението е категорично в наша полза.
116
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков ха на бас че кризата в България не свърши през месец май.Ха на бас че не подаде оставката през месец май както беше обещал.Ха на бас че не си мъж щом не си държиш на обещанията.
115
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков ти си шушомига ;)
114
1
 
2
 
! Отговори
до джон преди 13 години
Много сте прав, Джон,само искам да добавя, че в НАШИТЕ университети седят също такива старци и старици и не щат да се мръднат от там дори и след като навършат 65! Седят поне до 70 (пример - Иван Лалов от СУ, понеже бил ректор!? и още много дузини достопочтени и мастити професори и професорки, които идват да "работят" и след 70те!) Те дават акъл и определят какво и как да се преподава! Е, как да стане с тях модерно образование и наука?!
113
5
 
3
 
! Отговори
123 екс уай зи преди 13 години
дянков, както и да те наричат най-добре ти стои етикета "***". ти наистина си беда за народа, който години наред е създавал условия за наука и култура. защо не се закриват училища във вашингтон. да не би да са по хубави от българските? търсят решения за подобряването им. намерили са една мадама която мете некадърните учители, а не системата. ти нямаш нужната интелигентност за да проумееш какво да правиш. имаш интелект на един *** калкулатор с 10 цифри и две аритметични операции.
112
1
 
3
 
! Отговори
до Джон преди 13 години
Проблема е там, че за да ходиш на стаж трябва да има производствена дейност, за да можеш да научиш нещо практическо. Ако се замислиш няма места много където може да практикуваш нещо по специалността. Говора за техническите специалности, в които съм аз. Проблема е там, че България от 20 години не иска да има промишленост и да създава техника в сериозни мащаби. На времето когато Бай Тошо беше жив отиваш в завода и практикуваш сега като няма заводи се оправяш както можеш.
111
3
 
1
 
! Отговори
NeoBlade преди 13 години
Tova sa pulni gluposti! Naukata v universitetite e na nivo u4ebnici ot 60te! Naukata e v BAN i akademii na naukite ima v mnogo i to razviti strani! Li4i si 4e tova e edno neuko inkvizitor4e koeto samo oriazva!Neobrazovano kompleksirano nelicepriatno 4ove4e!!!
110
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянко какво стана с любовницата ти Ирина Великова? Колко държавни пари потроши да и купиш апартамент и още ли е на 8 000 лева месечна заплата?
109
3
 
7
 
! Отговори
Милостив преди 13 години
Дянков, стига си търпял обиди. *** СИ.
108
1
 
1
 
! Отговори
ALEKSI преди 13 години
ZA KVO DA MU PRAVI VPE4ATLENIE TOI NALI SI PALNI DJOB4ETO KVO MU PUKA ZA NAS,AMA VINOVNI SA TIQ DETO GI IZBRAHA
107
4
 
2
 
! Отговори
варненец преди 13 години
така си вършиш работата че замечтах за времето на жан виденов.скоро ще изпаднем в нечувана и невиждана криза във цяла европа.
106
1
 
3
 
! Отговори
... преди 13 години
Не слагай всички под общ знаменател. Някои в БАН работят по проекти, естествено спонсорирани от ЕС, защото в България пари за наука няма. Пък и трудно може да се прави каквото и да било стойностно без необходимото оборудване. Дали ако на тези хора им дадеш необходимото оборудване и необходимия екип, дали не би се получило нещо по-различно?
105
5
 
6
 
! Отговори
Машка преди 13 години
Инфантил недоразвит :) Той бил радетел!? Дам, вервам му, е сега, хич няма да се забавя. Горкичкия, вечно е недоразбран, чак тъжно да ти стане. А той се опитвал да помогне само, представяте ли си, на родината. Миличкия . . инфантил недоразвит
104
1
 
4
 
! Отговори
John преди 13 години
... Не казвам да няма БАН, просто системата е сбъркана, при това много. Нека се работи, да се създава продукт, които носи пари на България. Младите да участват в това. Да работят по проекти. Всички сме учили и знаем как се учи тук. Само теория, на практика никой не може нищо. След това се учим по фирмите! Един приятел учи в Холандия, последната година от Филипс идват и го взимат на стаж и там учи!
103
1
 
5
 
! Отговори
D преди 13 години
И да и не. Всяка уважаваща се държава има своя Академия на Науките. Това е средище на най-добрите учени на нацията и така и трябва да бъде. В университетите също трябва да се прави наука. САЩ, КИтай, Русия и пр. имат академии така, че БАН не е глупост, а богатство. Просто решението на проблема е да се приоритизират някои сфери пред други.За държава като България не е възможно да сме силни във всички сфери. Най-много пари трябва да се дава за инженери тъй като те генерират блага.
102
4
 
6
 
! Отговори
Впечатлителен преди 13 години
"Знам, че с поста министър на финансите идват много негативи, но не ми прави впечатление". Ами то май не ти прави впечатление и това, че ти, началника ти, и цялата неспособна и незнаеща пасмина, наречена Министерски съвет водите държавата към унищожение!!! Ама за да го забележиш това, е нужен някакъв икономически и политически поглед върху ситуацията, а вие не разполагате с такъв!!!
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zashto tozi koito otgovarq za saita nemahne komentara na"101"mai imate dvoini standarti?shtese spira davise 4ete saita mai
100
6
 
7
 
! Отговори
John преди 13 години
Дянков е прав! По цял свят наука се прави в университетите, където младите има и трябва да научат нещо. Тук едни старци цедят с години и си мислят, че правят наука. Истината е, че сме вързали от тази тяхна наука. Ако са толкова дбори да ходят да учат младите по университетите не да мушкуват в канцеларийте!Накарай един студент завършил Техническия и един завършил в същия в Китай да видим кой какво може?
99
4
 
3
 
! Отговори
Sgt. Pepper преди 13 години
Дянков е министър на финансите, и мнението му относно това къде трябва да се прави наука не представлява интерес са никого извън тесния му семеен кръг. Свърши онова време, когато Политбюро даваше мнение за театрални постановки и бъдещето на българския футбол.
98
2
 
1
 
! Отговори
1и1 преди 13 години
Лъжат ли ме или аз съм глупав. Чак през 2017г може да се изчисти дефицита. Как успявате вие от Герб за 1 година да потулите работата на хората за 7 години напред не ми е ясно