Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов

Бившият МВР шеф замлъкна за отнетата му US виза
Обновена: 25 ное 2010 14:26 | 24 ное 2010 12:54,
135
Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов
Снимка: Булфото

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков категорично отказа да отговори на въпрос дали му е отнета визата за САЩ.

"Преди месец и половина бях там, да не мислите, че съм ходил незаконно".

Това беше единственият му коментар по темата, направен, докато напускашe трибуната за пресконференции в Народното събрание.

А на нея той застана, за да съобщи, че се отказва от имунитета си като народен представител и още, за да хвърли малко сол в манджата срещу Цветан Цветанов и Вальо Танов.

Още по темата

Румен Петков намекна, че срещу Братя Галеви има разработка с име "Бизнесмените", но се застрахова, че информацията била вече публична. Депутатът каза, че изпраща сигнал до главния прокурор Борис Велчев, в който настоява да бъдат проверени твърденията на вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за неговото участие в преразпределянето на наркопазара в България.

Петков дава насоки за проверката – да се види дали са използвани СРС-та на срещата с Братя Галеви, кой ги е заявил, унищожени ли са и ако да – кога и как?

Лицата, от които прокуратурата би трябвало да снеме обяснения били Цветан Цветанов, Ваньо Танов, Антоний Странджев и Жоро Стоицев (Странджев беше заместник на Ваньо Танов в ГДБОП, а Стоицев шеф на „Оперативно издирване”).

Румен Петков се зарече да не коментира повече въпроса до приключване на проверката на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: виза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Много простаци и откровени *** се облекчават в сайта!Срещу българският народ се води информационно психологическа война.Премиерът *** го безпокояло не някаква среща а някаква виза за САЩ.Дали те си гласът за сбърканякът от Банкя на рамо да си го носят.Любовта,не визата за братските САЩ е критерият за оценка.По ниско един еничарин не може да падне.За сведение на драскащите ако някой си мисли,че в компютърът за визи се бърка като в сайта,си е откровен ***!
95
0
 
0
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Интересни са мотивите за отнемането на визата: това, че срещу Р. Петков се водело разследване. Откъде е тази дезинформация и има ли нещо общо със скорошното посещение на Цв. Цветанов в САЩ (където, както си му е реда пак "много го похвалиха"). Аза слушах интервюто с Вальо Танов и той каза следното: СПОРЕД МЕН ТАЗИ СРЕЩА Е БИЛА .." като имаше предвид срещата на Р. Петков с братя Галеви по времето, когато беше министър. Просто е удивително какви интерпретации сътвори Цветанов вместо да даде факти
94
11
 
12
 
! Отговори
Командира преди 13 години
Много ви е черен този Цветанов .Ама така е като ви натика в ъгъла вас и протежетата ви .И е на път да ви изхвърли на бунището на политиката и на историята .Как няма да драпате .Ама са ви много келеви компроматите .Разчитате само на бройката .А качеството никакво.Ще рече човек че сме 91 година и народа е все така наивен.Иска ви се ама няма .Достатъчно ни лъгахте.
93
4
 
13
 
! Отговори
... преди 13 години
Абе Румене както си тръгнал така да се изявяваш всеки ден,вземи кажи нещо за присъствието ти във СИК,за Маджо?!Разкажи и за другите си съпартийци,които участваха в работите на СИК?!
92
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Румката е много сигурен,че няма СРС-та срещу него,значи сам ги е унищожил,иначе нямаше да се ежи толкова.
91
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахаха, белите хора, почнаха да режат корумпираната червена ***. Точно така, ама освен мама и тати, трябва да резнат и визите на децата им, щото учат в Америка, а после плюят срещу тях. Господ здраве да дава на Американския президент и да натири червената *** на г*за на историята. Браво!
90
0
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
Чини ми се ,дека они сички са мръстници ,доде не вкарат поне един мръстник у пандело.
89
3
 
18
 
! Отговори
dd преди 13 години
цялата общественост чака ГЛАВЪТЪ да обясни как си купи МЕЗОНЕТ В СОФИЯ И КЪЩА ИВ ИСПАНИЯ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-ЗА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЕВРО....освен <Че не е работил НИЩО другаря ПИЯНКА крадец откъде има пари или можи би е от другаря ЛУКАНОВ
88
7
 
17
 
! Отговори
егати държавата преди 13 години
Егати и държавата която, се управлява от другар и съдружник на главните мафиоти, държава в която, управляващата партия обвинява бивш главен прокурор за убиец и подбудител без доказателства, обвинява бивш министър за нарко координатор без доказателства и със съдействието на братското ЦРУ му отнема визата за САЩ, егати и държавата в която няма работа, няма хляб, няма живот, а ни се сервират само зрелища..управниците крадат и се обзавеждат, а народа мизерства.. най-добре да се закрива такава държава..
87
18
 
23
 
! Отговори
Снайпериста преди 13 години
Цялото българско общество чака кога г-н Цветанов ще даде смислено обяснение, а не лъжи как се е сдобил с имотите си. Защото както и да го смятаме като държавен служител той няма право да консултира частни фирми, а и такива баба ми и дядо ми ги дадоха също не вървят и аз мога да кажа, че са ми дали 1 000 000, но едва ли някой ще повярва и ще го вземе на сериозно. Така, че е време "Шестака" чиито вече нов прякор е "Седмака" тъй като продължава да трупа лични дивиденти да спре да залъгва народа със смешни и безсмислени акции. А от началото на управлението на това правителство и до момента в България тече една акция чието название е "Празен джоб и хладилници"
86
14
 
19
 
! Отговори
ариец преди 13 години
Невероятния наглец и отвратяга Румен Пикльото си намери майстора с американците , ред е на Гоце като негов бригадир от наркомрежата и руската пета колона. Представям си пък за него какво имат американците, плюс и национално предателство.Чакат го само да падне от власт и ще го почнат. Бавно ,бавно им идва края ,лошото е, че затриха поколения българи и държавата като цяло.Трябва да се помисли за смъртно наказание в часта за престъпления срещу държавата, обесване звучи справедливо!
85
7
 
22
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Румен Петков е човек на Гоце. Главният прокурор също е човек на Гоце. Задачка за първокласници: Кажете деца - ще провери ли чичо прокурор чичо Румен?
84
1
 
2
 
! Отговори
bo преди 13 години
Bahti ka6ata v teja na6te institutzii,...goljama dalavera e navsjakade eiiiii. Beznakazanostta...tova e osnovnija dvigatel....
83
6
 
6
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Ха така - Цветанов също чака проверка за имотите и се зарече да не коментира защото е дал съгласие всичко свързано с проверката да бъде огласено публично.Р.Петков обаче продължава да иска отговори от Цветанов.Сега същото направи и Р .Петков - да мълчи докато не приключи проверката.Дали Цветанов не трябва да продължи да задава въпроси за СРС-та за визи.
82
6
 
19
 
! Отговори
Гоцев преди 13 години
Къде се дяна другаря ГОЦЕ да защити АБВ наркодругарчето си Румбата .
81
8
 
22
 
! Отговори
Нарков преди 13 години
Румен Наркото получи направо червен картон от САЩ.А Цветанов е поканен в ФБР...Работата е ясна, каквото и да се напъват да бръщолевят червените другари.
80
7
 
1
 
! Отговори
mm преди 13 години
да припомня че това са 30 % гласувания в сайта, а има много хора които си слагат по 5 минуса или 5 плюса така че нито 1 цифра в анкетата не е вярна. мисля че герб има преднина голяма пред бсп, но да не забравяме че и ГЕРБ дръпна много разочаровани симпатизанти на синята коалиция, царя и бсп, които именно герб сега разочарова. нали се сещате че на доган гласовете са много над тези % които показва статистиката в сайта. Правете си сметка колко са верни и другите проценти
79
0
 
13
 
! Отговори
rumen преди 13 години
Приятели,Защо запалката се хили, като плевенска ***, пред хотел Ростов на ДонЗащото, няма Съдебен контрол и Единна система за отчет и контрол на престъпленията и постановените наказания, а съществуват СЕДЕМ правосъдни системи или по-точно:- СЕДЕМ НИВА НА КРИВОСЪДИЕ! 1. Полицай хваща престъпник Ако иска ще го арестува, ако престъпника си плати Не!2. Дежурния полицай, ако иска ще регистрира престъплението Ако престъпника си плати навреме Не!3. Дознателя, ако иска ще образува досъдебно производство Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!4. Прокурора, ако иска ще състави обвинение Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!5. Съдията, ако поиска ще осъди престъпника - Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!6. Чиновника в архива на съда може да изпрати присъдата на затворите, които да приберат осъдения - Ако престъпника, раднините или Мафията му платят навреме Не!7. Ако директора на затвора иска ще държи затворника в килията -Ако престъпника, раднините или Мафията платят навреме Не! Ще е сервитьор в някоя вила на МВР, където служители на МВР, ще му сервират закуската в леглото или ще си стои в някоя от къщите, докато му изтече наказанието- Като добавим и факта, че всеки милионер има своя правораздавателна структураИма ли още наивници, които да не разбират каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и колегите му дилъри на правосъдие, в работата на съдебната ни система...А най-страштогто е, че седемте стъпала на Българското Кривосъдие, могат да действат и в обратна посока. И да се осъди НАПЪЛНО НЕВИНЕН ЧОВЕК!- С едно телефонно обаждане на Красьо-черничкия и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас, а в затвора могат да попаднат едновременно Буда, Христос и Алах, барабар с десетина ангела, като Организирана престъпна група !!!
78
0
 
5
 
! Отговори
rumen преди 13 години
Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване" и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност... Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров... или Запалката- Това е начинът!...Ако не я опази първия брат, ще е втория, след него третия, и така - Банда след банда, капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи.
77
13
 
6
 
! Отговори
ръбест преди 13 години
Цецо крадецо ще отнесе ръбестият!