Цветанов на бис!

Сините лидери: Да дойде и да прочете експертизата от Горна Оряховица
Обновена: 21 дек 2010 13:40 | 21 дек 2010 12:00,
537
Цветанов на бис!
Снимка: БГНЕС

Лидерите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров се оказаха истински фенове на артистичното четене на вътрешния министър Цветан Цветанов. Затова си пожелаха още едно такова.

„Синята коалиция” настоява да бъде огласена съдебномедицинската експериза за случая с помятане или раждане, каквото се окаже, в Горна Оряховица”, обяви Командира.

Според него единствената причина за забавянето на нейното огласяване е страхът на вътрешния министър, което Костов определи като безобразие.

„Показва как могат да бъдат парализирани цели системи от здравното министерство, за да не се навреди на някой политик”, аргументира се председателят на ДСБ.

Според него конкретните данни от експертизата ще бъдат прочетени някъде по Коледните празници, за да нямат сериозен обществен отзвук.

„Припомням ви, че на 3 декември Цветан Цветанов дойде и направи следния извод – как едно живо бебе е умишлено умъртвено. Той на практика е казал, че тези хора са виновни”, включи се и по-младият съпредседател на сините Мартин Димитров.

Още по темата
Лидерът на СДС явно си е водил записки от изказването на Цветанов, защото цитира част от него:„Аз винаги съм на разположение, когато има подобни въпроси. Министърът винаги ще дойде и ще каже каквото е необходимо”, припомни заявлението на Цветанов Димитров.

Затова лидерът на СДС призова вътрешният министър да удържи на думата си.

По-рано и независимият Яне Янев направи същото предложение, но в пленарната зала:

„Така както дойде тука и се превърна в литературен четец на СРС-та, сега трябва да дойде и да даде обяснение защо толкова грозно и нагло е лъгал”, обърна се към председателя на парламента Цецка Цачева Янев.

Тя обаче му отвърна, че не е внесъл искането за изслушване на Цветанов в деловодството на Народното събрание, затова не можела да се съобрази с него.

По рано днес, в Стара Загора, МВР шефът обяви, че детайлно трябва да се разгледа всичко, което е дадено като експертиза, и да се види „защо се получи това несъответствие".

В понеделник вечерта стана ясно, че петимата лекари, участвали в съдебномедицинската експертиза, са единодушни, че бебето на 17-годишното момиче от Горна Оряховица е родено мъртво в 25-ата седмица.

Заключенията на експертите, събрани в над 40 страници документация, вече са предадени на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


537
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
477
3
 
18
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Ами след като не става за нищо, защо да не стане президент?!
476
2
 
6
 
! Отговори
PI4 преди 13 години
BSP BESNEE,BULGARIQ JIVEE,DOLU BSP
475
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И като си помисля, че тоя нагъл и амбициозен човек ще е кандидат за президент на ГЕРБ!!!!! Просто умът ми не го побира! Много велик се вижда в огледалото в къщи. Трябва му ново- нормално! :-)))))
474
5
 
7
 
! Отговори
1111 преди 13 години
Прав си, и всичките *** (т.е. ГЕРБолшевиките) ратуват за великият ИМ лидер и ДС-доносник Боко Боклуков и най-великият милиционер на света Цецо Крадецо....
473
7
 
12
 
! Отговори
sas преди 13 години
Ти си един от малкото, които разсъждават.Гарван гарвану око не вади. Да сте чули за осъден лекар в България? Няма и да чуете, докато експертизите правят български лекари.
472
0
 
3
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 453 - ще блокират я! За *** катун, от който се опариха, никога не е съществувал Шенген. А и в българската преса постоянно наричат българските *** - българи. Ако нашите журналисти не правят разлика между гражданство и етнос, защо Германия и Франция трябва да влизат в подробности, че *** и българин не е едно и също.
471
11
 
11
 
! Отговори
ХАХАХА преди 13 години
АЗ ПО СКОРО БИХ СЕ УЧУДИЛ АКО "ЕКПЕРТИТЕ " ИЗГОТВАТ ТАКАВА ЕКСПЕРТИЗА ,КОЯТО ДА ОБВИНЯВА ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ В НЕКАДЪРНОСТ!!!!ДО ТАМ ЩЕ СТИГНАТ ЧЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ОБЯВАТ -РОДИЛКАТА ДОРИ НЕ Е БИЛА БРЕМЕННА !!!!!КАК МОЖЕ ДА СИ ПРИКАЗВАТ ЧЕ Е БИЛО ЖИВО ,ДИША И ПР.,А ЕКСПЕРТИЗАТА ДА УСТАНОВЯВА ЧЕ Е РОДЕНО МЪРТВО И ЧАСОВЕ НАРЕД ИМАЛО ПОТРЪПВАНЕ НА КРАЙНИЦИТЕ -ТОЗИ *** В БЯЛАТА ПРЕСТИЛКА КОЙТО ГО ИЗЦЕПИ ТОВА СИ МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА СА *** !И БЕЗ ДА Е ЗАВЪРШИЛ МЕДИЦИНА ЧОВЕК РАЗБИРА КАК ГО ПЪРЗАЛЯТ!!!!
470
4
 
17
 
! Отговори
Той е преди 13 години
ЦЦ е голям ***,ама кво се чудим,вижте му шефа!Фани единия,па го тресни о другия!Измислиха кви ли не простотии,само и само да размият скандалите около имотите му,и тези на Андрей Иванов!Там са истинските скандали,станаха по-нагли и от триглавата ламя!Тези са най-корумпираните и некадърни управници от Третата българска държава изобщо!
469
5
 
6
 
! Отговори
5544332211 преди 13 години
А бе този коло изцепки направи? Който потрепя неговите издънки да ги отрази с плюс, другите с другуто.
468
0
 
2
 
! Отговори
g преди 13 години
kakvi pari nali tezi gi otkradnaha
467
0
 
6
 
! Отговори
fik преди 13 години
dai na glupaka vlast i mu gledai seira.........
466
9
 
6
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ..... преди 13 години
ДО ПРОЛЕТТА ИМА ВРЕМЕ----ДО ТОГАВА И КОМУНИСТИТЕ ,МОГАТ ДА ИЗПУКАТ....ВСИЧКО ТЕЧЕ---ВСИЧКО СЕ ИЗМЕНЯ!ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ РУСКИТЕ *** ОТ МОСКВА----ТЕ ПЪК СЕ КЕФЯТ , ЧЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ...!БЪЛГАРИНА Е УПОРИТО ***.....ЩЕ ВЛЕЗНЕ В ЕВРОПА!ТАМ Е ИСТИНАТА!ТАМ СА ПАРИТЕ.....!!!
465
1
 
11
 
! Отговори
до 459 преди 13 години
Важно е да верваш на Цецо.И като се разболееш да отидеш той да те ликува оперира ,и теб и децата ти.И да нямаш друг бог освен Негу,Амин!
464
0
 
2
 
! Отговори
a преди 13 години
dane bade kakvo majka kurv.
463
2
 
4
 
! Отговори
xx преди 13 години
Be Ceco badi edin pyt i muj posledvai edin Bojidar toi e pich a ti???? ne badi ku...
462
0
 
3
 
! Отговори
a преди 13 години
q da napravi odna operaciq MINISTRI 4e da gi tikne v zatvora i toi sled tqh da vleze na toplo
461
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той сега си гризе келепите и мисли нова простотия!Ще се наака и ще пита кой беше
460
0
 
4
 
! Отговори
yz преди 13 години
e tozi 6te izleze golqm *** kakto vsi4ki ot upravlenieto
459
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герберасти, кои са ви виновните сега?
458
5
 
26
 
! Отговори
gtf преди 13 години
айде Цецко подавай си оставката ...цирка все някога требе да си има край. Тръгвай си та с теб и цялото тва правителство - некадърници