Борисов: Президентът започна пръв

"За 20 г. един камък не е пренесъл", разлюти се премиерът
29 яну 2011 16:50,
1513
Борисов: Президентът започна пръв
Борисов откри дом за стари хора в Ботевград. Снимка: БТА

Президентът Георги Първанов започна пръв, той пусна първата стенограма. Това каза премиерът Бойко Борисов по повод заканата на държавния глава да го даде на прокурор.

Преди ден Първанов обяви, че ще сезира главния прокурор за думи на премиера Бойко Борисов, че атаките срещу кабинета идват от президента, който ги осъществява чрез Алексей Петров.

"Аз мисля, че не трябва главният прокурор да бъде плашило на държавата. И какво като го сезира? Защо да клеветя президента, че е пуснал стенограмата на Дянков? Да, той пръв започна, като пусна стенограмата на Симеон Дянков без негово знание в медиите и оттам започна ежедневно да атакува правителството на всички възможни форуми. Той пръв пусна, без да попита, СРС-то или стенограмата, която направи, без знанието на Симеон Дянков", коментира министър-председателят.

"Оттам нататък започнаха всички тези събития. Атаката на кабинета. Всеки ден неговите изказвания. Ами само докато бях и в Япония, пак чух, че се е изказал по всички теми на правителството. Къде го има това - президентът всеки ден да критикува правителството?", възмути се Борисов. 

"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл", подчерта премиерът.

Още по темата

Борисов откри новопостроен Дом за  стари хора в Ботевград. Мисля, че този дом е изключителна  придобивка за града и е добър пример за това какви са  резултатите, когато община и държава работят заедно, коментира премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1513
Още по темата: борисовпърванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
! Отговори
абе.... преди 13 години
....защо не постъпим ,както в Египет,да издитнем някая умна глава за президент.Лошо ли ще бъде ? С умен човек лесно се работи..
1
 
2
 
! Отговори
Без думи преди 13 години
Бойко Борисов работеше добре с президента по времето, когато го направиха генерал, когато Първанов подписваше указите и запазваше мълчание. Право на президента е да прави изказвания и отправя критики към правителството, независимо от коя политическа партия е то! Както е тръгнал ББ, вече ще забрани на президента да се изказва въобще, защото приема само хвалебствия по свой адрес! Не може ли да разбере премиерът, че с всяко подобно свое изказване показва безсилие и губи все повече авторитет!!!
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да свалим ГОЦЕ и подкрепим кабинета край на ДС
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Премиера да сложи ред в "собствената си къща". Да не се хваща за Президента.Стенограма и СРС-та са много различни неща. Нещо в повече, това ,че Дянков излъга за незнанието си за записването, не го оневинява за казаното.Най-много говорят по телевизията министрите и Премиера и непрекъснато се оправдават. Трудно приемат "градивното", повечето от тях не стават за заеманите постове, крайно време е г-н Борисов да го осъзнае и промени. Опитите за "замазване" водят до провал, което не трябва да се до
0
 
3
 
! Отговори
Цецо Щази консултира преди 13 години
Пред управлението на Герб чакат герберите девойки с пита и подаръци но на главата носят немското знаме.
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който желае да подкрепи правителството на ГЕРБ, да сложим край на опитите за дестабилизациян да изринем остатъците от синьо-червената мафия с куфарчетата и флашките подкрепете ГЕРБ ...3-ти март пред Парламента".Подкрепям с две ръце!!!!
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...Така е като е учил. Занаята му е свързан с мислене , а не с хамалогия".Много тъпо изказване, да не би Бойко да е редил сам тухлите с ръце, това е образно казано, иска да каже, че нищо не е построил през времето, през което е управлявал.
5
 
2
 
! Отговори
3-ти март преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който желае да подкрепи правителството на ГЕРБ, да сложим край на опитите за дестабилизацияда изринем остатъците от синьо-червената мафия с куфарчетата и флашкитеподкрепете ГЕРБ ...3-ти март пред Парламента
4
 
3
 
! Отговори
Б.Б. е пич преди 13 години
И като си тръгне Б.Б. какво ще стане и кой ще бъде на власт? Може би Станишев или Костов ще оправят кашата, която самите те забъркаха. Престанете само да оплювате Б.Б. и да се поддавате на манипулация - той може да има много кусури, но аз смятам, че само той може да се оправи с корупцията и мутрите. Полицейска държава било и т.н., но с такива хора само така трябва да се отнасят. Било мизерия - ами така е, в цял свят има икономическа криза, ако гледахте по-далеч от носа си щяхте да го разберете.
3
 
1
 
! Отговори
ji преди 13 години
А вие като толкова разбирате от политика-кой предлагате за министър председател?Да не би Станишев да беше по-добър-първия му работен ден в живота беше като премиер?Да слава Богу че Първанов ще се разкара -крайно -време е-и колкото и да го плюете Бойко ще се задържи на власт -всички в България са пенкелета-всезнайковци-но когато стане време за действия-всички се въздържат-малък -но много *** народ
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл..........Така е като е учил. Занаята му е свързан с мислене , а не с хамалогия
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!
0
 
8
 
! Отговори
абе..... преди 13 години
...човекът си го каза,че не би живял извън политиката,не се виждал извън нея.Сраснал с политиката,роден политикан,не политик.
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 13 години
До кога на призив на нормалните хора:" Бойко, подай си отставка!" отговорът ще продължава: " Не съм виновен, еди кой си беше!" Детска градина с държавен размах!
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
-Другаркоооооо, Георги пръв ме удари, той е виновен. -Няма нищо Тиквенчо, аз ще го накажа.Господи, може ли такъв ***, премиер да имаме?"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл" Не е било негова работа да го прави. И ще ме извениш Тикво, но не ти е само това работата, вече се изстърка вечният ти рефрен, построих магистрали и сгради. Когато икономиката куца тези сгради и магистрали ще са пусти. ***!
2
 
12
 
! Отговори
Бостанждията преди 13 години
Тиквата е самозабравил се ***! Как можа толкоз народ да му се върже?
1
 
10
 
! Отговори
Стига!!! преди 13 години
С глупостите които плещи ББ се старае да отбие вниманието на скандалите в посока "пак някой друг е виновен". България трябва да се съсредоточи върху СЪДЪРЖАНИЕТО на разговорите. Изходът е оставка и на съд!!! Стига са си играли на детска градина.
6
 
3
 
! Отговори
Lubov преди 13 години
Iavno ima hora ,na koito e izgodno Boiko da e predstaven kato poluidiot.Zasto ne podslushvahte prezidenta i vseki den da mu publikuvate razgovorite.Iavno Boiko e neudoben na mnogo hora.
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!