Яне Янев заряза РЗС

Лидерът и заместникът му Атанас Семов подадоха оставки
Обновена: 4 фев 2011 14:48 | 4 фев 2011 14:45,
260
Яне Янев заряза РЗС
Семов и Янев се оттеглиха. Снимка: Булфото

Лидерът на РЗС Яне Янев и зам.-председателят на партията Атанас Семов подадоха оставки, съобщиха от пресцентъра на партията.

На 6 февруари ще се проведе закрито заседание на Управителния съвет на РЗС за избор на нов политически съвет.

УС ще заседава в разширен формат с над 200 председатели на общински организации на РЗС, уточняват още от партията.

За оттегляне от политиката намекна самият Яне Янев с две последователни публични изяви. На пресконференция на 21.01. той се оплака от системен тормоз.

"Не стига че денонощно ме тормозят, не стига че слушат телефона ми, че ме следят "външно", ами тормозят и най-близките ми хора – брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители – денонощно", проплака тогава лидерът на РЗС.

Седмица по-късно в телевизионно интервю намекна, че може да замине за чужбина и да „наблюдава какво става в България от 10 000 километра“.

Още по темата

„Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика“, заяви просълзен пред камерите Янев.

Веднага се появи версията, че покровителят на лидера на РЗС Алексей Петров е оттеглил доверието си от него. А за поста на Янев започна да се спряга неговият заместник Атанас Семов.

Той обаче беше категоричен пред Dnes.bg, че няма разрив в отношенията с бившата барета. Семов отрече да има амбиции и към стола на Янев, тъй като имал много по-важна работа като образованието на нацията.

„Партията е стабилна, всичко ни е наред“, коментира още подалият оставка зам.-председател на РЗС.

Междувременно беше открадната колата на Яне Янев, в която имало флашки и важни документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
14
 
12
 
! Отговори
до 219 преди 13 години
и Бойко и Цецо багерчето
213
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО ТаласъмчоАз пък искам Атанас Железчев да стане лидер на РЗС, защото той я е създал.
212
2
 
37
 
! Отговори
ivo преди 13 години
VREME BESHE DA SE MAHNE SEGA I STANISHEV DA GO POSLEDVA
211
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 214 Иронията Ви е неуместна!
210
9
 
11
 
! Отговори
Таласъмчо преди 13 години
Яне забравя, че е избран от българския народ, а не от разни кукловоди- господари, не он *** като Железчев и друга измекярска ***. В този случай Яне подава оставка и се дистанцира от доверието на над 160 000 човека, които гласуваха за РЗС.
209
5
 
44
 
! Отговори
ОЛЕ! преди 13 години
Свършили са парите за издръжка на РЗС, затова. Спряха контрабандата, спряха държавната хранилка... няма далавера вече и затова БСП ги отрязва като непечеливша инвестиция, защото не можаха да постигнат това, за което бяха създадени - да дестабилизират правителството и да предизвикат предсрочни избори. Срамота другари! :(
208
1
 
13
 
! Отговори
вадете си поуките преди 13 години
За да добиете представа как комунистите лъжат и манипулират първо прочетете убедеността на другаря от коментар 177 как надъхано защитава господарите си комунисти, а после погледнете с ОЧИТЕ си какво казва Р.Овч. в Ю Туб: (напишете в търсачката на Ю Туб " Румен Овчаров казва, че БСП е съдзала РЗС")
207
4
 
26
 
! Отговори
форумните БСП гейове преди 13 години
до: 212Как кой? Разбира се, че ние!
206
2
 
13
 
! Отговори
вадете си поуките преди 13 години
За да добиете представа как комунистите лъжат и манипулират първо прочетете убедеността на другаря от коментар 177 как надъхано защитава господарите си комунисти, а после погледнете с ОЧИТЕ си какво казва Р.Овч. в Ю Туб
205
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПФУУУУУУУУУУУУ СЕГА КОЙ ЩЕ НИ ИЗНАСЯ ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е?
204
2
 
17
 
! Отговори
45+22 преди 13 години
Слаб е на сол господин този как му беше името...Яне .Много скоро бе разкрит от народа Български що за *** е и той.Господа Трактори Комбайни и разни подобни ,не си правете труда да ни пробутвате такива прозрачни типове като тоя пуяк и *** ,та как му беше името... аааа да бе да ПИНОКИО.
203
2
 
20
 
! Отговори
Заинтригуван преди 13 години
Какво ли е имало на флашките откраднати с колата на Ане, че веднага успяха да го накарат да си подаде оставката. Да се маха, но все пак ми е интересно.
202
3
 
17
 
! Отговори
Schweizer преди 13 години
205-ти, комуниста и да го пребиеш, и да го убиеш, пак ще сти остане *** комунист-крадец-терорист. Комунистите не са хора, това са същества останали по средата на еволюцията- човешки външен вид и мозък на австралопитек. Но комунистите много си падат по фашистите, защото фашягите най-добре ги задоволяват а..но
201
0
 
8
 
! Отговори
човека преди 13 години
си е изпекъл положението, за кво да продължава да стои ... има два варианта, или си е свършил вече работата, или просто му плащат достатъчно , за да не продължава да я върши и той маша, като повечето там горе... Цветанов е същия, прави се на гьон, щото като за такъв са му платили...
200
0
 
11
 
! Отговори
вадете си поуките преди 13 години
За да добиете представа как комунистите лъжат и манипулират първо прочетете убедеността на другаря от коментар 177 как надъхано защитава господарите си комунисти, а после погледнете с ОЧИТЕ си какво казва Р.Овч. в Ю Туб,
199
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щял да наблюдава от 10 000 километра?Щатите или Канада. Щото Владивосток надали ще го привлече....Май доста тлъсто са му платили.И да раздуха кадилницата, и да се махне.....
198
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
197-ми, абе аз да те пребия и да ти надуя джурулека, па нека съм ***...После че те питам дали пак че ме крадеш..
197
5
 
5
 
! Отговори
Келешчо преди 13 години
Че какво е РЗС без ЯНЕ?!Без Яне РЗС нямаше да влезе в парламента, а хората са гласували за него, не за Железчев и пр. ренегати.
196
0
 
5
 
! Отговори
Болгар ТК-80 преди 13 години
Трябва да подам една молба за шеф на РЗСето. Смеят ли да не ме изберат!
195
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голям праз,да можеха всички от политиката да напуснат,наи добре за народа които мизерува.