Яне Янев заряза РЗС

Лидерът и заместникът му Атанас Семов подадоха оставки
Обновена: 4 фев 2011 14:48 | 4 фев 2011 14:45,
260
Яне Янев заряза РЗС
Семов и Янев се оттеглиха. Снимка: Булфото

Лидерът на РЗС Яне Янев и зам.-председателят на партията Атанас Семов подадоха оставки, съобщиха от пресцентъра на партията.

На 6 февруари ще се проведе закрито заседание на Управителния съвет на РЗС за избор на нов политически съвет.

УС ще заседава в разширен формат с над 200 председатели на общински организации на РЗС, уточняват още от партията.

За оттегляне от политиката намекна самият Яне Янев с две последователни публични изяви. На пресконференция на 21.01. той се оплака от системен тормоз.

"Не стига че денонощно ме тормозят, не стига че слушат телефона ми, че ме следят "външно", ами тормозят и най-близките ми хора – брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители – денонощно", проплака тогава лидерът на РЗС.

Седмица по-късно в телевизионно интервю намекна, че може да замине за чужбина и да „наблюдава какво става в България от 10 000 километра“.

Още по темата

„Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика“, заяви просълзен пред камерите Янев.

Веднага се появи версията, че покровителят на лидера на РЗС Алексей Петров е оттеглил доверието си от него. А за поста на Янев започна да се спряга неговият заместник Атанас Семов.

Той обаче беше категоричен пред Dnes.bg, че няма разрив в отношенията с бившата барета. Семов отрече да има амбиции и към стола на Янев, тъй като имал много по-важна работа като образованието на нацията.

„Партията е стабилна, всичко ни е наред“, коментира още подалият оставка зам.-председател на РЗС.

Междувременно беше открадната колата на Яне Янев, в която имало флашки и важни документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
3
 
3
 
! Отговори
браво преди 13 години
ти явно нямаш никаква идея какво са червените кхмери, май само цвета ти е достатъчен да изсипеш подредния цитат а'ла Цветанов :)) абе хора, четете бе, има толкова неща, дето могат да се научат, вместо да повтаряте като папагали
193
0
 
16
 
! Отговори
Излъганото преди 13 години
Тоя преди време беше хвърлил димка в събрание на СДС, на което събрание в дневния ред било решено да се гласува за неговото изключване от СДС, сега седнал да говори за ред и законност или справедливост. Че той за мен си е един елементарен измамник, шмекер.Кой ли знае с какво се е нагрухал до момента и какви далавери е врътнал. То и Муравей Радев така се покри, като плячкоса преди това каквото можа. Лично мнение
192
4
 
21
 
! Отговори
до Червените преди 13 години
По-добре полицейщина отколкото Червените Кхмери.Предатели на Рода Български и Безбожници.
191
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Гербер гласуваха най-големите простаци и никога няма да си признаят - ще си гласуват за герб до като са живи!Затова трябва да се повиши културата на обществото!
190
4
 
8
 
! Отговори
Qne преди 13 години
Е това е шанс за Трактора да заоре по-надълбоко и по-добре Яневия заден двор ;-)
189
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По скоро е по правилно да се каже че РЗС изрита Яне Янев а другото с подаването на оставките е за пред хората
188
1
 
1
 
! Отговори
oste преди 13 години
edin prast u dirnika na izbiratelite im
187
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Достойните хора в Б-ия вече не ги ценят!В политеката те са от СДС, но чалга-културата е завладяла хората...
186
2
 
4
 
! Отговори
до 187 ми !!! преди 13 години
ПРОСТАКА И ПРИМИТИВА ,КАТО ТЕБ ДРУГО НЕ МОЖЕ-ОСВЕН ДА ПСУВА ,,,,,ДОРИ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН -ПОВТАРЯШ СЕ ...НИЩОЖЕСТВО,,,!!!!
185
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трактора изора нивата на Янев. Ред е на следващия гей.
184
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нали ще има дело за фалшивата подписка, къде заминава, кой го пуска?
183
9
 
4
 
! Отговори
САМО ФАКТИ !!! преди 13 години
...а от всичко най-смешно е ,че ГЪРБ авите минават за антикомунисти ,,,!!!Започвайки от ББ,ЦЕЦА ,ЦЕЦО И ЦЯЛОТО ИМ РЪКОВОДСТВО -ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА БИВШИ КОМУНИСТИ ...!!! ...и сега виждаш ли РЗС било проект на БСП ,а ГЪРБ авите НЕ СА... !!!:)))))))))))...и кой направи тази спекулация-Р.ОВЧ.-ЕДИН КОМУНИСТ ,ЗА КОЙТО НЯМА ЧОВЕК В БГ ,който да не мисли ,ЧЕ Р.ОВЧ заедно с ПРИЯТЕЛЧЕТО СИ КР.ГЕОРГИЕВ ОТДААААВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ЗАТВОРА!!!ЕТО ТЕ ДВАМАТА СА ДЕЙСТВИТЕЛНО ЛУКАНОВИЯ ПРОЕКТ
182
3
 
9
 
! Отговори
ДО КОМЕНТАР 177 преди 13 години
ХАХАХА ВИЖ СЕ ДОРИ ЕДИН НОРМАЛЕН ДИАЛОГ НЕ МОЖЕШ ДА ВОДИШ! НОРМАЛНО Е ...ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СТЕ ТАКИВА!!!! КАТО ВИ КАЖАТ ИСТИНАТА И СЕ ПАЛИТЕ! КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? НЕ НАЛИ? МАЙКАТА ТИ Е ЕДИН ДОСТОЕН МЪЖ! ДОРИ ИМА И МУСТАЦИ ! А ТИ ХОМО ХОДИ ДА СВИРКАШ НА *** НА ЯНЕ И БЕЗ ТОВА САМО ТОВА МОЖЕШ ДА ПРАВИШ,КОМУНИСТИТЕ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ КАКТО И СКАПАНАТА ВИ ЖАЛКА ПАРТИЯ С ПРЕЦЕДАТЕЛ ХАРИ ПОТЪР! И СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО РУМЕН ОВЧ. СИ ПРИЗНА! ...ЗАЩОТО 1 ПЪТ Е РЕШИЛ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА! ***!
181
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега поне ше имат време двамата за много як секс по цял ден:)))
180
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
видите ли дълъг постинг като тези - не ги четете!!!!това е опит за манипулиране на общественото, прави си навсякъде в праса и телевизияслушайте независимите журналисти!като Явор Дачков и др., малко останаха!
179
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Едвин Сугарев" е комунист от сайта на днес-бг!днес *** е комунист! и дори си пуска коментари!!народе, народе.., докога ще ви лъжат
178
1
 
17
 
! Отговори
ЗА ВСИЧКИ КОМУНЯГИ преди 13 години
ЕХ ТИЯ КОМУНИСТИ СА НАВСЯКАДЕ! :))) ВИДЯХМЕ ГИ КАКВО НАПРАВИХА С 3-НАТА КОАЛИЦИЯ! ДАЛАВЕРИ ДАЛАВЕРИ И САМО ДАЛАВЕРИ!! МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ! СТИГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ И ЧЕРВЕНИ МИКЕРЕНЦА И ПРОДАЖНИЦИ!!!
177
2
 
5
 
! Отговори
до 175 и 176 преди 13 години
Аре не пускайте такива дълги постове,на другите хора коментарите им заминават в другата страница и биват прочетени от по-малко хора.Спрете да копирате тия глупости(били сини или червени) по сайтовете и да ги пускате тук,държавата няма да я оправите!!!
176
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой може да поства такива дълги коментари? - само от сайта на днес-бг!Ние отдавна си знаем, че сайта е манипулиран! и знаем от кого - от комунистите и хамелеоните-комунисти "Герб"!!
175
2
 
5
 
! Отговори
Petio Ivanov преди 13 години
do Едвин Сугарев ........ 6+ :)