ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платените защитници са по-скоро защитниците на Тиквата и неговото куче Цв.Цв които искат да управляват с терор и диктат и да докарат обикновения българин до мизерия
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някъде бойко казваше,че искал неговите депутати да говорят,като Лютви Местан!?Точно с тоз Кр.Велчев няма никакъв шанс!
17
10
 
6
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
По-добре да лижа *** на Доган и Серго, отколкото да загубя хонорарчето си :)
16
14
 
4
 
! Отговори
до тъп и прост преди 13 години
Ти конкретно си платен драскач на мафията, съответно - да, мафиот и престъпник си. За останалите не мога да говоря.
15
5
 
32
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
За герб гласували на парламентарните избори около 1 800 000 човека - излиза че в България живеят 1 800 000 честни и почтени люде , останалите около 5 200 000 сме мафиоти и престъпници ...
14
4
 
30
 
! Отговори
Яко преди 13 години
Уважаеми господин Велчев,Дълбоко съм убеден, че политиката на ГЕРБ е престъпна и се ръководи от ***.Във връзка с това, най-учтиво Ви моля да ми разрешите да получа инфаркт. С уважение: /п/ Яко
13
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Велчев бомбата доколкото си спомням гръмна пред в. Галерия не пред Министерския съвет и Народното събрание, защо тогава сте под стрес. Сигурно ще забраните и митингите на жълтите павета да не ви стресират.
12
1
 
29
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Интересно ми е с какви очи тоя тарикат Красимир Велчев гледа мизерсващите хора, имайки в предвид, че притежава собствен самолет?!
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път. От това по голяма простотия няма.Ами да извадим статистика по времето на кое правителство имаше най много взривове.Което е на първо място значи е най-спираното по пътя към европа и мафията е била най застрашена от него.Тия съвсем на взеха за мезе.
10
6
 
38
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Аз просто не виждам нито една личност в ГЕРБ.Той ББ е ясен такъв екземляр просто няма,но личност не е и няма да бъде.Тази сбирщина от гладни за влас политически ренегати намирисва на леш.
9
38
 
12
 
! Отговори
коко преди 13 години
Защо всички тарикати ,мошеници,крадци са против ГЕРБ....?
8
10
 
39
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Зиг хайл ГЕРБ! Забранете опозицията! Разстреляйте всички членове на опозиционните партии! А всички, които не са гласували за ГЕРБ ни пратете в концлагер!
7
4
 
29
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
До номер 3 ...истински гербер си ... прав си - за вас гласуваха на изборите колко беше около 44 процента от гласувалите де - тоест тези който не са гласували и останалите от гласувалите сме престъпници и сме за затвора
6
3
 
35
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Велчев, Вие от ГЕРБ така и не "влезнахте в час". Неадекватни сте . А хората ви по места се занимават само с кадруване. Нищо позитивно не могат да генерират. Много *** поставихте в области и държавни структури и държавата зацикли.
5
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
machkaite machkaite
4
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А с дрънкането на простотии ГЕРБ какво цели?Или е най добре да се забрани да се говори за ГЕРБ освен когато ще ги хвалим?А те могат да плюят и да обвиняват всички останали?Това понамирисва на диктат.
3
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми то наистина който е срещу герб е престъпник!
2
13
 
47
 
! Отговори
Суеверен преди 13 години
Появата на поредния гербов *** в края на работната седмица гарантира приятен уикенд...
1
13
 
46
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Тоз господин също като ЦЦ си опитва до внуши че този който е срещу герб е престъпник