ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На нас чужди терористи не ни трябват,те са си рдени в БГ
38
3
 
17
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
29 кикиСкига си сравнявал разни мошенници и *** с Апостола на Свободата бе!
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе 32 що да се беси сам човека и пари за въжета ли вече няма
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 29Кики не кощунствай с името на Левски.Много те моля.Пък като искаш обичай си го Бойко.
35
4
 
15
 
! Отговори
9999 преди 13 години
ГЕРБ никога не е спирала криминалната истеричност!Защо не ни вземат в шенген?Заради нас румънците ще се откажат да влезнат в март.Положението в БГ е плачевно,и престанете да се залъгвате и защитавате партиите защото са всичките виновни
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя паун всеки ден взе да се обажда. От поредицата от плиткоумни заклинания излиза все по - откровено налаганата от Герб теза , че всички, които не са с нас са против нас. Тук вече говорим на за зачатъци, а за чист фашизъм в действие.От обявяването на инакомислещите за престъпници до репресирането им крачката е една , дори вече е направена.ДОЛУ ГЕРБ! ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!
33
3
 
2
 
! Отговори
кики преди 13 години
браво 32,супер си
32
2
 
1
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
до 25 - ти не ми ползвай ника, ***!
31
5
 
2
 
! Отговори
до 23 преди 13 години
Ами обеси се, бе, стига си ни занимавал по цял ден с глупостите си...
30
4
 
17
 
! Отговори
Дядо Петър преди 13 години
Герберите, както и други управляващи преди тях, не могат да разберат, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА СИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДУШМАНИ.Защото само с перчене, лъжи и оправдания не може да се управлява.
29
2
 
26
 
! Отговори
агент преди 13 години
Ако всички Ви пречат, а очевидно това вклчва и немалка част от гражданите, то не се ли замисляте, че може причината да у вас, г-н Велчев (не персонално у вас, а у ГЕРБ и всички вад, лидерите на ГЕРБ). Освен това имам въпрос: Когато бяхте член на ДКМС или БКП, какъв ръководен пост заемахте в структурата, защото много ви личи?
28
20
 
4
 
! Отговори
кики преди 13 години
а сега сте се размрънкали като видяхте една голяма и силна личност....замръзназнали сте.....настоящ Левски, и него са го предали гадове
27
3
 
9
 
! Отговори
PISNA MI OT GERB преди 13 години
NE ZNAM KAKVO 6TE POZVOLI GERB NO ISKAM DA POPITAM KATO 4OVEK POVQRVAL NA BORISOV, ZA6TO SEGA JIVEEM TOLKOVA ZLE, PO-ZLE OT KOLKOTO PRI TRIGLAVATA LAMQ, ZA6TO TOLKOVA E SKUPO GORIVOTO PRI 90usd BAREL, ZA6TO HRANITE TAKA POSKUPNAHA, ZASHTO LEKARSTVATA,TOKA I PARNOTO??NALI GERb DOIDE DA NI POMOGNE ZA PO-DOBUR JIVOT I KAKVO POLU4IHME -PILEN HAOS V ZDRAVEOPOAZVANETO, V OBRAZOVANIETO,NEIZPULNEN BUDJET, VISOKI DANUCI I NISKI PENSII..ZASHTO?NE MOJE GERB DA SE SPRAVI, VSEPO-BEDNI STAVAME.MOLIQ,IZBORI!
26
3
 
19
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Абле има ли поне един ГЕРБав, дето да не е бил комунист преди 20 години?
25
12
 
5
 
! Отговори
кики преди 13 години
защо не говорехте за голямата инфлация при костов,не ви стискаше,а
24
2
 
1
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
До номер 18 - ако обичаш не ми ползвай ника ...
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo kiki
22
4
 
29
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Прав си - да , явно съм мафиот и престъпник щом искам оставката на премиерът-слънце , явно съм престъпник щом искам нормален и спокоен живот , а не ежедневно от всички страни да ни залива помия и простотия , да мафиот съм щом казвам че за 2 години цените в БГ стигнаха космоса , да престъпник съм щом смятам че жизненото ни равнище се срина тотално,да мафиот съм - щом искам нормален живот за детето ми,да престъпник съм щом го казва герб ... да престъпник съм ... И СЪМ ЗА ОБЕСВАНЕ ...
21
3
 
19
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Както всеки *** (червено цвекло) и Красимир Велчев има червена подземна и цветна - герберска, надземна част. Господин Красимир Велчев до преди известно време е бил ДРУГАРЯТ красимир Велчев - член на БКП!
20
10
 
8
 
! Отговори
kiki преди 13 години
до кокоКоко,защо ли?Защото искат отново мутренските години да се върнат.Сега не им изнася на червената ***.Браво Гербери!Само напред и победа на изборите!!!