Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС

Опозиция и управляващи си ровят из чаршафите
Обновена: 11 фев 2011 14:48 | 11 фев 2011 12:55,
188
 Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС
Снимка: Булфото

"Какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това? Задайте този въпрос и в комисия ще ви го кажа, защото е класифицирана информация”.

Така Бойко Борисов репликира въпрос на депутата от „Коалиция за България” Антон Кутев, който по преценка на премиера бил прекрачил добрия тон. Всъщност Кутев пита Борисов за корупцията по високите етажи на властта.

Малко по-рано пък Петър Курумбашев, пак от опозицията, се заяде за командировката на министър-председателя в Бразилия. Още по-рано Емил Василев (който поля с чаша вода депутата Тодор Великов) мина на опасно близко разстояние до Борисов, който въздъхна с усмивка „размина се”.

След това разминаване обаче започна червената атака. Курумбашев подхвана премиера за Бразилия. Припомни му изявление, че щял да пътува дотам с градския транспорт, вместо това се качил в бизнес класа. „Освен селски и икономически, има и политически туризъм”, захвана се младият социалист и призова премиера да не прави грешките на Симеон Дянков (който пътува с държавни пари до Китай) и на Вежди Рашидов (Венеция).

Бойко Борисов обаче е категоричен – пътуването до Бразилия струвало 16 304 лева.

Посещението било „редък шанс”, по думите на премиера – да се срещне с Дилма Русеф, чийто баща е българин.

Борисов веднага се захвана със сделките на тройната коалиция и ги попита защо са купили два самолета Еърбъс на старо на цената на чисто нови. „Просто това е безумие”, възкликна премиерът.

След това обаче го подхвана Антон Кутев. Червеният депутат пита премиера по целия конспект на ченгесарските скандали от последните дни – от СРС-тата до имотите на Цветан Цветанов. И припомни взрива срещу Цветелина Бориславова от 97-а година, както и последвалия атентат срещу офиса на Алексей Петров през 98-а. Според Кутев едната групировка отвръщала на другата.

„4 години ДАНС и МВР бяха под ваш контрол – плюс прокуратура, съдебна система, всички съдии. 4 години вие, Кутев, защо не разследвахте?”, контрира веднага Борисов. Премиерът пое ангажимент до следващия петък да има ясен отговор от НАП за имотите на Цветан Цветанов.

Малко след атаката на червените Борисов излезе за момент от залата, точно когато Драгомир Стойнев започна да чете декларация. И Стойнев опита да се пошегува със ситуацията: „Виждате, че когато се изисква мъжественост – министър-председателят го няма”, подхвърли Стойнев, но предизвика усмивката на председателката Цецка Цачева:

„Господин Стойнев, само по тази тема – не”, призова тя младия социалист.

Бойко Борисов влезе в залата, премислил, реши да се извини за тона си, но обясни, че бил предизвикан от репликите за Цветелина Бориславова, с която не живеел от години.

Точно по тази причина, премиерът съжали, че е заговорил за Сергей Станишев и Елена Йончева, тъй като се знаело, че и червеният лидер си имал друг живот.

„А що се отнася до мъжествеността ми – не е ваша работа”, сопна се Бойко.

Той демонстрира толерантност към хомосексуализма, заявявайки, че всеки има правото да прави избор между двата пола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиквата е скопен петел.Тиква без семе.
74
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А що се отнася до мъжествеността ми не е ваша работа, сопна се Бойко.Той демонстрира толерантност към хомосексуализма, заявявайки, че всеки има правото да прави избор между двата пола.Ясна е работата - и този премиер е минал на левия тротоар! Права е била Цветелинката да го остави.....
73
4
 
2
 
! Отговори
bobo преди 13 години
Da giveiat pedalite v Parlamenta!!!
72
20
 
21
 
! Отговори
аз преди 13 години
пълен селянин и *** е тоя бойко. просто не става да си *** като *** и да си министър-председател
71
0
 
14
 
! Отговори
jiko преди 13 години
MNOGO SKAPO IZLIZA NA BG NAROD, POSHLIA SPEKTAKAL V PARLAMENTA
70
14
 
20
 
! Отговори
питанка преди 13 години
Кой плати екскурзията до Бразилия? А екскурзията до Япония? А имотите на Цветелина да не би да са от баща й - генерала или от първия й мъж? Защо дъщерята на Боце живее в САЩ, нали бащай тук управлява от хубаво от по-хубаво! И още и още ....
69
2
 
3
 
! Отговори
72 преди 13 години
За Корумбашев става дума...
68
8
 
16
 
! Отговори
joe преди 13 години
Брех,тука бъкано с "позитанки".
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той още трябваше да гние в затвора, заради онази е**вка с хората относно АЕЦ-а.
66
6
 
6
 
! Отговори
Дедото преди 13 години
Бе човече, ако Елена Йончева е МЪЖ, то партньорът и тогав какъв е?И освен това ми изглежда доста женствена на вид... Така де
65
11
 
12
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 13 години
Този народ не заслужава нищо по различно от тройната коалиция. Пожелавам му поне 100 години управление на комунистите зашото явно 50 не стигат.
64
3
 
3
 
! Отговори
К..умбашев преди 13 години
Клона бе, клона, вие да не си помислите нещо друго!
63
14
 
14
 
! Отговори
К..умбашев преди 13 години
Тоя порнограф К..умбашев, няма ли кой да му резне к..а.
62
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
happy boko
61
18
 
13
 
! Отговори
един кавалер преди 13 години
към 50:Мене пък ме е срам,че такива градски говедари като теб имат възможност да влизат в мрежата,да взимат отношение,а нивото им е къде-къде под първолажкото.Колкото до големите мъжкари,последните години се нагледахме на политици с маникюри-не ти Серго,не ти Симеончо,Миленчо,Гоцето и той и т.н.Оставете правителството да работи,стига с тоя копнеж по червеното,пречите на България.
60
19
 
16
 
! Отговори
САМ БОЛА преди 13 години
Тъпите комунистчета говорят за мъжественост макар да са пълни ***.. Понеже Бойко им се връзва и те гледат да го предизвикват с тъпизми . Но това ги прави още по *** .
59
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЪГЛАСЕН СЪМ С 61.ТУКА ГЪМЖИ ОТ ***.ИЗЛИЗАМ.
58
4
 
18
 
! Отговори
редко, ама щастие ! преди 13 години
Редко щастие ? Не може да бъде? А аз си мислех, че Супермен не го хваща диариата?
57
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червените драскачи пак са тук!!! Браво!!!
56
11
 
11
 
! Отговори
Политически педерас преди 13 години
никой не бута Борисов за тожа да ли е хомосексуален по гъзова ориентация.Всеки иска да знае какъв му е политическия хомосексуализъм- а той е вече от *** нагоре.Политическия *** е по хомосексуален от Физкултурниа или финасовиа или съдебниа педересизъмколкото до бомбата, я кажи народе, кой от тримата (единият е *** и не се брои): Борисов, Цветанов, Дянков и Танов има лицензирано и адекватно образование да борави с бомби?Бойко по фитилите ли е? Цецко Бомбата по ударните вълни ли е спец, а Танов по опаковките с и без бантиторил ли е майстор-само педалът между тях знае тези неща.И как Борисов похвали бойните си другари за добре думнатия взрив?а колкото до Елена Й и Цветелина Б, поканата да се прави разследване на Йончева требе да си означава да се разследва и Цветелина. Едната с прегрешение че некой и платил фрчилото до бандитите, а другата че друг некой и платил богатствата за за по късо време от колко трае полетът до бандитите, Бразилия или Япония.