Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров

"Ще продължим да подкрепяме ГЕРБ на принципна основа"
Обновена: 12 фев 2011 23:41 | 12 фев 2011 20:20,
747
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров
Снимка: Булфото

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".

Това заяви в Ямбол лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той  допълни, че за него държавното управление не е игра и се отнася отговорно към ролята си на политик, за разлика от лидерите на други партии, подкрепили в началото ГЕРБ.

Волен Сидеров  посети родния си град, за да се срещне с актива на партията и да даде старта на подготовката за предстоящите президентски и местни избори.

По повод взрива пред редакцията на вестник "Галерия" Сидеров коментира, че интерес от случилото се имат нелегитимни кръгове, които са „настъпени“  от действията на правителството, и заподозря, че план – сценария предвижда дестабилизация на държавата и правителството.

Лидерът на Атака определи вицепремиера и министър на вътрешните работи като стабилен и лоялен към ГЕРБ и правителството и подчерта неговите заслуги за справянето с организираната престъпност.

Според Сидеров Бойко Борисов би направил голяма грешка, ако отстрани Цветанов под натиска на БСП и Костов, защото през последните дни те говорят едно и също, все едно е един щаб, а щабът е „Октопода“. 

Според него колкото по-рано се оповестят кандидатите за президент и за органи на местната власт от различните политически субекти, толкова по-лесно хората ще се ориентират в обстановката.

Целта, която си поставят от партия АТАКА, е спечелването на няколко кметски места в общини и виждат реални предпоставки за това.

"Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров.

Той допълни, че коалиции ще се сформират само в райони със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни. Атакистите ще участват самостоятелно и в надпреварата за президентския пост.

В Ямбол Волен Сидеров получи като подарък от съпартийците си черешово топче със заръката "да гърми по поганците в парламента".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
668
2
 
14
 
! Отговори
ВОЛЕН НЕ Е ПРОСТ.... преди 13 години
ТРЪГНАЛ Е С ДЯВОЛА/БОРИСОВ/ ПО МОСТА И ЩЕ ГО БУТНЕ НА НЕГОВИЯ КРАЙ ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!НЕГОВИТЕ СЪЗДАТЕЛИ ИМАТ ОЩЕ НУЖДА ОТ НЕГО, ИНАЧЕ ОТДАВНА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ЩЕШЕ ДА МУ Е ЛОБНОТО МЯСТО.
667
1
 
9
 
! Отговори
TARATORA преди 13 години
SIDEROF, MOLIJA TE, PII SI REDOVNO LEKARSTVATA. SLED KATO SI ZAMINE GERB TREBVA DA TE SUDJAT ZA NACIONALNA KATASTROFA ZAEDNO S BORISOV I CVETANOV. VIE NI RAZKAZAHTE IGRATA. KAKVOTO I DA BESHE PRI TROINATA KOALICIJA JIVEEHME MNOGO PO-DOBRE!!!NE E KRIZATA SAMO VINOVNA A NEGRAMOTNOSTTA NA IMPERATORA I NEGOVIJAT LAKEI, CVETANOV. NEKA DA STANE KATO V EGIPET. SLED KATO PADNETE DA NE IZLIZATE OT STRANATA, DA SE ZAPOCHNE MASOVA PROVERKA ZA DA SE VIDI KOLKO SA OTKRADNALI BORISOV, CBVETANOV I SIDEROV.
666
3
 
12
 
! Отговори
M. преди 13 години
ZAWTO KAPKA SIDEROVA BEWE V DELEGAZIATA NA B.BORISOV v IAPONIA, KATO KAKVA ...
665
1
 
12
 
! Отговори
detektiff преди 13 години
Eh Volene, vai Siderov, nyama vlizane v Parlamenta za teb i tvoyata *** na sledvashtite izbori. Kolkoto i da se izyavyavash kato glashatai na Bobo, to i negovata vidi se nyama da e chak tolkova lesna. Po-poleka, ne se napavai tolkova da ne se napratskash ot napani.
664
2
 
22
 
! Отговори
бивш атакист преди 13 години
Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров. Не само там а и в цяла България. Мъжко магаре един път се прекарва. Боленчо ти си вече минало и за това се държиш за шлифера на Бойко. Ти си най големия *** известен до сега и най-големия измамник Надмина и мадритския шебек даже.След този парламент ще си колкото сините прашинки. Българина не е толкова ***.
663
3
 
9
 
! Отговори
M. преди 13 години
SIDEROV, KAKVO WTE PRAVIW BEZ TVOETO GURU -- VEWTIZATA KOCHOVSKA ...
662
4
 
19
 
! Отговори
sedesar преди 13 години
Болене, през 90-те беше седесар, след това псевдонационалист, сега комунист-кой ли още ти вярва на измишльотините
661
3
 
13
 
! Отговори
ИВАН КОСТОВ преди 13 години
НАДЯВАШ СИ НА ПОСТ ЛИ ,ОВЧА ГЛАВО.нанайсиииииииииииииии
660
2
 
18
 
! Отговори
Roko преди 13 години
Тоя комунист така и не проумя, че колкото и да се навежда на Тиквата, следващия път е аут от парламента
659
2
 
15
 
! Отговори
m. преди 13 години
KNIGITE NA VOLEN SIDEROV NE SA PISANI OT NEGO, A SA PREPISANI OT RUSKI PRAVOSLAVNI SAITOVE...
658
4
 
6
 
! Отговори
Гъмов преди 13 години
Чак да се е провикнал не вярвам, псевдожурналистите пишещи подобни простотии за заглавия тип "сензация" да ходят да се учат от ***, по свястни неща биха сътворили. Напишете следващия път примерно че кралицата се е провикнала да забъркате международен скандал и да ви сложат малко арест та дано ви дойде малко акъл. Прав е Бойко за това че черните държавата и най-лошото е че не се усещате.
657
3
 
26
 
! Отговори
Сидеров преди 13 години
Белият вожд по-добре да обясни на оскотелите си привърженици как прекарва времето си в новата вила на Лазурния бряг във Франция. Къщичката е на два ката и струва 800 000 евро.
656
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 13 години
"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".Е- то цялата управляваща *** в момента е хвани единия- удари другия. Какви издънки се очакват още?! Искам една седмица да не ги виждам, нито да ги чувам, ама няма да стане!
655
4
 
22
 
! Отговори
682 преди 13 години
E друго си е викаш наште пари да си ги разпределя Тиквата, Пъпеша и Бирата :)То хубаво, *** много лакоми бе! То пусти апетит в тая Тиква. Крадна като беше още редови член на БКП и обикновен милиционер, после краде като беше мутра, после краде като глав. сек. Ей, тогава бая крадене падна. После краде като кмет, та покрай него и Цеца и Стенли крадоха, а сега вече краде като изоглавен. Е нема такова нещо :))) Ама ще се задави.
654
18
 
4
 
! Отговори
БатБулгар преди 13 години
Какво го ругаете Волен бе??? Ако той не беше подкрепил Бойко още щяхте да зяпате тъпо как доган, серго и царчето си разпределеят вашите пари и ви се смеят в лицето. Дрисльовци такива. Първо чуйте какво има да каже някой после го отричайте. Аз до сега не съм чул да каже нещо невярно. Не казваа, че той трябва да е премиер, но партии като атака трябва да има в правителството, за коректив. Особоено ако правителството е центриско.
653
6
 
22
 
! Отговори
Електорат преди 13 години
И тази *** Волен Сидеров - криминален доносник на МВР, се нарича политик. по-добре Луфтаханза да го бяха окошарили този самозабравил се пияница и фашист.Много добре знае че сега изпадне ли от Парламента връщане повече няма да има.Много добре прави като публично се оповестява падръжката му към Бойко, така го влачи още повече към пропастта.на Цецко дните са му преброени.Чакам да започне делото срещу докторите убийци от Горна Оряховица.Щом Прокуратурата оневени Цецко значи докторите са убийци
652
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛУДИЯ СИДЕР ПАК ГО ИЗБИВАТ ХОРМОНИТЕ.БЕГАИ У КАРЛУКОВО.
651
5
 
18
 
! Отговори
ЗОРО преди 13 години
ТОЯ ЧОВЕК Е ЗА 4КМ.БОЙКО НЕ СЛУШАЙ ТАКИВА *** И ХУЛИГАНИ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИШ ОТ ТОВА
650
2
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
zna4i dokat bolena Volen e na vlast 6te ima i gla i mizeriq--i vrajda vav BG---iZBORA E NA6--------------gladni me qmbolski *** ne me interesuva ---kakvo govori6----------
649
20
 
6
 
! Отговори
илиева преди 13 години
Поздравявам Волен Сидеров за всяка негова дума,изречена по радиото в Неделя 150.Удивих се да чуя собствените си мисли,изречени от друг човек.Перфектен е!