Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров

"Ще продължим да подкрепяме ГЕРБ на принципна основа"
Обновена: 12 фев 2011 23:41 | 12 фев 2011 20:20,
747
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров
Снимка: Булфото

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".

Това заяви в Ямбол лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той  допълни, че за него държавното управление не е игра и се отнася отговорно към ролята си на политик, за разлика от лидерите на други партии, подкрепили в началото ГЕРБ.

Волен Сидеров  посети родния си град, за да се срещне с актива на партията и да даде старта на подготовката за предстоящите президентски и местни избори.

По повод взрива пред редакцията на вестник "Галерия" Сидеров коментира, че интерес от случилото се имат нелегитимни кръгове, които са „настъпени“  от действията на правителството, и заподозря, че план – сценария предвижда дестабилизация на държавата и правителството.

Лидерът на Атака определи вицепремиера и министър на вътрешните работи като стабилен и лоялен към ГЕРБ и правителството и подчерта неговите заслуги за справянето с организираната престъпност.

Според Сидеров Бойко Борисов би направил голяма грешка, ако отстрани Цветанов под натиска на БСП и Костов, защото през последните дни те говорят едно и също, все едно е един щаб, а щабът е „Октопода“. 

Според него колкото по-рано се оповестят кандидатите за президент и за органи на местната власт от различните политически субекти, толкова по-лесно хората ще се ориентират в обстановката.

Целта, която си поставят от партия АТАКА, е спечелването на няколко кметски места в общини и виждат реални предпоставки за това.

"Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров.

Той допълни, че коалиции ще се сформират само в райони със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни. Атакистите ще участват самостоятелно и в надпреварата за президентския пост.

В Ямбол Волен Сидеров получи като подарък от съпартийците си черешово топче със заръката "да гърми по поганците в парламента".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
688
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров по добре махнете си и тримата.
687
5
 
5
 
! Отговори
галена преди 13 години
Ако искате ексоертно правителство назначено от Гоце и със състав от тройната коалиция и сините, които показаха колко могат да крадат, продължавайте да бълвате змии и гущери срещу правителството и подкрепящата го Атака. Това е целта на всички сценки, които се разиграват напоследък.
686
10
 
8
 
! Отговори
FORI преди 13 години
този вече се е уредил,напълнил си е гушата,оказа се мрасна долна продажна гад
685
9
 
12
 
! Отговори
цецка преди 13 години
завалията ,вече е много зле и пак драпа за пост .аман от ***
684
10
 
17
 
! Отговори
gero преди 13 години
Това е лебедовата песен на ВОЛЕН -БОЛЕН. Тоя, продаде идеите на АТАКА!!! *** на циркаджиите.
683
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недей си Боже,да има предсрочни избори и този ямболски *** да изпадне от държавната софра,за него ще е най добре да емигрира в Сомалия,защото ще му пръснат задните части.По нагъл и по *** човек в политиката за последните двайсет години не е имало.
682
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако бях на мястото на ББ щях да се срамувам , че ме подкрепя такъв *** !
681
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
708 chezvai ot Bulgaria ve rqzana mirizliva 4alma
680
7
 
17
 
! Отговори
А такаааа преди 13 години
Гейшата Капка беше в Япония за да я осемени батето Боко, щото оная шамандура зомбирана Болен е импотентен :)))
679
9
 
19
 
! Отговори
А такаааа преди 13 години
Мале ама си глупОООООООООООООООв БОЛЕЕЕЕЕН :))) Скрий се бе ***, близач нещастен, гледай си Капка импотентен ***.
678
24
 
12
 
! Отговори
гица преди 13 години
Сидеров е най отговорния български политик.Единствен той не измени на идеала си:червени и ДПС вън от власта.За разлика от други които в името на кокала и министерски кресла са готови да влязат в съюз и с дявола.
677
7
 
5
 
! Отговори
do 697 преди 13 години
Ami za da pazi vashata gadna i mazna Maslarova da ne otkradne njakoe kimono !!
676
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".Колко още издънки искаш бе Волене?Те се издъниха от всякъде!После можеби ще минеш към ГЕРБ?Та ти си един ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ! Няма място за такива като теб в политиката!
675
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе никакво махане на Цветанов бе Волене.Хищниците от ДС ,БСП и ДПС нали това целят-да вбият клин по-между им защото Бойко и Цецо заедно са силни.Хората го виждат ,дори и неграмотните хорица разбраха .Страх ги тресе комунегите,че следващият президент няма да е техен и затова така яростно бълват интриги,флашки ,със зъби и нокти се мъчат да съборят правителството -че усещат как няма да видят власт бая години занапред,а нищо чудно до 4г,и да им се потърси сметка за деянията назад в годините.
674
4
 
10
 
! Отговори
Бъзззстун преди 13 години
Как гледа капка какво ще му заповяда/на снимката/.......ха...ха
673
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смахнато самозабравило се Зомби!
672
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KAKVO ZADAVATE TAPI VAPROSI ... TOQ KOI E ONQ KOI E ... EMI KOI SA ... KAK KOI .... SI4KOTO KADRI NA BKP .... KRADOHA SLED PROMENITE I SI UZAKONIHA OTKRADNATOTO ... I UJ IMA OPOZICIA UJ SE KARAT ZA PRED NAS .. NIE SE DELIM NA OTBOR AGOTKA I 4ERE6KA ... A PRAVILOTO ``RAZDELQI I VLADEI`` E SUS PRAKTI4ESO POLOJENIE .... DOKATO NIE SE KARAME TE NI KLECAT QKO .... TRQ DA IMA GRUPA KOQTO DA GI IZBIVA NARED TIQ BOKLUCI PODRAJNICI NA 4UJDI INTERESI BIV6I NOMENKLATUR4ICI I MONOPOLI VSI4KI SA V IGRATA !!
671
5
 
28
 
! Отговори
СКАНДАЛНО!!!! преди 13 години
Всички искаме да знаем-КАТО КАКВА проститутката Капка Сидерова беше с правителствената делегация в Япония?????
670
2
 
8
 
! Отговори
Gneven преди 13 години
Gerberisti, zapomnete, sled vas shte e nacionalna trragedia,Togava shte ima referendum za vsichki koito sa podkpepiali politikata na GERB i da se zapochant dela i konfidskacia na imushtesvata i parite im.Te shte sa otkradnali dostatuchno.Vijte v Egipet, sega Mubarak i ministrite mu ne mogat da napuskat stranata.Taka da stane i tuk.Borisov, Cvetanov, Siderov i ministrite tuk.Razsdledvame do dupka i shte vidite kakvo shte izleze.
669
4
 
13
 
! Отговори
M. преди 13 години
ZAWTO KAPKA SIDEROVA BEWE V DELEGAZIATA NA B.BORISOV v IAPONIA, KATO KAKVA .......