Арестанти търкат удобни нарове

Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов
Обновена: 2 май 2011 11:53 | 2 май 2011 11:50,
126
Арестанти търкат удобни нарове
Снимка: Булфото

Освен служителите, и арестантите, които ще идват в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция”, ще се чувстват в прекрасни условия, заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с МВР шефа Цветан Цветанов откри новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия.

„Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.

В края на миналата седмица премиерът видимо раздразнен около скандала с ареста на бившия секретар на финансовото ведомство Тенчо Попов посъветва Цветанов да уволни провинилите се полицаи, но в същото време се обърна към журналистите:

„Министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Докато откриваше сградата днес, Борисов не скри гордостта си, като отбеляза, че още докато е бил курсант или преподавател в полицейската академия, се е говорело, че ще се строи нова сграда за „Криминална полиция”.

„Радвам се, че след прекрасната сграда на ГДБОП, ДАНС, сега „Криминална полиция”, 7-о РПУ, „Охранителна полиция”, ще дойде ред и на СДВР”, обеща премиерът.

Той изтъкна, че до няколко месеца до новата сграда ще се стига много бързо, след като бъдат пуснати горната част на Южната дъга на Околовръстното шосе и метрото в района.

„Едно време всички ние курсантите сме идвали пеша дотук и ми се струваше безкрайно далече, а сега ще е много близко. Не ви говоря за мечти, не ви говоря какво ми е на сърцето, душата, говоря ви, че през август догодина ще са готови локалите на Южната дъга, а през март – метрото”, обясни Бойко Борисов.

Още по темата

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов припомни, че години наред служителите в МВР са работили при лоши условия, но сега част от политиката на министерството е да създаде добри условия на труд.

В края на лятото или в началото на есента ще бъде готов и корпусът на „Охранителна полиция”, добави той.

„Изключително важно е, че в навечерието на идването на мисията на Европейската комисия по механизма за оценка, те ще могат да видят новата сграда, ще могат колегите да запознаят мисията с всичко, което сме постигнали и това е част от реформите, които се извършват в МВР със законодателните промени, които бяха проведени през последните 2 години“, похвали се МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
3
 
! Отговори
А. Кутев преди 13 години
Другари, по-смело!
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки един от вас, който в момента има повече от 20 лв. в джоба е крадец, враг на народа и трябва да бъде разстрелян моментално, защото не може да докаже, че не ги е откраднал!
77
3
 
13
 
! Отговори
ХАХАХА преди 13 години
"Престъпниците у нас били медийни звезди"А най-големите престъпници са най-големи звезди :) :) :)
76
6
 
14
 
! Отговори
Мърто преди 13 години
ТАКА Е, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ У НАС СТАВАТ МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ! И НАЙ-ЯРКИЯ ПРИМЕР: ПРЕМИЕР МИНИСТЪРА БОРИСОВ!!!
75
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как се определя, кой е престъпник? Тия, които посочват "престъпниците" имаха охранителни фирми любовницата му стана милярдерка? На другия "хубостник" се нагушил с шест апартамента и триетажна вила със заплата на държавен служител. За мен няма по-голям престъпник в съвременната Българска история от Боко картофената тиква и Цецо-шлифера няма!
74
3
 
13
 
! Отговори
До 70 преди 13 години
Ти пък що се стягаш бе теле. Нито знаеш що съм, ни как преживявам.НО ТИПИЧНО ГЕРБ: Когато им кажеш истината ГАЗ ПИКАЯТ.Едно е да обещаеш, а пък е по-лесно да сервилничиш и подмазваш на мафията.
73
2
 
10
 
! Отговори
до преди 13 години
69 Тия милиарди са само в твоята глава,я ходи се прегледай. А парите на любовницата на тиквата са си истински-крадени от народа.
72
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, че са платените драскачи на Позитано да дразнят народа, иначе можеше наистина и да не вземе втори мандат Бойко...
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав е ! Героите от флашките много големи медиини звезди станаха.
70
2
 
10
 
! Отговори
Не стана ясно преди 13 години
От тия двамката, кой беше ял хляб с мас. Те кат гледам са се наклали, ТО МНООООГО МАССССС ША СА ЯЛИМАЙ?
69
7
 
4
 
! Отговори
ДО Декларатор-НАП преди 13 години
ТИ СИ ЕДИН МЪРЗЕЛИВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪРТЕЙ.....ЗЯПНАЛ Е ЕЙ ТАКАВА ОГРОМНА УСТА И ВИКА----ДААААЙЙ.ТРЯБВА И ДА СЕ РАБОТИИИ.
68
10
 
3
 
! Отговори
ДО 67 преди 13 години
КАКВО СА 142000000 В СРАВНЕНИЕ НА МИЛИАРДИТЕ НА ГОЦЕ-БРАКОНИЕРА
67
3
 
20
 
! Отговори
Декларатор-НАП преди 13 години
На народа му ебнахте мамицата, а ви си режите лентичките. БЕЗРАБОТЕН съм и трябва да бягам до НАП за да си подам декларацията и затова няма да ви споменавам роднините до 9-то коляно. И кат режете да не си порежите пръстите еййййййййй.
66
2
 
10
 
! Отговори
до преди 13 години
64 За Гоце не знам,ама за Цветелина Бориславова-приятелката на ББ официално писаха че наскоро е изтеглила едни 142000000/сто четиридесет и два милиона/джобни пари...Айде дерзай платен гербераст !
65
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиква,ходи си с мир!Защото да не си ходиш с краката нагоре.
64
4
 
22
 
! Отговори
ДО 63 преди 13 години
ДА МНОГО ДОБРЕ ГО КАЗА БОРИСОВ ЩЕ СИ ОТИДЕ ЩОТО МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБРАХМЕ ЩО ЗА СТОКА Е И, ЧЕ ИЗЛЕЗНА ПО-ЗЛЕ ОТ И ОТ ЦАРЯ И ОТ КОСТОВ И ОТ СТАНИШЕВ.АЙДЕ МНОГО ВИ ПОЗДРАВИ НА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРО КОМУНИСТИЧЕСКИ ДРАСКАЧИ.
63
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАНАПРАВЯТ ПРОВЕРКА НА ПЪРВИЯ ОТКРАДНАТ МИЛИАРД НА ГОЦЕ---ЗАЩОТО ТОЙ ЧЕСТНИ НЯМА.
62
9
 
5
 
! Отговори
до 59 преди 13 години
По голямото зло, брачед е, че има такива като теб. За съжаление, Борисов ще си отиде, но такива като теб ще си останат, за да може такива мушмороци -крадци, като червените маймуни и техните изтривалки бандитите да си въшат спокойно "бизнеса" си в многострадалната ни Родина.
61
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП-МАФИЯТА И ПЛАТЕНИТЕ ОТ ТЯХ ДРАСКАЧИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И ЕДНА ЕДИНСТВЕННА ДУМИЧКА.
60
3
 
14
 
! Отговори
до преди 13 години
НАП защо не направите проверка за първия "честен" милион на ББ ?