Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР

Семерджиев трябвало да си ходи заради цените на тока и парното
Обновена: 1 юли 2011 14:48 | 1 юли 2011 12:24,
169
Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР
Снимка: Булфото

Настояваме премиерът Бойко Борисов незабавно да уволни председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев заради вдигането на цените за ток и парно.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров, в декларация пред депутатите в парламента. Той призова още цените на тока и парното да бъдат замразени.

Според него политиката на последователни системни удари върху българския потребител и данъкоплатец продължава от 1997 г., когато България е влязла в програмата на МВФ, Световната банка и програма за българска колонизация.

„Оттогава няма българска икономика, банки или търговия. Всичко, което носи пари, е в чужди ръце”, заяви Сидеров.

Той припомни, че българското общество е дало доверието си на ГЕРБ с надеждата и обещанието, че тази политика ще бъде изменена в интерес на българската нация и българския народ.

Още по темата

„Това е клетвата и на цялото правителство. Политиката обаче, която продължава да се води днес, не е в интерес на народа”, добави лидерът на „Атака”.

Той посочи, че в момента доходите били замразени, а в същото време скачали цените на тока и парното.
„По стар обичай това се случва по средата на годината, през лятото, а ефектът от това ще се усети през есента и зимата, с новите сметки за ток и парно. Тогава капанът ще е щракнал”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” призова Семерджиев да бъде уволнен незабавно, защото допускал чуждите монополи да обират българския данъкоплатец и да пълнят пенсионните фондове на Чехия например.

„Преди дни стана ясно, че той си е купил лимузина и апартамент на Черноморието. Дали той не върши непрекъснати услуги на монополите?”, възмути се още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
1
 
! Отговори
ЯЯЯЯЯ преди 12 години
САМО ГЛАВАТА ЛИ ???????????
139
2
 
7
 
! Отговори
Paco преди 12 години
Семерджиев е за разстрел на националния стадион за национално предателство предавано пряко по националната телевизия.
138
0
 
13
 
! Отговори
МОНОПОЛИСТА... преди 12 години
...ИМА ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ!/въпреки закона в "***"/НАРОДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР:1-ВАРИАНТ:...ДА ПЛАЩАШ../и оставяш себе си и децата си гладни-а , монополиста сит и доволен/2-ВАРИАНТ:...ДА НЕ ПЛАЩАШ.../поне ще има с какво да нахраниш децата си/...а монополиста ....да го духа!ИЗБИРАЙТЕ САМИ , КАК ДА ПРОТЕСТИРАТЕ......!
137
1
 
7
 
! Отговори
кога е протеста преди 12 години
Искам да протестирам против монополизма, кога е протеста.Трябва да има осъдени за това че продадоха България.Няма да стоя и да гледам как всеки ден ни крадът тези чужди фирми и нека всички да бъдем там на протеста.И нека всеки граждани на България да излезе и да каже че не е доволен от монополистите.Надявам се да сме много...
136
0
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИ , БЪЗИКАТ ВИ преди 12 години
...НИЩО НЯМА ДА ПИСТИГНЕТЕ С ПРОТЕСТИ, ВИКОВЕ , КРЯСЪЦИ И ПСУВНИ....САМО ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА ВИ НАТУПА ПОЛИЦИЯТА!ЦЕЛТА НА ПОДОБНИ "ОРГАНИЗИРАНИ ПРОТЕСТИ"----Е ОРГАНИЗИРАНО "ИЗПУСКАНЕ НА ПАРАТА" ОТ НАРОДА-----НО, ДА СЕ "ПЛАЩА СМИРЕНО"...НА МОНОПОЛИСТА В КРАЙНА СМЕТКА!СЪЩОТО БЕШЕ И С .....ПРОТЕСТИТЕ ЗА БЕНЗИНА .....СЪЩОТО Е И В ГЪРЦИЯ!
135
5
 
6
 
! Отговори
oi преди 12 години
Когато някъде се намесват Сидеров и Бареков ми мирише на пари.
134
0
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Първо тока после всичко това е съжилявам ,че съм от провинцията и аз бих дошла на протеста но тук в провинцията всички мълчат и тъпчат на едно място докога ще изнемогва народа нека да им дадът на ВСИЧКИ ДЕПОТАТИ И МИНИСТРИ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИ И ДА ВИДАТ КАК СЕ ЖИВЕ Е С ТЕЗИ ЦЕНИ УЖАС
133
6
 
3
 
! Отговори
тити преди 12 години
Всички знаем, че вдигането на цените на консумативите, бензина и т.н не става персонално от един човек. Всичко си има ред. Политиката на управляващите е в интерес на българите и всеки може да се увери в това като разгледа по-подробно показателите на Държавата ни.
132
1
 
1
 
! Отговори
133 преди 12 години
Ти си ***!
131
3
 
4
 
! Отговори
petkov преди 12 години
a az iskam negovata.she mu e.. maikata shiban psihopat
130
0
 
16
 
! Отговори
ШАШ преди 12 години
Един минимален стандарт на живот означава поне да мога да си плащам текущите, жизнено важни разходи. До къде ме докарахте ?! НЯМА ДА ПЛАЩАМ ! Нито ток, нито парно, нито телефон !Уволнявайте който си искате. Цените си растат така или иначе - НЕЗАКОННО. Като ми спрат тока, ще се прикача за някой друг и ще си крадна - НЕЗАКОННО , Съдете ме после колкото си искате, няма какво да ми вземете. Писна ми !
129
0
 
10
 
! Отговори
ДО 131 преди 12 години
12 часа пред Кристал!!!
128
1
 
5
 
! Отговори
до МЕЛ преди 12 години
А в колко часа стартира протеста?
127
0
 
7
 
! Отговори
До 126 преди 12 години
Ние сме народа - поне за сега! Ако не се политизираме, ако някой не ни продаде - не се продаваме! И дано не сме Ивайло с прякора "Бърдоква"... Не сме партия и не мисля че трябва да бъдем!
126
14
 
9
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Досега в управлението си, ГЕРБ са доказали, че при всяка нередност отстраняват нарушителите. Относно Сидеров, той отдавна изгуби авторитет, с какви очи изказва мнения и дава насоки.
125
0
 
19
 
! Отговори
Нерадостин преди 12 години
Сидеров е един от многото манипулатори, като е толкова вещ, да постави ултиматум на Борисов за ЕРП иначе всички да се махат от сцената по-добре сега и доброволно.
124
2
 
14
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Ако си истински мъж заведи дело срещу държавата за тока и доходите на населението Наслучахме се на празни приказки и дрънканици
123
1
 
3
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Кои пък сте вие, ако смея да запитам??
122
2
 
19
 
! Отговори
do 109 преди 12 години
В България няма икономика от 1947ма година! От тогава всичко се диктува от чужбина, дали от Москва, дали от Анкара, дали от Вашингтон, дали от Лондон.. все тая, но не е от София! Между другото след 1878 най бързите темпове на развитие икономиката ни бележи когато е "слушала" Берлин
121
0
 
15
 
! Отговори
МЕЛ преди 12 години
Движение "ДНЕС" организира протест в неделя 3 юли в градинката пред " Кристал". Ако сме единни ще успеем!