Как не я е срам, разпени се Борисов на Плугчиева

Твърденията й за списъци на ГЕРБ с опоненти били глупост
Обновена: 10 юли 2011 19:12 | 10 юли 2011 19:12,
657
Как не я е срам, разпени се Борисов на Плугчиева
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов изрази разочарование от обвиненията, които лявата Меглена Плугчиева отправи към ГЕРБ.

Вчера тя заяви, че управляващите съставят списъци с досиета на кандидати за кметове от други партии.

Още по темата
По думите й този документ с 81 въпроса щял да послужи на ГЕРБ да събира информация за опонентите си в Русенска област.

Наред с въпросите за образованието, професията и местоработата на кандидатите, се събирала и информация за ученическите им прякори, тема на курсовите работи и оценки, колко езика знаят, допълни Плугчиева.

Сред въпросите имало даже свързани със суеверията на кандидата.

"Лично аз го тълкувам като чудовищно и безпрецедентно действие и заплаха за сигурността на изборите, които предстоят. Смятам за абсурдно, че могат да се събират такива лични данни за политическите опоненти и то в една страна членка на ЕС", коментира тя.

Днес обаче Борисов определи твърденията й като глупост.

"Точно Плугчиева, която я предлагахме да стане зам.-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата, от квотата на ГЕРБ, като управляваща партия, и тя да излезе да каже подобна глупост – трябва човек да си плюе в сурата, е точната дума. Да си спомни - как аз с нея ходих в Брюксел - от баронеса Аштън, до шефа на социалистите, до шефа на ЕНП да й търся пост – как не я е срам да каже подобно нещо", каза той в Несебър.

Бойко Борисов уточни, че първо се е обмислял вариант Плугчиева да стане заместник-посланик, а после се е разгледало предложението тя да заеме поста заместник- председател на ЕБВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


657
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
557
4
 
14
 
! Отговори
??? преди 12 години
След всички безумия които направи Б.Б, ГЕРБ и Ц.Ц. някой ще ми каже ли всъщност какво добро е свършено в страната, откакто управлява тази крадлива, некадърна, проста и т.н партия. Все още се чудя как българския народ гласува за една мутра, че има наглостта да се тика във властта и на следващете избори, при все че се бият в гърдите колко много ги е еня за нас, а видите ли всички останали са ***,включително и ние - българския народ - "кофти материал".С този коментар този човек сам се закопа.
556
0
 
9
 
! Отговори
До 579 преди 12 години
Айде,бе самохвалковци,вече две години чакаме да ви стане...нещо!Всуе!Импотентния си е импотентен,но пък тоя може да изпие водата от крана на...екс!Седем с един удар!
555
6
 
1
 
! Отговори
другарю от № 575 преди 12 години
Моли се да не влезе при вас в "гроба", защото *** ще РАЗКАТАЕ... стоите си кротко и се молете да си останете мъртви!
554
0
 
3
 
! Отговори
До гражданин 577 преди 12 години
Нямаше даже в градовете СПТУ та,в които да учат,че след съгласна се пише "Й".Гражданино селски!
553
3
 
16
 
! Отговори
т т т преди 12 години
Последно - това истина ли е, или не е.Щом не го отрича значи е истина.На това се вика - мутренско управление.
552
7
 
5
 
! Отговори
до №565 преди 12 години
Болт с отверка може и да не може да забие ,но лявата резба на вашия гей ще я РАЗКАРА от раз!
551
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Точно Плугчиева, която я предлагахме да стане зам.-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата, от квотата на ГЕРБ, като управляваща партия, и тя да излезе да каже подобна глупост трябва човек да си плюе в сурата, е точната дума. Да си спомни - как аз с нея ходих в Брюксел - от баронеса Аштън, до шефа на социалистите, до шефа на ЕНП да й търся пост как не я е срам да каже подобно нещо", каза той в Несебър."Боко уреди и мен на някой пост!
550
6
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Комунист-това е забранена дума която произлиза от Комуна! Не може кйораво,куцо,сакато,полусилно,силно ,малоумно и умно да получават равни заплати! Така ни лъжеха 66год. Целта им е да свалят правителството,да има избори и да направят коалиция с ГЕРБ което никога не може да стане. И в двата случая България ще изпадне в политическа криза след което всички ще страдаме .Бъдете умни,или помъдрейте малко!
549
10
 
2
 
! Отговори
до 572 преди 12 години
А бе,човек,ти какво искаш,протокол с двама свидетели,че е пълно с платени червенушки ли?Когато гейзера си го каза съвсем открито,че "искам плътно присъствие в Интернет",ти къде беше!?Остави ги да си плюят,за това им плащат!Нали и те трябва да ядат!?:))
548
7
 
15
 
! Отговори
безкрайна глупост преди 12 години
Благодаря ти, другарю Борисов! С твоята безкрайна глупост, скоро ти сам ще вкараш герб в гроба!
547
3
 
14
 
! Отговори
до 572 преди 12 години
Нито сме платени, нито сме червени. Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП, Цецо Пудела е член на БКП, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!
546
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ама по форумите има много прости и заблудени привърженици на Тато. Закона за гражданската конфискация е толкова "добър", колкото заканите на Бойко, че ще вкара бившите управляващи в затвора.Срещу Емел Етем - единствената министърка, която е харчела бюджетни пари без да се крие със Закона за обществените поръчки /предвид и внезапността на харчовете за бедствия и аварии/, чрез който се краде "законно" няма дори образувана "проверка". Всичко е кристално ясно, само още има много заблудени.ГЕРБ=БКП!
545
16
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Сложете си ръката на сърцето и ми кажете че наистина тук има платени които да защитават БСП защото се вижда много ясно че всичко е червено.
544
1
 
18
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 568 - Ти изобщо познаваш ли ме и знаеш ли ме кой съм? Цял живот съм бачкал и имам късмета все още да го правя. А щом още ме държат от толкова години, значи се справям добре и съм горд от това! Досега съм разчитал единствено на това, което ми плащат за положения труд и такива изказвания като твоето вече омръзват! Когато човек е против ставащото в страната веднага е комунист и тем подобни! Да, ама не! Жестоко се лъжеш и вече омръзнахте с тези коментари!
543
6
 
4
 
! Отговори
bot преди 12 години
*** и срам, е те това е невъзможно! Ама и Бойко не е от най срамежливите!
542
6
 
17
 
! Отговори
Боко - пяната преди 12 години
фотографа е изтървал точния момент - в който цялата уста на бойко е в слюнки и пяна ... така какъвто си е всъщност - бясно куче
541
13
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
# възмутенНе можеш ли вече да крадеш... - това е възмутително...Всички видяха какъв закон предложи ГЕРБ - и кой го саботира...
540
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде червените пак заеха места в младежките клубове на БСП.Момчета, в такива случаи - компютрите не помагат. Трябва вазелин!
539
7
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 550 - Кое му е силното на това правителство - че доведе страната до фалит? Да не мислите, че има пари в бюджета? Ако ми кажете за тези две години какво е направено за подобряване на живота в страната и ограничаване на кризата - браво ще ви кажа! Освен да харчат резервите за съмнителни строежи, където най-много се краде, нищо друго не правят! А откъде пълнят зейналите дупки в бюджета - от нашите джобове с всевъзможни данъци, такси, глоби и т.н. Абе глухи ли сте, слепи ли сте?Б-я пропада бързо
538
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като му гледам муцуната на тоя,хич не ще да му е весело от "успешното" им управление и грандиозните им "икономически успехи".Но може да завие болт с...отвертка!