Не билбордовете, народът ме уволнява!

Борисов e спокоен: Нека си харчат парите
12 юли 2011 21:03,
714
Не билбордовете, народът ме уволнява!
Снимка: БТА

„Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите“.

Така премиерът Бойко Борисов коментира анонимната досега акция срещу него „Ще уволня Бойко Борисов“, която стартира с билбордове, а след това прерасна в интернет сайт, в който няма информация за инициаторите, а само възможност за неограничено гласуване.

Премиерът припомни как са били похарчени много средства преди 2 години, за да се сложат билбордове, гласящи: „Когато гласуваш за Борисов, получаваш Костов”.

„Видя се, че тези хора са си похарчили парите напразно. И това ще се види, че е лъжа. Ние не харчим пари за такива неща и не се занимаваме с такива неща”, отсече премиерът и допълни:

„Кой се е съмнявал някога, че г-н Костов, БСП и ДПС са едно и също? Това са едни и същи хора, които през годините са правели така, че да възпрепятстват всяко едно демократично правителство. Не ни притесняват“.

Още по темата

Премиерът обаче не отговори на въпроса дали той е наредил свалянето на билбордовете.

"Чисти сме пред съвестта си. С малцинство изведохме България от кризата. Вече има ръст, има добро усвояване на европейските фондове и се вижда колко неща се правят всеки ден", похвали се Борисов.

„В края на краищата народът е този, който ни назначава. Ако мине пък вотът, ще направим избори и пак народът ще си каже думата”, коментира той.

Политическите сили засега отричат да имат нещо общо с анонимната кампания.

Лидерът на РЗС Яне Янев, който агитираше чрез множество билбордове за изборите 2009 г., също се разграничи.

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че няма идея кой стои зад тази инициатива, но уточни, че интернет е единственото останало пространство на свободната мисъл.

По думите му новият сайт показвал промяната на обществените настроения към управляващите и министър-председателя.

„Главният заподозрян“ Алексей Петров също отрече да им нещо общо с инициативата, а Съюзът за стопанска инициатива, чийто изпълнителен директор е Петров, излезе с разграничителна позиция до медиите.

От ССИ са категорични, че нито са поръчвали въпросните билбордове, нито имат намерение да провеждат анонимни акции или да задават на публиката PR гатанки.

„Колкото и да са големи вчерашните билбордове, те не са ни необходими, за да виждаме несравнимо по-големите безобразия на правителството на Бойко Борисов“, заявяват  още от организацията, като припомнят, че са поискали публично оставката на премиера още на 3 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


714
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
692
0
 
0
 
! Отговори
критика преди 12 години
За тиквите и картофите времето за посев изтече!---Боко,уволнен си!
691
0
 
0
 
! Отговори
маринова преди 12 години
Никой не е уволнен, докато не е официално. А билбордовете на страхливците бързо се свалиха, защото не трябва да се вижда глупостта и страха на противниците на Борисов, това са хора, които нямат вяра в себе си и си мислят, че с подобни действия ще променят нещо.
690
1
 
1
 
! Отговори
вън преди 12 години
що свали билбордовете бе, уволнен си ***!
689
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИК-ТАК,ТИК-ТАК-КРАЯТ ВИ ИДВА,МУТРИ.
688
1
 
4
 
! Отговори
Уволнение преди 12 години
306342 Души уволниха Бойко Борисов! :)Да му е честито, пожелавам му поне още толкова в следващите 3 дни и 15 часа :)
687
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами то се вижда мнението на народа, другарю Борисов! Над 300 000 вече са гласували за твоето уволнение! Колкото и да се мъчите да обвинявате някого в манипулации, истината е една - наесен ще разчитате само на мутренски, чиновнически и най-вече купени *** гласове! Дано ви стигнат парите, които отмъкнахте чрез контрабанда тези 2 години, за да си купите достатъчно ***! Обикновените свестни българи не биха гласували вече за такива като тебе!
686
2
 
4
 
! Отговори
езоп преди 12 години
българия никога не е преминавала във втори клас! а малкия бизнес сам си Е..МАМАТА, защото много краде от заплатите на обикновения човечец, както и от невнасяне на данъци и осигуровки! не може за една и съща работа един да получава 240 лв с минимална осигуровка, а друг - 4000 евро със съответната осигуровка! тази разлика някой я краде! в цяла европа цените на материалите за дадено производство са приблизително еднакви, както и разходите! от къде идва разликата?
685
0
 
8
 
! Отговори
Ицо Хазарта преди 12 години
Такааа...ето и голямото биене в гърдите,голямата панацея на България,най голямото постижение Боково-ТЕ 1ететеСолидна глоба грози България заради АМ "Люлин" Първоначално зададените проекти за магистрала Люлин не са спазени. Фактурирани са строителни дейности, чиято стойност всъщност е по-ниска, а цената на шосето е завишена необосновано. Това се казва в одит на Европейската сметна палата за изпълнението на проекта."
684
1
 
7
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Още малко, господин бандит.министър-председател! Още малко и ще видите какво ще направи народът с Вас. Извинете, че Ви говоря на Ви - знам, че това е неприемливо за просташкия Ви и гаменски стил на изразяване. Но България не се състои само от простаци като вас с Цветанов, Цачева, Фидосова, Лъчо Мозъка.България има бъдеще БЕЗ Вас!
683
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ли пък е останал да подкрепя този престъпник на снимката?! Само *** и престъпници като него могат да му се връзват все още на глупостите! Отдавна трябваше да е в пандиза, но с този наш корумпиран съд, просто няма шанс това да се случи....
682
1
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Герб върна България в първи клас.А на малкия бизнес му Е.. МАМАТА.
681
2
 
5
 
! Отговори
пешо преди 12 години
браво на Бойко Обединителя! ГЕРБ е единствената партия, която успя да обедини всички отрочета на БКП и да покаже, че всички са еднакви! няма леви, няма средни, няма десни! има само ДС и лични интереси! само за това, че ги накара всички да ревнат, си заслужава да гласувам за тях! знам, че крадат! всички, които имат власт и възможност, крадат, но тези поне направиха много мощен г*зобрък на останалите! това е световен прецедент - да се обединят леви и десни! значи много ги е заболяло! КЕФФФ!!
680
3
 
3
 
! Отговори
за 683 преди 12 години
хамстерчето, трактора и янка, оФчаря обещаха да си раздадат парите на бедните ако ги изберете :))...къде се въдите такива катили ей ??!?!
679
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
688,ти си типичен представител на БСПарското мислене-злоба ицинизъм,лъха от всяка твоя дума !
678
1
 
2
 
! Отговори
до 688 преди 12 години
Не можеш да се владееш.Жалък си!Нещо далаверата не ти върви, пък си мързелив и неук, щом се изразяваш по този начин.Това е агитката на БСП. Окачват билбордове, изразяват се просташки,не могат да се контролират, въобще мястото им е или за лудницата или за затвора.Големи специалисти на нищотоили по- точно на кражбите и далаверките.Ние защо все още ги търпим?
677
8
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Прав е Бойко, докато ние го подкрепяме, няма кой да го уволни!
676
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
я да питам може ли да те заснеме камера на кат през нощта?
675
1
 
9
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
Който и да го прави, това е адски тъпо и всеки, на когото му харесва, е абсолютен ***! Ако някой има идея как да извади държавата от блатото, да излезе и да обясни какви са му идеите! Що за кампания е това? Единственото, което имат да ни кажат е колко са зле опонентите. Само *** може да хареса подобна безсмислица! Да излязат явно, да се аргументират, да покажат каква алтернатива предлагат - това би било смислено действие, а не някакви евтини сензации, които след 3 дни никой няма да помн
674
9
 
7
 
! Отговори
просто човек преди 12 години
Наесен ще ти покажем дали си уволнен,мутренска тикво...
673
6
 
7
 
! Отговори
zz преди 12 години
Uvolnen si!!!!!!!!!!!!!