Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

На майките докторанти се плащало редовно
14 юли 2011 22:22,
79
Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа.

Повод за острата реакция са твърденията на Плугчиева, че е получила сигнали от майки докторанти в София и Русе, на които не им се изплащали парите, които им се полагат за учещи родители.

Българското правителство е плащало и ще плаща еднократната помощ за майчинство за докторантите с дете, категоричен е финансовият министър Симеон Дянков, който обвини Плугчиева в популизъм.
 

Заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова заяви, че няма нужда от промени в Закона за семейните помощи за деца, където се дава еднократна помощ от 2888 лв. на майките студентки.

Тъй като този закон е влязъл в сила 2006 г., имало е години наред, в които на майките докторанти не са се плащали тези пари. Имаме указателно писмо към всички наши дирекции в страната да се плаща на докторантите, каза тя.

Симеонова съобщи, че тази година 11 майки са получили еднократната помощ.

"За пръв път правителството на ГЕРБ, откакто е на власт, плаща на майките студентки и на докторантите", категоричен е и Пламен Нунев от ГЕРБ и се разгневи на Плугчиева.

„Лъже, както излъга за досиетата и за въпросниците, които се правят в Русе. Всички вчера видяхте в пресата изявленията на политолога, който съвсем ясно и категорично каза, че това действително не е истина.

Още по темата

Един въпросник, който е на Московския държавен университет – въпросник, публикуван през 1990 г. сега се опитва да се вмени в действия, които се вършат от ГЕРБ. На практика стана ясно, че това не е вярно и някой се хвана на въдицата - Плугчиева”, заяви Нунев.

Според него, "който не може да ражда идеи, ражда компромати". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
манчо преди 12 години
...ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа.'' ми неса излъгали така е
76
1
 
1
 
! Отговори
Александра преди 12 години
Toва с въпросниците беше наистина много груба лъжа.Толкова са ми противни подобен род компромати, че ме отвращават от политиката.Видя се че ГЕРБ за никого не са пускали такива компромати от въпросниците, помия по ГЕРБ обаче се лее всеки ден.Нищо чудно тези въпросници да ги правят в БСП, като как знаят кой от ГЕРБ какви апартаменти и коли има....
75
1
 
1
 
! Отговори
Марин преди 12 години
Тази жена, се опитва за пореден път да омаскари ГЕРБ с лъжи. Хората са изключително подготвени професионалисти и няма как да допуснат нещата в които тя ги обвинява!
74
2
 
1
 
! Отговори
Крум преди 12 години
Нищо ново под слънцето - комунист да лъже... На БСП(БКП) това им е вродено. Сега, понеже Правителството работи добре и резултатите започнаха да излизат на яве, онези от Тройната коалиция много се изнервиха и започнаха да засипват медиите с явни лъжи и циркове. Определено трябва институциите да намерят начин да търсят отговорност от такива лъжкини като Плугчиева.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Категорично ДА- при комунистите лъжата е част от същността им.
72
1
 
2
 
! Отговори
не е новина преди 12 години
Нищо ново под слънцето.АЗ НЕ ПОЗНАВАМ КОМУНИСТ КОЙТО ДА НЕ ЛЪЖЕ !!!!!
71
2
 
0
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
За съжаление въпросниците в ГЕРБ - Русе са истина, потвърдена от Предприемачи Герб Русе, така че имаме ситуация, в която "крадецът вика: дръжте крадеца". Познавайки колеги на Нунев и самия Нунев, мога само да съжалявам, че такава долна душичка като него има право да се движи свободно.
70
4
 
3
 
! Отговори
не преди 12 години
Наистина сме *** и *** народ.Като чета как обиждате Плугчиева и то само защото не е от Герб .колкото и да ви е мъчно тя е образован и интелигентен човек,доказал се .А каква и е физиономията селска или градска то погледнете физиономиите на хората от вашата партия и тогава пишете За пример Ц.Цачева Искра Федосова,Б.Борисов,Цв.Цветанов и мн други. Да наистина много градски и интелигентни физиономии,абе аристократи хора няма какво да говорим,със синя кръв.
69
2
 
6
 
! Отговори
НЕМА ЛОГИКА преди 12 години
Откъде краде ГЕРБ бе, умници такива? Нали навсякъде се води счетоводство - не можеш да вземеш нещо и да не оставиш следи. Освен това, те подгониха тези, които бях крали и това означава, че ако крадат те на свой ред ще бъдат подгонени от опозицията, която ги следи под лупа.Също така ЕС нямаше да им дава такава поддръжка и да ги посреща всеки месец. Истината е съвсем друга - КОМУНДУРИТЕ заедно с ПОТУРИТЕ искат пак да се качат и крадат, да убиват, да отвличат и да избегнат правосъдието !!!
68
4
 
9
 
! Отговори
APEL преди 12 години
Използвайте тези неща дето са Ви на раменете бе хора. СТИГА СТЕ СЛУШАЛИ КОЙ КАКВО ГОВОРИ, А ГЛЕДАЙТЕ КОЙ КАКВО ПРАВИ. тези ГОВОРИТЕЛИ от руските школи са доста добри. Евала им на уменията, но 20 години гледахме някои какво могат и им давахме доверие след доверие. Спрете да слушате всякакви пропаганди. Забравили сме да мислим с главите си затова сме народ с тоя хал. Дедите ни са били повече мислещи и затова са били велики. В тоя народ има толкова много потенциал, но заспал.
67
13
 
8
 
! Отговори
Колежанин преди 12 години
Действията на ГЕРБ са като - "Крадеца вика дръште крадеца"Няма ли най-после да се разбере, че оставането на ГЕРБ на власт с всеки изминат ден е пагубно за нацията и държавата.Прави са тези с оставката и искания вот за мутрите от ГЕРБ.Истината боли - но жалко за българския народ дето премиера го приканва да напусне Родината си и да внася немски машини.Нещо няма развитие с проверката на доходите на Цецовите тъстове - забрава за мушейниците от ГЕРБ няма.ОСТАВКА на ГЕРБ!
66
5
 
7
 
! Отговори
акуд преди 12 години
защо пак лъже . тя ТАЯ никого не е говорила истината
65
7
 
5
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Анти-белите расисти, ромите Бойко Борисов, Волен Сидеров, Иван Костов, Мартин Димитров и Шимон Дянков ( Фройнд ), вече 2 години правят опити да спрат само една, от 18-та вида детски помощи в МангалистанСтава въпрос за Еднократната помощ на майки-студентки, която е 2 880 лв. ( 12 брутни минимални заплати от 240 лв. )Причината : *** ( понеже нямат средно образование), не могат да запишат висше, и така не могат да получават този вид детскиОстанали 17 вида детски, са главно за ромките
64
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази крава да грабва плуга и да отива да оре, че за всички стана видно колко куца министърка беше. Крадлива комунистка
63
2
 
5
 
! Отговори
Какаван преди 12 години
Или предлагам, да им ги вдигнем на 9 лв. дневно за да не пишат въобще :)))
62
4
 
11
 
! Отговори
Цветанов преди 12 години
Поради тежката финансова криза , намаляме хонорара на пишештите по форумите служители на МВР от 7 на 5 лв. на ден. Предварително благодаря за разбирането.
61
3
 
3
 
! Отговори
до 62 преди 12 години
И от двете по малко.
60
5
 
13
 
! Отговори
Андролог преди 12 години
Не мога да различа дали субекта на снимката е муж или женщина .
59
5
 
8
 
! Отговори
Врослый преди 12 години
Комуниста човек ли е ?
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Овца