Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

На майките докторанти се плащало редовно
14 юли 2011 22:22,
79
Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа.

Повод за острата реакция са твърденията на Плугчиева, че е получила сигнали от майки докторанти в София и Русе, на които не им се изплащали парите, които им се полагат за учещи родители.

Българското правителство е плащало и ще плаща еднократната помощ за майчинство за докторантите с дете, категоричен е финансовият министър Симеон Дянков, който обвини Плугчиева в популизъм.
 

Заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова заяви, че няма нужда от промени в Закона за семейните помощи за деца, където се дава еднократна помощ от 2888 лв. на майките студентки.

Тъй като този закон е влязъл в сила 2006 г., имало е години наред, в които на майките докторанти не са се плащали тези пари. Имаме указателно писмо към всички наши дирекции в страната да се плаща на докторантите, каза тя.

Симеонова съобщи, че тази година 11 майки са получили еднократната помощ.

"За пръв път правителството на ГЕРБ, откакто е на власт, плаща на майките студентки и на докторантите", категоричен е и Пламен Нунев от ГЕРБ и се разгневи на Плугчиева.

„Лъже, както излъга за досиетата и за въпросниците, които се правят в Русе. Всички вчера видяхте в пресата изявленията на политолога, който съвсем ясно и категорично каза, че това действително не е истина.

Още по темата

Един въпросник, който е на Московския държавен университет – въпросник, публикуван през 1990 г. сега се опитва да се вмени в действия, които се вършат от ГЕРБ. На практика стана ясно, че това не е вярно и някой се хвана на въдицата - Плугчиева”, заяви Нунев.

Според него, "който не може да ражда идеи, ражда компромати". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази да не е от същото село от където е и Петър Димитров,защото като ги гледам точно от тях блика интелект....
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такава *** е тази само я чуйте като говори и ще ми говорят за интелект и капацитет . Точно пък комунистите откъдето блика простотия и алност на ента степен..
55
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
То бива простотия,ама тая срама нямя. Питам се има ли огледало у дома си? ако няма да и съберем,че да и купим. Горката го е закръшила за пари.Нали е социално слаба.Иначе някой каза,че няма акъл да измисли някакво решение в полза на държавата, мишия й мозък само кокоши булхи пръска.
54
5
 
5
 
! Отговори
Врослый преди 12 години
Комуниста човек ли е ?
53
1
 
2
 
! Отговори
iliqn преди 12 години
super pozdrav za do znaiko
52
6
 
12
 
! Отговори
ДО ЗНАИКО преди 12 години
НЕ СЕ ПИШЕ УФЦА, А СЕ ПИШЕ УФТЦЪ,ЗАРАЯДИ ТЪПАТА И ФИЗИОНОМИЯ,А НЕКОИ БЕШЕ НАПИСАЛ ,ЧЕ ОВЦАТА ДАВА МЛЕКО,ДАВА И ТОР КОГАТО АКА,А КОГАТО ОДГОВОРНАТА ДРУГАРКА ПЛУГЧИЕВА АКА СМЪРДИ НА УМРЯЛО КОТЕ.
51
6
 
11
 
! Отговори
... преди 12 години
Тази *** на снимката е толкова нагла, че вече не се трае...То бива гьон суратлък, но този комунистически *** надминава всичко...
50
6
 
7
 
! Отговори
EBANAIQ преди 12 години
ТАЯ НА СНИМКАТА МИ ПРИЛИЧА НА СЕЛСКА ЗВЕНОВОДКА.ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ ИМА НЕКОИ ,КОИТО ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕВ ДА Я ГРЕСИРА,ЗДРАВО ГО Е ЗАКАСАЛА ТАЯ ***.
49
3
 
10
 
! Отговори
fifi преди 12 години
борбата за власттта навлиза в решителна фаза-тази плугчиева нещо забравя как ни отрязаха еврофондовете когато тя беше отговаряща за това
48
0
 
3
 
! Отговори
!!! преди 12 години
TAPO E DA WI GO KAZVAM,NO WINAGI DO SEGA SAM BIL ZA KOSTOV,NO TAYA KOMUNO GNUSOT ME PRINUJDAVA WE4E OT DNES NESAM PROTIV KOSTOV,NO SAM ZA GERB,ZA KADAFI,KASTRO,KIM IR SEN,PUTIN,DAJE I ZA *** DA NO TAYA NA6A PRODAJNA KOMUNISTI4ESKA ZGAN NE!LICEMERI,EDIN SI POEMA WINATA ZA KLANETATA S MEZE-SAVETNIK NA GOCE,TRAVI PAK NI KAZA ZA NULITE<NO 4ESNIYA I GENERALEN TARIKAT-DYADO I NE I E KAZAL PRED MNOGOTO NULI KOYA CIFRA E EDNO LI DEVET LI...KOGA 6TE STANE ZAVODA ZA BOKLUCI!?ZATRUPAHA BALGARIYA KOMUNIS
47
5
 
12
 
! Отговори
Знайко преди 12 години
Онзи въпросник е дело на руски писател...*** таз е *** червена уфца и няма откъде да знае :))
46
5
 
20
 
! Отговори
Без изненади преди 12 години
Комуназ га не лъже краде, ако не краде -спи...ако и това не прави ,другарите му са го балсамирали и му се кланят....
45
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа."Ха-ха-ха-ха, крадецът вика "Дръжте крадеца!" :)) Много ги бива ГЕРБ в това, да обвиняват други в собствените си грехове - другите били комунисти, другите лъжели и правели популистки номера, другите били крадели и подслушвали, и т.н. Няма кой да ви се върже вече на манипулацийките, другари гербокомуненца!
44
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнусна ***!
43
5
 
20
 
! Отговори
norm преди 12 години
Слава Богу,че не допуснаха тази лъжлива *** в европейската банка, каква излагация щеше да бъде.Антония Първанова ряпа да яде.
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА....!!!Ами то има ли комунист да не лъже бе хора???Аз не съм чувал за такъв.Чувал съм,че преди да дойде ГЕРБ комунистите са крадяли много.
41
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С какво сгрешиха българите, че трябваше да бъдат наказани с такова некомпетентно правителство-убийци ? Изглежда че сме си го заслужили ! Баг да пази децата ни !
40
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО БОРИСОВ СЪЗДАВА РЕД В БЪЛГАРИЯ , НО НА КОМУНИСТИТЕ ТОВА НЕ ИМ ИЗНАСЯ,ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХНАТА ИДЕОЛОГИЯ И ФИЛОСОФИЯ ПОНЯТИЯТА СА РАЗЛИЧНИ... ТЕХНИТЕ СА ..."РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"...
39
4
 
14
 
! Отговори
за 41 преди 12 години
Има такъв план на турско-руската върхушка у нас. Изваждат ни от ЕС и ни делят на губерния и вилает. Начело на губерниятя ще е Гоце, начело на вилаето то се знай -доганя
38
12
 
4
 
! Отговори
Разпад на България? преди 12 години
Всички лъжат. България е пред рапад. България ще се разпадне на анклави!