Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

На майките докторанти се плащало редовно
14 юли 2011 22:22,
79
Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа.

Повод за острата реакция са твърденията на Плугчиева, че е получила сигнали от майки докторанти в София и Русе, на които не им се изплащали парите, които им се полагат за учещи родители.

Българското правителство е плащало и ще плаща еднократната помощ за майчинство за докторантите с дете, категоричен е финансовият министър Симеон Дянков, който обвини Плугчиева в популизъм.
 

Заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова заяви, че няма нужда от промени в Закона за семейните помощи за деца, където се дава еднократна помощ от 2888 лв. на майките студентки.

Тъй като този закон е влязъл в сила 2006 г., имало е години наред, в които на майките докторанти не са се плащали тези пари. Имаме указателно писмо към всички наши дирекции в страната да се плаща на докторантите, каза тя.

Симеонова съобщи, че тази година 11 майки са получили еднократната помощ.

"За пръв път правителството на ГЕРБ, откакто е на власт, плаща на майките студентки и на докторантите", категоричен е и Пламен Нунев от ГЕРБ и се разгневи на Плугчиева.

„Лъже, както излъга за досиетата и за въпросниците, които се правят в Русе. Всички вчера видяхте в пресата изявленията на политолога, който съвсем ясно и категорично каза, че това действително не е истина.

Още по темата

Един въпросник, който е на Московския държавен университет – въпросник, публикуван през 1990 г. сега се опитва да се вмени в действия, които се вършат от ГЕРБ. На практика стана ясно, че това не е вярно и някой се хвана на въдицата - Плугчиева”, заяви Нунев.

Според него, "който не може да ражда идеи, ражда компромати". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
8
 
! Отговори
отегчен преди 12 години
таз евро уФса не може да ме откъсне от бирата...наздраве, дружина!
36
0
 
8
 
! Отговори
do 32 преди 12 години
I Dogan se beshe skril njakade poslednite 2 godini, kato tozi *** ot snimkata .Ama vchera se obadi che podkrepja Kuneva za Prezident...prezidentskite izbori nabligavat i vsichki dolni mishki izpalzjaha ot dupkite si !!!!!!
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Meglena Boklukchieva i Meglena KuRneva..edin *** po-goljam ot drug *** !!!
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как се наричат хора, спрели лекарствата на онкоболните - УБИЙЦИ! В България това го направи ГЕРБ:)
33
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
33 - Съжалявам, че са те напънали ***! Върви духай кавала! Аз в момента напъвам майчицата ти и се чувствам превъзходно!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
28 - Ти кажи защо национализирахте парите на хорат бре ***:) Кой последен направи национализация на имущество и каго,а:)) Да ва е.. в тъпите шумкари:)
31
1
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Ей кутевче, я оди се напъвай!
30
4
 
13
 
! Отговори
Гагарин преди 12 години
В добрия тон на българския политически живот би било да пресрещнем лъжкинята червената комуноидка Плугчиева пред Парламента със залп от яйца и домати!!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъже ама навръщане.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дянков плаща бре:) Той не знае две години, че депутати взимат безотчетни и прави бюджет:))) Лелеле! Нема такъв експерт по света:)))
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 25Те бесепе окрадаха държавата ти за една мандра... ама те разбирам де, дядоти преди 09.09.1944 е крал от мандрите преди да стане комунист и ти еразправял как се краде и сега с умиление си спомняш за неговите "подвизи" шумкарски
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАФОВЕ НА КАБИНЕТА СТАНИШЕВКРАЖБИ- ДДС кражби за 2008 г.- 322.5 млн. лева- Загуби в митниците през 2005 г.- 2008г.- 3.112 милиарда лева?! ОТРИЦАТЕЛНО ВЪНШНОТЪРГОВСКО САЛДО- през 2008 г.-14.37 млрд. лева =неконкурентност и импортна зависимост на българската икономикаСПРЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА- от 486 млн. евро от предприсъединителните фондове до 825 млн. евро по различни оценки.
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооо! ГЕРБ! Защо пазихте *** като раграбваха мандрата, а от днес ще им строите и жилища във "Филиповци" бе ***:) То вярно, че само *** са ви електорат, ама ще сгрешите:)))
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това е приблизително, но не и по-малко! Ако сегашното правителство ги оцени по-точно(нещо за което не претендирам-бел. ред.) ще се радвам да науча актуализирания им размер. И така остана единственото хубаво дело извършено от Сергей Станишев, което бе описано през март т.г. от в."Труд" със заглавие:"Станишев връща крадено сено".Така премиерът се превърна в Премиер на народа", защото селянин, който беше окосил чужда ливада, върна след сезирането от канцеларията на бившия премиер на селският кмет, окосеното около 1000 кг. сено на ощетения си съселянин.Не бива това благородно дело обаче да се смесва с историческите" внушенията от клипа с трамвая, които в заклинателна форма уверяваха, че имало някакво социалистическо управление, което е както звучеше фразата от клипа: БСП-управление с идеи... и сърце", нещо в което се убедихме, че го няма...Явно българските избиратели се замислиха за това управление, преди да застанат пред изборните урни през юли и си спомниха гафовете свършени ... от сърце и уж от незнание и дадоха власт на правителството на ГЕРБ.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симеонова съобщи, че тази година 11 майки са получили еднократната помощ.11 МАЙКИ те ли са проблема на скапаната ни държавица.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как сте гербери! Още ли мислите с органите под кръста си:)) Даа! Така е! Мърьловци грозни олигофренични:) Хайде избършете си това, което е останало от кавала и лягайте да спите ***! Утре сте пак при Дим Дуков:))
21
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гербери защо националицирахте парите на хората за старини бре:) Крадци недни! Шумкари си останахте и това си е! Само комунистите си позволиха да национализират имущество на хората! Хайде излизайте от землянките:)
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
18-Всички не може да са хубави като Искрето и Цецка:) Дори съдът издава присъди, че ще ликвидира подсъдимият, като го пусне една вечер на Фидоска или Стругарката:))
19
5
 
10
 
! Отговори
не е новина преди 12 години
Нищо ново под слънцето. АЗ НЕ ПОЗНАВАМ КОМУНИСТ КОЙТО ДА НЕ ЛЪЖЕ !!!!!
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още една бездарна креатура на БСП намерила място за изява!Абе защо всички жени от БСП са така противни начело със Сергей