Сплашват ни преди вота, отсече Командира

Според него отговорността за взривовете е на ГЕРБ
Обновена: 19 юли 2011 11:12 | 19 юли 2011 11:11,
356
Сплашват ни преди вота, отсече Командира
Снимка: Булфото

Цялата отговорност за взривовете пред централите на РЗС и ДСБ носи единствено ГЕРБ, коментира във Варна Иван Костов.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че това си е чист опит за политическо сплашване преди вота на недоверие.
Костов определи думите на премиера, че взривовете са инсценирани, като нагли и недопустими.

Още по темата

"Мутрите влязоха в българската политика и я оцветиха по характерния за тях начин”, отчете синият лидер и допълни, че ДСБ и РЗС нямат отношения, за да се уговорят за каквато и да е инсценировка.

"Това са приказки на безумци”, заключи Костов и отправи призив към изпълнителната власт да назове извършителите през следващото денонощие.

ДСБ щеше да реагира така остро и ако устройствата бяха избухнали пред централите на други партии, допълни Костов.

Подумите му подобни престъпления са заплаха за демокрацията в страната.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още по темата: взривовеИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов, ти си предател, червено ***, за пари и власт на всичко си готовти подмени вота на сините избиратели, сега се съюзяваш с комунисти и турци за вотасъжалявам, че гласувах за теб, повече няма да повторя
338
1
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
от всичко прочетено до сега , казвам ... *** костоФ е крайно излишен за обществото ! защо ли се мъчи да съществува :)))
337
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЙ-СВЕСТНИЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ - ПОЛИТИКА КОСТОВ!
336
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 12 години
WAJNOTO E 4E 6TE GI HVANAT TO4NO TAKA,KAKTO HVANAHA BANBIuGITE PODPALILI PARTIZANSKIYA DOM,PAK ZA WSI4KI PARTIZANSKI PRESTAPLENIYA 6TE 4ETEM W "GEROI4NIYA LETOPIS",KOGATO ZAVAR6I TOVA NEDORAZUMENIE NARE4ENO BALGARSKA KOMUNISTI4ESKA DEMOKRACIYA.JIV *** SME ZA SVETA.WSI4KI AGENTI DA SE KA4VAT NA T R A K T O R A I S PRAVO MERENE OGAN!!!...PO WSI4KO,KOETO NE I IZNASYA...LO6O CELYAT,6TE IZBIYAT SVOITE...W KAKVO LI GI BIVA,OSVEN W ZLODEISTVA...***!!!...
335
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
правителството не носи каквато и да е отговорнист. Стига циркове
334
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !
333
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кво да кажеме за управляващата лумпенска "атака" .... ортака за мръсни поръчки на управлението ... то не че другите управляващи са по различни ... абе Господ е събирач.... До като, не се хванат извършителите и поръчителите на ТЕЗИ АТЕНТАТИ ...ВИНОВНИ ЗА ТЯХ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВСИЧКО СОЧИ ТЯХ ЗА НАЙ-ВЪЗМОЖНИ ТЕРОРИСТИ, а и ако не се хванат значи Цеко е некадърен и наистина вече требва да си ходи!
332
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има любителско видео, което показва как към 03:45 ч. рано сутринта минава автомобил пред офиса на РЗС, след това завива в пряка и спира. От там излиза един мъж, който слага пакет пред вратата на партийния офис. Човека си тръгва, говори малко по мобилен телефон, колата потегля, а малко след това се разнася силен взрив. За съжаление видеото е с лошо качество и номера на колата не се чете добре, както и лицето на заподозрения.За момента няма официално инфо, за да не пречи на разследването.
331
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактора, Гочоолу, Дочоолу и бай *** правят избори.
330
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Взривовете са координирани от БСП-ДПС, а са изпълнени от техни агенти (бивши служители на ДС). Целта е да се изкарат жертви, а всъщност са извършителите. Но ние, избирателите, знаем за какво става дума. Знаем защо гърмя едно наше поделение и къде са откраднатите от него оръжия и боеприпаси. С такива боеприпаси е извършен и този взрив.
329
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този , който вади нож на умряло куче е ненормалник
328
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони.
327
6
 
6
 
! Отговори
МУТРИ преди 12 години
Защо МЪЛЧИ Бойко Борисов ?????Мълчи за Тракийюските бежанци и техните компенсации;Мълчи за паметниците на откраднатите Български царе в Македония;Мълчи за преместването на Съветските паметници в София;Мълчи, когато Камчия се застроява от Съветските ребята като анклав на КГБ у нас;Мълчи, когато Путин го привика и не смее да отхвърли грабителския проект на червената мафия,наречен АЕЦ Белене;Мълчи за Валентин Златев и далаверите на ЛУКОЙЛ........Мълчи като в опера....., пардон, сякаш чете и препрочита Винету......ЗАЩО мълчи Бойко??? Защото е пазвантин на червената мафия, охранител мутра с престъпно минало и тъмно настояще, на когото е обещана не-прикосновеност. НЕдосегаемост срещу слугинаж. Добра сделка, но тя не е от полза нито за България, нито за Българите!!!!!да, управлението на ГЕРБ не изпълни своите обещания и не покри очакванията, които го доведоха на власт. Нещо по-лошо: това е едно просташко, лицемерно и авторитарно управление. Нещо още по-лошо определени действия на управляващия кабинет като изпълнението на руските енергийни проекти например са в драматичен разрив с българските национални интереси. В този смисъл правителството на Бойко Борисов не може да бъде толерирано и заслужава да падне от власт."
326
5
 
5
 
! Отговори
акуд преди 12 години
аве мавър ти си на селски мавърски номера, кои и за каво те сплашва бе ***. ти не си и последна дупка на кавала. и ствоите гласове и насраната опозиция пак не ви минава вота, !!!!!!!!!!!!!!!!
325
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БАНДИТСКА ДЪРЖАВА С БАНДИТИ НА ВЪЗЛОВИ ПОСТОВЕ!
324
7
 
4
 
! Отговори
Витко преди 12 години
Най-големият измамник! Те са си сплашени отдавна всичките. Просто Герб знае как да си върши работата.
323
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето го бат ви Ваньо един от големите хаидуци на прехода... Иска да се върне да си докраде
322
6
 
8
 
! Отговори
Максимус преди 12 години
Костов най-сетне се разкри. Толкова много години лъжеше народа, че е антикомунист и дисидент, но сега вече стана категорично ясно, че и той е кадър на ДС на БКП. Доцентът по политикономия най-сетне се разкри, и вече за никой няма съмнение, че той е едно подставено от ДС лице, което да допълва червения пъзел на прехода. За това и по негово време той не разкри агентите, за това и приватизира икономиката ни в интерес на червените олигарси. За това и сега иска да дестабилизира България.
321
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми другари и другарки, бивши и настоящи членове на БКП и агенти на ДС в т.ч. до всички явни от БСП и полуявни от ГЕРБ,вижте хубаво господина на снимката, запомнете го, защото това е човека, който ще Ви нашамари по такъв начин тази есен, че няма да можете да се опомните поне няколко петилетки :) А сега може да го наричате както искате - ***, гаргамел, синьо *** и т.н. и т.н. :)Но ние честните Българи знаем, кой извади Бг от кризата и кой може да го направи пак.ай създраве :)
320
1
 
4
 
! Отговори
Стефчо преди 12 години
Циркът започва, главни действащи са ГЕРБ срещу останалите , всички са еднакво корумпирани и въртят далаверки пред народа