Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев

РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията
Обновена: 2 авг 2011 22:39 | 2 авг 2011 22:00,
153
Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев
Снимка: Булфото

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
8
 
! Отговори
Янето преди 12 години
Уточнявам - това, че няма да водим толернтна кампания означава - НИКОЙ ДА НЕ СЕ НАВЕЖДА В МОЕ ПРИСЪСТВИЕ...всъщтност жените могат и да си се навеждат - за тях съм безобиден
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...не, аверче - той просто си размърда *** и стана тясно за всички тях червените
26
9
 
9
 
! Отговори
СреГЕЙ Пръднишев преди 12 години
"Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член ..."Много ясно - то само гейчета бате....С такива извадки от реплики яНЕ замеря ефира , и пуска коментари после... КОМЕНТАРА ОБАЧЕ ЗАЩО НЯМАТ ЧЛЕНОВЕ В РОДАТА НА ЯНЕ НАПИСАХ С УДОВОЛСТВИЕ !
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И децата знаят в Пловдив , че това с "Панаира " е театър ! Слави Атанасов почива миналото лято в хотела на Гергов СОЦИАЛИСТА ! Приятели са ! Разиграват театро за простолюдието ... окрадаха парите за ремонт на детските градини и училища социалистите от бесепе
24
2
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
"РЗС няма да води толерантна кампания"..ами, съвсем резонно ми се вижда това твърдение, като знам прийомите на Държавна сигурност....Нека да не забравяме чий продукт е това отроче, дето дори е кръстено с абревиатурата на "Регионално Звено Сигурност"....Няма ли най - после да си отидат и последните отпадъци от тая ***.......
23
9
 
11
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Яне Янев пък производно на Алексей Петров-Трактора , присмял се хърбел на щърбел.
22
8
 
6
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Яне Янев пък производно на Алексей Петров-Трактора , присмял се хърбел на щърбел.
21
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко пак срита червената ***.Чува се пронизително педалско квичене и от *** на клонингите резесе.
20
4
 
4
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
абе не е точно така ние сме връзката на европа с азия и като станат магистралите и потока ще потече и лукойл ще спечели и не само това не са единствените руски инвестиций тук , от доста неща ще смучат руските *** така че не омаловажавайте нещата и откаде знаете кой е валентин златев -може да е по голям националист и от нас и да помага на бойко има неща които не знаем но определено ударихме самочуствието на русия а за начало не е малко а и германия ще ни подкрепи нямат интерес русия да е 1ва
19
10
 
10
 
! Отговори
СреГЕЙ Пръднишев преди 12 години
"Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член ..."Много ясно - то само гейчета бате....
18
8
 
24
 
! Отговори
Ха-ха-ха ! преди 12 години
И децата знаят, че това с "Лукойл" е театър ! Боко почива миналото лято в хотела на Валентин Златев ! Приятели са !Разиграват театро за простолюдието ...
17
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЯНЕ Е НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ.ГЕРБ,БСП АТАКА И ДПС СА НАЙ ГОЛЯМОТО.СДС И НДСВ СЪЩО СТАВАТ НО САМО ДО НЯКЪДЕ.
16
3
 
4
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
няма партий има интереси кой какъв бил -бил не виждате ли че всеки тегли чергата към себе си аз лично искам единен народ , една религия и един водач и всичко да му дадем за да не ламти но да е справедлив и истински , иначе какво за никой нищо и само ни разделят да сме единни бе хора в това ни е силата не се убиждайте и карайте а да се сплотим
15
16
 
21
 
! Отговори
БРАВО РЗС БРАВО ЯНЕ преди 12 години
Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член на БКП.ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ОТ ДЕСНИТЕ НЕ СЕ ПРОДАДЕ И ГЛАСУВА ПРОТИВ НА ВОТА.ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ИМАШЕ СМЕЛОСТ ДА ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА БОРИСОВ.
14
4
 
9
 
! Отговори
СреГЕЙ Пръднишев преди 12 години
мЪдератора под моя пост народа пише за ХУЙОВЕ ти реше мен да делнеш дето нямам 1 дума нецензурна !!!
13
13
 
12
 
! Отговори
майната преди 12 години
Яне, ти жена нямаш ли бе???
12
16
 
14
 
! Отговори
До 12 преди 12 години
Айде стига драматизира.Това правителство ти виновно.Защо не искаше да гръмнеш предните?И какво? Иска да добива шистов газ?Значи да не внасяме газ, защото има монополисти, но и да не добиваме такъв сами, защото било вредно.Е, то така сърби ме, боли ме- драго ми е, не става!!!
11
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
polit poeziata na Iane :dai mi flashkasha ti butna zadna prashkadai mi kompromatsha priema toaio *** kosmatdai mi babo ogyn4esha ti stana lezbin4e
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли някой да ми каже - какво става пред Мин. на икономиката? Преди малко разбрах, че от 22 ч., ще има протест против проекта на Правителството за добиване на шистов газ в България! Няма предаване по никоя телевизия... Това, вече не може да се издържа! Това правителство ще направи от една красива държава -ПУСТИНЯ! ДАНО ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ! ПРОСТО, МИ ИДВА ДА ГИ ГРЪМНА!
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ти на кой си производно цяла България вече знае.Аз лично не вярвам ПиАр-а на Бойко да струва повече от този на РЗС.Тоя грозник е по всички медии, предавания, вестници и пр.Навсякъде го канят и си изказва мнението. Отразяват всяка негова простотия, на ред с на онзи *** Семов.Това според мен се нарича ПиАр.И на тези да им потърсят парите от къде са най-накрая.