Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев

РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията
Обновена: 2 авг 2011 22:39 | 2 авг 2011 22:00,
153
Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев
Снимка: Булфото

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
3
 
! Отговори
До 43 и 44 преди 12 години
Момчета вие сте толкова заблудени, че повече няма на къде!!!!!!!
47
6
 
6
 
! Отговори
ДО 45 преди 12 години
Колега напълно съм съгласен с теб, но в тази държава преобладава простолюдието, а то много лесно се манипулира и такива мошенници като СТАНИШЕВ, ДОГАН, КОБУРГА И ЯНЕ ЯНЕВ винаги се възползват от това.
46
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ТИ НА КОИ СИ БЕ, НА А.П (ТРАКТОРА).
45
10
 
6
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Янев, go home.
44
0
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
VSI4KI DEPUTATI OT PREHODA TRYABVA DA BADAT NAKAZANI OT BALGARSKIYA NAROD.BALGARINA MOJE DA GI IZGONI OT PARLAMENTA.
43
7
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
YANE NE STAVA6 ZA NI6TO DAJE NE SI I MAJ
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бас държа, че хомото не знае математическия и физическия смисъл на понятието производна....
41
10
 
7
 
! Отговори
време разделно преди 12 години
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ УНИЖИЛИ БЪЛГАРИНА - БСП ,СДС-ДСБ,НДСВ, РЗС защото : ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ,А САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ДПС : 1. КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ТЕ ПРОПУСНАХА СВОЯ ШАНС ДА СЕ ЗАПИШАТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КАЛТА - НО НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЕ ПРОПУСНА ДА СЕ ПРЕКЛОНИ ПРЕД ДПС И ДОГАН . .2. НЕ ЗАБРАВЯХА НА РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ДОГАН ДА МУ СЕ ПОКЛОНЯТ НИЗКО !!!! ПОМНИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ ОПАШКИТЕ ПРЕД САРАИТЕ МУ СЯКАШ ТОЙ УПРАВЛЯВАШЕ БЪЛГАРИЯ !!!! 3.ПРИ СДС РЕСТИТУТИТЕ СИ ВЪРНАХА ВСИЧКО - НО ЗА НАРОДА НЯМАШЕ НИЩО.!! ФИЛИП ДИМИТРОВ СЕ СРАМУВАШЕ ДА КАЗВА БЪЛГАРИЯ А ГОВОРЕШЕ - ТАЗИ СТРАНА ,ТОЗИ НАРОД. 4. ПРИ БСП - УМИШЛЕНО СЪЗДАДОХА ИНФЛАЦИЯТА ЗА ДА МОГАТ КОМСОМОЛСКИТЕ СЕКРЕТАРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ТИПОВЕ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ЗАВОДИ , ХОТЕЛИ, КУРОРТНИ КОМПЛЕКСИ УЖ - ФАЛИРАЛИ И ТО САМО ЗА МЕСЕЦИ ЗА БЪЛГАРИНА ОТНОВО НИЩО !! 5 . ПРИ ЦАРЯ МИСЛЕХМЕ ЧЕ МОНАРХИЧЕСКИТЕ ВРЪЗКИ НА ЦАРЯ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИТЕ -НО ТОЙ ПРОСТО ДОЙДЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ИМОТИТЕ !! НАРОДА БЕ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ЦАРЕТЕ НЕ ДЕЛЯТ ИМАНЕТО СИ - .И ОТНОВО ОСТАНА С ПРЪСТ В ..УСТАТА!!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВНУЧЕТО МУ СИМЕОН-ХАСАН - ЧИСТО БЪЛГАРСКО ИМЕ !!!! 6. РЗС -СЪЗДАДЕНА ОТ МИЛИОНИТЕ НА А. П. И Х. К. - ИСКА ДА ИЗПЕРЕ ПАРИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЛАСТТА !!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БРАТЯ КАК ДО 2009 Г. ВСИЧКИ ПАРТИИ *** НА ДПС ОТРИЧАХА БАТАШКОТО КЛАНЕ - И ВСИЧКО В УГОДА НА ДОГАНЧО !!!!!
40
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано Янев не се окаже следващия Волен Сидеров! Засега сочи истината.
39
17
 
12
 
! Отговори
severin преди 12 години
Браво, Яне! Давай все така !
38
6
 
6
 
! Отговори
chach преди 12 години
gerberite naspiat pi6at li pi6at.
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сянката на Станишев пак гледа чуждото. Какъвто господаря - такъв и роба
36
7
 
12
 
! Отговори
"ЯНКА ПОДРОБНАТ преди 12 години
...ПАК РЪСИ ПРОСТОТИЙ....!
35
15
 
17
 
! Отговори
фбц преди 12 години
Бойко е железен мъж, който предизвиква завист и злоба в червените ***
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм Ян Бибиян и съм жалък като залък, силен като пиян фазан..........Заради този *** (хомо сексапиенс) Седефчо още е във властта. А дано те ритнат по скоро у гюбрето от което си израстнал.
33
9
 
12
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
Ха.. тоя *** бил в Ямбол. Ако знаех щях да отида да го освиркам малко
32
11
 
9
 
! Отговори
Джемини преди 12 години
Истинските европейци са горди с Педерастичта си!!!Бойко ,бъди европеец,разкажи че си страстно влюбен в съпруга си-Вучката!!!
31
12
 
9
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Защо Бриджит Бардо на БГ политиката се срамува да си признае страстната любов с Вучката!!!Тикво,бъди Мъж и си признай че си ГЕЙ!!!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не четете постовете писани на латиница!!!
29
10
 
12
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Янка Куртизанка е производно на Руския Пудераст СърГей и Рязаната Помашка Милиционерска *** Асан Омеров от ГрадежнвицаКомуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.Комуниста е Интернационалист тоест *** и ражда ***.Смърт на КомунизмаКомунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulgarya.tk