Плевнелиев с половин уста: Кандидатурата ми е хипотетична

В отпуск съм, но работя, рече регионалният министър
Обновена: 10 авг 2011 12:34 | 4 авг 2011 14:47,
204
Плевнелиев с половин уста: Кандидатурата ми е хипотетична
Снимка: БТА

Кандидатурата на строителния министър Росен Плевнелиев за президент от ГЕРБ била хипотетична.

"Искам да съм коректен към българските граждани и не мога да коментирам нещо, които е хипотетично и виртуално. Ако стане реално, ще го чуете много категорично и ясно“, коментира министърът в Ямбол относно спрягането на името му за кандидат-президент. 

Плевнелиев отказа повече да коментира темата и отбеляза, че всеки ден от август е от значение за изпълнение на набелязаните задачи по строителството в България.

Още по темата

Министърът подчерта, че в момента е в годишен отпуск, но въпреки това открива ремонтни участъци, атракциони, плажове.

Росен Плевнелиев беше обявен за номинация на управляващите от РЗС. Според социологическите проучвания той би победил Ивайло Калфин и Меглена Кунева.

При посещението си в Ямбол министърът даде старта на ремонт на 16-километров участък от първокласен път І-7 от селата Окоп до Елхово.

"Това е участък, където дупките по платното са 50%, и единственият, за който във Фейсбук беше създадена специална група за закриване на пътя. Ремонтът ще се изпълнява по иновативен метод чрез студено рециклиране, прилаган за първи път в страната”, подчерта регионалният министър.

Той уточни, че себестойността на ремонта в участъка на пътя от Силистра до Лесово е намалена двойно и за целта ще бъдат необходими около 20 милиона лева.

До края на 2011 са осигурени 7 млн. от тях, останалите ще бъдат набавени през следващата, като целта е за 24 месеца целият път от Силистра до Лесово да бъде изцяло ремонтиран, уточни Плевнелиев и посочи, че магистрала „Тракия“ ще бъде готова без закъснение.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството откри в Ямбол и комплексен център за социални услуги, реализиран за първи път в ЕС чрез съчетаване на средства от две оперативни програми „Регионално развитие“ и „Човешки ресурси“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Студено рециклиране".Ей англичанте са казали :"Не съм толкова богат че да си купувам евтини неща".
187
2
 
7
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Бойко Борисов ще е кандидата за президент, това е ясно от 2 години поне. Може би появата му в предизборната борба ще бъде увенчана с някоя холивудска сцена, я атентат срещу него, я нещо друго... но ще има някаква инсценирана драма :-)
186
8
 
6
 
! Отговори
до шопът преди 12 години
Тогава гласувай за Доган че да ти улесни поне срането *** .
185
4
 
9
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
Подлага се както трябва на Бойко, те всички се подлагат доволно, стига да има парса за Бойчето то ще пусне надоло....
184
5
 
18
 
! Отговори
шопът преди 12 години
Плевнята може да не е ***,но със сигурност е педерастичен тип мъж-подмазвач,***,лицемер.Крадът като луди от магистралите,но тоя с мазна "софянска" усмивка баламосва хората. Е няма да гласувам за педерастичен крадец.
183
8
 
8
 
! Отговори
ИЗБОРЖИЯ преди 12 години
181, КОМЕНТАРА ТИ Е ТОЧЕН САМО В ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ.ЗА ТВОЕ УСПОКОЕНИЕ,СЕГА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ ПРЕЗИДЕНТ ЗА ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ И ИМЕТО МУ Е ИВАЙЛО КАЛФИН! КВО ДА ПРАВИМ, ДЕСНИТЕ СИЛИ СЕ *** ДОКАТО ГОНЕХА КОМУНИЗМА , РАЗССИПАКА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ГЛЕДАТ КАТО УДАРЕНИ С МОКЪР ***. В ТОВА ЧИСЛО И ГЕРБ.
182
2
 
8
 
! Отговори
ГЛАРУС преди 12 години
ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА КОМЕНТАР 184: . ВПРОЧЕМ,ПО ТАКИВА ДАЛАВЕРИ КАТО ПЛАЖНИТЕ ИВИЦИ СИ ПРИЛИЧАТЕ КАТО БЛИЗНАЦИ С ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ПРЕДИ ВАШЕТО. МОЛЯ, ПРЕДАЙТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР ЛИЧНО НА БОРИСОВ-НЕ ЧЕ ТОЙ НЕ ЗНАЕ,НО ВСЕ СЕ ПЪЧИ ,ЧЕ НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДАЛАВЕРИ. АКО НЕ МУ ГО ПРЕДАДЕТЕ,АЗ ЛИЧНО ЩЕ МУ ГО КАЖА-ИМАМ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.
181
2
 
7
 
! Отговори
ГЛАРУС преди 12 години
ОСОБЕНО ПЛАЖОВЕТЕ-МАЙКАТА ИМ РАЗКАТАХТЕ НА ПОЧИВАЩИТЕ. ВЕЧЕ СМЕ КРАЯ НА ЛЯТОТО, А ОЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАГЛАСИТЕ ХОРАТА И ФИРМИТЕ ,НА КОИТО ДАВАТЕ ПЛАЖОВЕТЕ "НА КОНЦЕСИЯ". ХУБАВИ ДУМИ ,ЗАД КОИТО СТОИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ДУМА И ТЯ Е ДА-ЛА-ВЕ-РА. АКО ТОВА НЕ Е ВЯРНО ,ОТДАВНА ПЛАЖОВЕТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА В РЪЦЕТЕ НА СЪОТВЕТНАТА ОБЩИНА,КАКТО МЕЖДУ ДРУГОТО ВЪРНАХТЕ ПАРКОВЕТЕ В СОФИЯ НА ОБЩИНАТА И СЕГА НЯКОИ ПРИХОДИ ЩЕ ОТИВАТ В ОБЩИНСКАТА ХАЗНА. АМА ПЛАЖНАТА ХАПКА Е ПО ГОЛЯМА И ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ НЕЯ
180
2
 
11
 
! Отговори
фреди преди 12 години
Ако Плевнелиев ще е президент просто не си струва да се правят избори. Очаквате ли нещо да направи - не чак да опонира на Боко де, ама нещо да измисли, да поведе хоратат към някаква цел....Само ще се мотка.,
179
2
 
11
 
! Отговори
daskal преди 12 години
Като ощипана ученичка е това *** - какъв смисъл има да го избираме за президент? Става само за послушко на Тиквата - да му урежда строителните далавери, като използва евро-фондовете за "чадър".
178
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО Е БЕЗЛИЧЕН ДРУГАРЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ...)))ИМАМЕ СИ ТАКЪВ - ВЕЧЕ 10-та ГОДИНА...АМАН ОТ WHITE TRASH!
177
8
 
6
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
Ако предните правителства малко от малко се грижеха за пътищата сега нямаше да даваме луди пари за ремонти. По-голямата част от тези пътища не е ремонтирана от 20год. насам
176
3
 
13
 
! Отговори
Герп ке падне... преди 12 години
Малийййй, каква безпомощност лъха от изказванията, какво безсилие на гейбърите. . . просто сте жалки. . . . или както казваше някой "ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ"Ало-о-о, Централата на ГЕРБ.Ако плащате добре - можете да си намерите по-добри хора да дращят по форумите. Ако не плащате добре - по-добре си спестете и тези пари, които давате, щото тези дървета тук нищо не правят (принципът е: малко дал, ама нищо не взел).Ако пък тези тук не са платени - това вече е за обяснение от специалист психиатър.
175
4
 
12
 
! Отговори
просто човек преди 12 години
*** ГЕРБав !!!
174
4
 
13
 
! Отговори
pipi преди 12 години
Плевенлиев казал с половин уста,че кандидатурата му за президент е хипотетична.Ако сте забелязали той говори непрекъснато с половин уста и с крива усмивка и се крие зад гърба на вожда си ББ.Той е такава хитра лисица , че никога не е ясно какво мисли и как ще се извърти,за да има полза и да го забележат.Гласувайте аз този хамелеон!
173
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Президентът у нас няма власт.Въпреки това, не искам да е ***!
172
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще гласувам наказателно срещу гебр.Нямам представа за кого.Но, четейки пискливите *** тук, може и комунист да стана по никое време.Колкото и да не ги харесвам.
171
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидатън на гейб ще бъде пожертван бушон за изгаряне.Понеже са наясно, че няма да спечелят.
170
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Театро!Вижте ме колко работя-дори през отпуска си!Откривам ли, откривам обекти по пътищата и морето.Важното е да се шуми.
169
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един *** по надолу сам си задава въпроси и сам си отговаря,голяма простотия.