Плевнелиев с половин уста: Кандидатурата ми е хипотетична

В отпуск съм, но работя, рече регионалният министър
Обновена: 10 авг 2011 12:34 | 4 авг 2011 14:47,
204
Плевнелиев с половин уста: Кандидатурата ми е хипотетична
Снимка: БТА

Кандидатурата на строителния министър Росен Плевнелиев за президент от ГЕРБ била хипотетична.

"Искам да съм коректен към българските граждани и не мога да коментирам нещо, които е хипотетично и виртуално. Ако стане реално, ще го чуете много категорично и ясно“, коментира министърът в Ямбол относно спрягането на името му за кандидат-президент. 

Плевнелиев отказа повече да коментира темата и отбеляза, че всеки ден от август е от значение за изпълнение на набелязаните задачи по строителството в България.

Още по темата

Министърът подчерта, че в момента е в годишен отпуск, но въпреки това открива ремонтни участъци, атракциони, плажове.

Росен Плевнелиев беше обявен за номинация на управляващите от РЗС. Според социологическите проучвания той би победил Ивайло Калфин и Меглена Кунева.

При посещението си в Ямбол министърът даде старта на ремонт на 16-километров участък от първокласен път І-7 от селата Окоп до Елхово.

"Това е участък, където дупките по платното са 50%, и единственият, за който във Фейсбук беше създадена специална група за закриване на пътя. Ремонтът ще се изпълнява по иновативен метод чрез студено рециклиране, прилаган за първи път в страната”, подчерта регионалният министър.

Той уточни, че себестойността на ремонта в участъка на пътя от Силистра до Лесово е намалена двойно и за целта ще бъдат необходими около 20 милиона лева.

До края на 2011 са осигурени 7 млн. от тях, останалите ще бъдат набавени през следващата, като целта е за 24 месеца целият път от Силистра до Лесово да бъде изцяло ремонтиран, уточни Плевнелиев и посочи, че магистрала „Тракия“ ще бъде готова без закъснение.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството откри в Ямбол и комплексен център за социални услуги, реализиран за първи път в ЕС чрез съчетаване на средства от две оперативни програми „Регионално развитие“ и „Човешки ресурси“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
5
 
7
 
! Отговори
Росен гербер преди 12 години
"Плевнелиев с половин уста....."Ясно, на лаком човек другата половина все дъвче нещо..
167
5
 
11
 
! Отговори
Ало, Гербариума! преди 12 години
Де сте бре, Росни гейберчета! Ясно, работното време ви за днеска било изтекло. Нищо - наесен хептен времето ви свършва!
166
6
 
10
 
! Отговори
topor преди 12 години
Смятам, смятам - и не ми излиза аритметиката.*** оставиха резерв 8.4 млрд лв. Сега е около 5.4 млрд лв.Биджета 2 години излиза все на червено.От ЕС пари за магистралите и др. дивотии май все още не са ни превеждали.Излиза, че другарите от ГЕРБ с чужда пита помен правят.
165
5
 
10
 
! Отговори
тефлон преди 12 години
Каква радост! Тефлоновия Плевел ще бъде назначен от другаря Борисов за президент!
164
4
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
на комуните .. и историята им е фалшива ..били на 120 години .. таратанци, ама само да питам.. какви бяха гърбатите преди да станат .. гърбави .. и ко им е дясното :)
163
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИСТИТЕ КАНДИДАТИ ИМАХА. 30 НА БРОЙ НО ВСИчКИ НЕКАДЪРНИЦИ.ИНАчИ ПАРТИЯТА ИМ Е НА 120 ГОДИНИ.
162
7
 
7
 
! Отговори
M преди 12 години
КОМУНИСТИТЕ ДАЖЕ ЕДИН КАДИДАТ НЯМАТ.НО ДА ПЛЮЯТ УМЕЯТ.
161
5
 
11
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 12 години
BIG AL :::))))))Комсомолският секретар от Дупница ,Плевнелиев , изглежда се прие насериозно , но усмивката модел Софиянски не стига ..1.ГЕРБ получи БОНУС от ЕС защото са нова партия на власт и успя да ИЗЛЪЖЕ -ЕС- комисията , че е нещо различно от Трой коалицията ..ТОВА е до време.И ЕНП скоро ще вдене , че ГЕРБ=МАФИЯТА, която управлява ..Скоро..::)))))))2.НЕ ти правиш проектите за магистралите ,, отчужденията на имоти , не си намерил ТИ финансирането и дори търговите документи не са правени от теб . ..ЗА КАКВО се надуваш и гордееш ?? ЗАТОВА , че един полуграмотен ти е шеф??::))3.Приоритетите на една БЕДНА държава, са маааалко по-други..Но това ще го разберете на изборите ..::))4.Мазното ти слагачество пред мутрата е вече под достойнството на един среден , нормален гражданин..Но при теб то , слагачетвото , няма граници ..5.Скоро ще цъфне и качеството на строеж на фирмите на герб-има време ..6.Та , не разбрах , с КАКВО се гордееш ??::))С мангизите от ЕС които скоро , ПАК , уви , ще бъдат спрени ?? И няма начин , да не стане щом спонсорите ви са : Черепа , *** , герговци , ЛУК-на мутанта от Правец и т.нТ.е, , добре захранвате МАФИЯТА..И това скоро ще се види от ЕС-комисията, колкото и добре да ЛЪЖЕХТЕ началото си на мандата ..:))На мафията и на лъжата- краката са къси ::)))
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен съществуванието ми се види някък хипотетично *** кат гледам из Парлъментът само хипопо се разхождат и *** на разбъркано и ми е ясно че тъка ше си живуркам и занапред...
159
3
 
3
 
! Отговори
Наблюдаващ №2 преди 12 години
М-да-а....Освен долуизловените гербави, още 7-8 Позитанци са заели позиция с червените ***. Народът ни е казал: "Двама се карат, но третият печели". май това ще се окаже миллетът-бей на село Дръндар - Аамет Демир Дохан бей ефенди. Лошо, Кутев, лошо...Сюнет на стари години - не е работа ти казвам...
158
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Едно магаре да изкара ГЕРБ и то ще спечели срещу снахата и калфата"*** ГЕРБ и магаре не може да изкара. Най-много Фидосова или Росенчо.Ама аз Фидоската по я харесвам! Солидна жена и солиден президент ще стане!
157
6
 
7
 
! Отговори
гуньо преди 12 години
Ама разбира се! Те всички от Герб и докато спят откриват "ремонтни участъци, атракциони, плажове". Ако и работа вършеха .. цена нямаха да имат.
156
1
 
4
 
! Отговори
Цецо, разкрит си! преди 12 години
Шлифер, разкрих те! И ти си от глутницата на лаещите осем Бокови ***. Уликите са бързите те реакции по въпроса с апартаменитите, олигофренския ти изказ и неграмотното му изписване. Айде, бегай към НАП да оправиш тъщата!
155
1
 
3
 
! Отговори
Васо преди 12 години
По палците им ще ги познаете. Средно статистически около 10бр. са. Може да не са платени всичките, защото измежду електората има и много повЕрвали МУ. Ама установих, че толкова са и противниците МУ. Те са Позитанци предполагам, ама са платени всичките, щото те пък така се оакаха, че трЕбва да си луд да им вЕрваш. Ама аз съм най-луд щото си вЕрвам, че тоз народ може да се събуди, да си отвори очите, да види жалката истина такава , каквато е.
154
1
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
много комунисти и гербери заедно с костов става също деликатес
153
0
 
5
 
! Отговори
Към 149 преди 12 години
Бихте ли пояснили, уважаеми 149-ти: *** ли сте, ловец ли сте, или и двете? А дали пък не сте просто едно елемантарно герберастче!
152
3
 
3
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
!49 е прав. Тука щъкат осем млади неграмотни гербера (5 ***-жълти гербераста и 3 розови герберинки). Комсомолската смяна на другаря Кутев.
151
5
 
4
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 12 години
...мммм да, истината били явно днес в сайта ими повече от крадливите ;)
150
1
 
9
 
! Отговори
до 149=157 преди 12 години
ти си много ***.
149
10
 
4
 
! Отговори
Васо преди 12 години
Много платени писачи ще рипнат връз мен, обаче да си кажа и аз това дето го мисля. Не е лошо,хем работя, хем съм отпуск. Откривам, закривам, хеликоптерче, кола, хотел, командировъчни, софри. И имиджа расте, и тайната карта съм, изненадата демек. А *** ме крият, да не разнищи врагът, кой съм, от къде съм, какъв ми е бил поминъка и произхода. Баси конспирацията. Не бил Апартаментчиков, ами най ми бил Плевнелиев. Какъв полицай тука споменавате дето петни името възпято, някакъв си агент Позитанчиков.