Масларова изчисли по 1,36 лв. на пенсионер за джипи

Възрастните да плащат 1% от минималната пенсия, настоява тя
Обновена: 13 сеп 2011 14:20 | 13 сеп 2011 14:20,
99
Масларова изчисли по 1,36 лв. на пенсионер за джипи
Снимка: БТА

Пенсионерите да плащат по-ниска такса при посещение при личен лекар - това е промяната в Закона за социално осигуряване, която искат от БСП, заяви в Хасково депутатът Емилия Масларова.

Идеята е сумата за пенсионерите да не е 1% от минималната работна заплата за страната, а 1% от минималната пенсия, т.е.1,36 лева. В момента пенсионерите също плащат по 2,70 при посещението си при личния лекар.

"Причината да искаме тази промяна в социална област е, че 54% от пенсионерите в страната получават доходи по-ниски от минималната работна заплата", обоснова предложението на социалистите Масларова.

Тя посочи, че от БСП са внесли и още два законопроекта.

С първият те искат обезщетението за гледане на дете до 2 годишна възраст да е в размер на минималната работна заплата.

"Тук не става въпрос за социално слаби майки, а за осигурени. Такива, които преди да излязат в майчинство са работили", уточни депутатът.

Третият проектозакон внесен от БСП от началото на новия политически сезон е за промяна в Кодекса за социално осигуряване. С него социалистите искат максималния осигурителен доход да стане в размер на 10 минимални работни заплати, а не както е сега 2000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
до ГЕРБаджиите преди 12 години
тая що не е в пандиза?ако я бехте вкарали,поне нея,много по-голям рейтинг щеше да имате,и народа да ви уважава...ама пак някой ви е крив
82
1
 
4
 
! Отговори
BG преди 12 години
НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ФРАСНЕ В ГЛАВАТА ТАЯ ***
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен измамница, Емилия Масларова се оказа и прелюбодейка! Бившата социална министърка била хваната на калъп с най-добрия приятел на мъжа й, разкри журналистката Евгения Киранова пред Торнадо. Съпругът й Радонов се прибрал изненадващо у тях и заварил жена си с един от най-близките си авери.Ситуацията била достойна за сценарий на комедиен филм, разказват запознати. Съпругът на Масларова реагирал спокойно и дори пуснал някоя друга шега: Нищо кой знае какво не се е случило. Пак ще сме си приятели, взимай я твоя е!, преотстъпил малкото бедствие Радонов. Неговият приятел обаче скочил като попарен от думите му: Не, не, не я искам.По думите на Евгения Киранова, която навремето е била в близки отношения с Масларова, това не е единственият случай на прелюбодейство. Оказва се, ексминистърката е била доста палава. Преди години, когато още се котирала на пазара, събирала млади студенти в дома си. Възползвала се отсъствието на мъжа си, който често бил по командировки и най-безочливо му изневерявала с младоци. Тя не се криела, всички комшии били свидетели на похотта й. Дори сама се хвалела пред колежки, че е на Ти с мъжете.Припомняме, че Масларова бе спрягана и с друг любовник бившият шеф на НОИ Сотир Ушев, станал известен със златния *** в Агенцията по заетостта за скромните 100 000 лева. Още по времето на тройната коалиция двамата бяха разобличени, че са ходили по почивки в Куба, а покрай нея, Сотир Ушев доста се облажил.
80
2
 
2
 
! Отговори
4545 преди 12 години
тая мазната Масларка пак ли се появи.аз на нейно място щях да се скрия.какво стана с нейното дело.НИЩО.ми не ме учудва.
79
2
 
12
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУ преди 12 години
АЛО СКАПАНО ПРАВОСЪДИЕ ТАЗИ *** ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА ????????????
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да идва,да вдига пенсиите и да влиза в затвора!
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази още ли не е в женския затвор в Сливен? Гледам и не вярвам на ушите си! Вместо да търка наровете, *** внася законопроекти и се изказва компетентно какво трябва и какво не трябва... Няма справедливост в тази бедна държава...
76
2
 
14
 
! Отговори
teo преди 12 години
Масларова, много ти е мазен курбана червена мафиотке!!! САМО, ЗАЩО ЧАК СЕГА ПРЕДАДЕ ТЕЗИ ИЗЧИСЛЕНИЯ??? ЗАЩО НЕ РАЗГЛАСИ ТЕЗИ ИЗЧИСЛЕНИЯ КОГАТО ТИ БЕШЕ СОЦИАЛЕН МИТИСТЪР ПРИ ДОГАН И СерГЕЙ-ибрика??? ЯВНО ИКАШЕ ДА СИ ЗАПАЗИШ МИНИСТЕРСКОТО КРЕСЛО И ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА ЦОЦАШ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДАНАКОПЛАТЕЦ!!! МАСЛАРОВА, ТИ СИ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МАФИОТ, НО НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ В НЕКОРУМПИРАНИЯТ СЪД И ПРОКУРАТУРА!!! ОК??
75
1
 
8
 
! Отговори
Мацко , преди 12 години
колко плати кеш на Бойко в Япония , за да те оставят на мира ?....
74
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая още ли е на свобода, ужас
73
5
 
1
 
! Отговори
XAIDE DE преди 12 години
A TOTU KAKAV E/A PLEVNEVLIEV.NA TOLKOVA GODINI-po-mladi ot MACLAROVA,A MILIONITE IM MNOGO PO-VE4E.I LAJAT LI-MNOGO POVE4E.CPACENIETO E DA NE PLA6TAME DANAZITE CI
72
1
 
11
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Хе, тая може да смята....знае как се краде милиони.
71
1
 
12
 
! Отговори
веси преди 12 години
да се откаже от имотите си и да ги раздаде! нагла, ***! когато пенсионерите се събраха да протестират пред соц. министерство по нейно време тя се криеше и беше коментирала- " нямали пари, не ви ли е срам от белите ви коси!"- че й казваха че нямат пари да си купят млякото и хляба. тази господ ще я накаже! няма наказание в човешките закони, което да й е достатъчно! А иначе много добро предложение, но не от нея! не мога да го възприема нормално от тази фльорца!
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Масларова - "защитник" на пенсионерите, бедните и социално слабите ! Масларова (с това мазно име), която кара поръчкова кола в цвят "фламинго" се опитва да флиртува пак с обикновените хора. Докато се чудеше в какъв тон да и е колата,можеше отдавна да реагира на това, че нашите майки и бащи работили по 40 години,получават унизителни пенсии, те са хората,които най-често посещават лекарския МОЛ (щото са търгаши-доктори) и НЕ МОГАТ да плащат 2.70 за една рецепта. Хора - не плащайте, вече сте платили
69
3
 
9
 
! Отговори
VeNiX преди 12 години
няма ли да се обединим и да изринем тая дърта ***! дайте път на младите, отрежете НАТО и EU! кога най-после ще почнем да си гледаме националния интерес вместо да подгъзуваме на тоя и оня?! къде е тая демокрация дето в цялата човешка история я няма, такава каквато я описват по книгите??? кога най-после народа ще управлява??? смърт за цялата БГ управа - НС + президент + политици! е*аха мамата на страната!
68
2
 
9
 
! Отговори
До № 67 преди 12 години
Имотите й го доказват, защото са за много милиони, които милиони други хора, при други действително демократични условия,не могат да придобият за поколения! Това са фактите. А пред фактите и боговете мълчат, само не ***. Несъстоятелен ти е въпроса, кой го е доказал!
67
2
 
15
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Тази КРАДЛА проговори.
66
1
 
7
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Ами последните 20год.Май не си бил тук,та задаваш *** въпроси
65
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кой доказа че е откраднала?
64
3
 
7
 
! Отговори
Komentar преди 12 години
Neopisuemo nagla i al4na! Amputirana ot savest licemerka! Za6to pone ne se spotai i si trae njakade!Za6to vse o6te se pokazva i napomnja za sebe si i delata si ? Palna bezskrupolnost!