А ДПС взе, че подкрепи сделката за "Булгартабак"

"Сделката е важна за поминъка на електората ни"
14 сеп 2011 17:04,
38
А ДПС взе, че подкрепи сделката за "Булгартабак"
Йордан Цонев. Снимка: Булфото

ДПС са удовлетворени от някои аспекти на сделката за Булгартабак, включително и от клаузите за изкупуване на тютюн, обяви депутатът от движението Йордан Цонев, след като изслуша в НС шефът на Агенцията по приватизация Емил Караниколов.

Още по темата

"Би било добре да има още гаранция за работните места, но и тези клаузи са стъпка напред спрямо други сделки", посочи той.

"Краят на сагата с продажбата на Булгартабак е по-скоро положителна стъпка, отколкото отрицателна", каза Йордан Цонев.

Той допълни,  че не може да се посочи точно кой е собственик на австрийската фирма "БТ Инвест", защото това било в разрез с правилата на бизнеса.

По думите му сделката открива перспективи за развитие на дружеството и това ще бъде следено от ДПС.

"Тази сделка е важна за поминъка на електората на Движението", призна още Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Хъмммммм... преди 12 години
Когато ГЕРБ спечели изборите през 2009 г., само за една нощ медиите на Пеевски се обърха на 180 градуса и започнаха безогледно да се слагат на ГЕРБ и лично на Борисов, за да се стигне до днешната ситуация, в която те се явяват като основно пропагандно острие на ГЕРБ. Блюдолизничеството им към управляващите може да се сравни само с това на Волен Сидеров.Делян Пеевски не стъпва в парламента. Двамата с Ахмед Доган са най-отсъстващите от работа депутати. Особено знаково бе отсъствието им и при поискания от Борисов вот на доверие, с което на практика те подкрепиха правителството на ГЕРБ, като не се появиха в залата и не гласуваха срещу него.След победата на ГЕРБ на парламентарните избори през 2009 г. нито Пеевски, нито майка му, нито медийната им империя бяха проверени за злоупотреби. Никой не ги попита откъде са се сдобили с милионите, с които и до днес изкупуват на килограм медии и разпространителски фирми. Нищо не е в състояние да задвижи Комисията за защита на конкуренцията, парламентарната комисия за борба с корупцията, разследващите органи на МВР и прокуратурата. Нещо повече човекът, който се превърна в символ на корупцията на ДПС, беше сниман да се среща със зам.-финансовият министър Владислав Горанов в заведение в центъра на София, а от последвалата реакция от страна на Бойко Борисов стана ясно, че той не вижда нищо нередно в срещите между двамата политически опоненти.
37
0
 
1
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
S DVE NESHTA SE OBYASNYAVA TUI,KOETO STAVA DNES,ENERGICHNA PROSTOTIYA SAIUZENA S INTERES.....
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защото това било в разрез с правилата на бизнеса?
35
0
 
4
 
! Отговори
НУРХАН преди 12 години
Този лешояд на снимката колко ли процента получи за да подкрепя та зи сделка ?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а бе да ви кажа то от 21 години ДОГАН и ДПС се разпада, цепи се, и т.н. в затвора го слагат, онзи идва този идва Българския *** народ гласуваа та гласува.. и после псува та псува, още много партийки с лидери ще дойдат .. а този никой няма да го барне.. всички са в голямата световна игра.. така че ТИХО !
33
0
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
то доганчето отдавна си върти бизнеса,ама кой се опитва да го спре,ха кажи ми?не е важно дали данчо ментата е на смиката или друг-важното е че ДОГАН-ВАЖИ и продължава да важи-и се питам-що ли-хайде кажете ми
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Лидер по растеж е Румъния, където финансовите активи са скочили с над 21% до 5270 евро на човек. В резултат най-бедната страна в региона вече не е Румъния, а България, се отбелязва в доклада на Allianz."СЕГА ХОДЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО ЕДНА *** НА ГЕРБЕРИТЕ ЧЕ ВИ ДОКАРАХА ДО ТУК!!!!*** СИ *** СА ТОВА ***!!
31
1
 
6
 
! Отговори
помияр преди 12 години
много ми се иска тоя да падне по гръб и де си обели носът.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този пезевенк започна да прилича на анадолец.Колко хора трябва да са в раирани костюми, а правят политика!!! *** държавата.
29
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сякаш Доган нарочно събира крадци и отявлени хайдуци в партията си ... Странна политика, но типично по догански. Тази политика ще доведе ДПС до разпад, но Доган още не го съзнава.
28
3
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Като дойдат избори и цъфва мутрата на Ментата.Продавача на цигари и ченджаджи.Хиената пак търси да налапа кокала,но този път ще му приседне.
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, нали ДПС не била етническа, а национална партия? Как стана така, че тютюнопроизводителите били "електорат" на тая партия? Те не са ли повечето все турци?
26
8
 
15
 
! Отговори
Стига беззакония преди 12 години
ДПС е незаконна етническа партия, създадена от Гоце Парванооглу за да подкрепя комунистическата мафия.ТРЯБВА ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ЗАКРИЕ !!!
25
10
 
7
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 12 години
ВЪВ ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ ОСОБЕНО В ЕВРОПА ПУШЕНЕТО СЕ ЗАБРАНЯВА И ДОРИ ВСЯКАКВИ РЕКЛАМИ ЗА ЦИГАРИ. ЗАЩОТО КОСТВА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ПУШАЧИ ВСЯКА ГОДИНА.само в ***/абсурдистан турци и помаци искат все повече и повече да богатеят от отглеждането на тютюн....
24
2
 
5
 
! Отговори
признание преди 12 години
"поминъка на електората на Движението" паша, овце и чобана с лозята, дето Доган им каза да засадят с европейски субсидии преди години що стана?
23
5
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ+ДПС=ВЛ преди 12 години
Нали те го купиха как няма да са доволни :) Най-вероятно ще подкрепят ГЕРБ на изборите по тозѝи случай :)
22
1
 
9
 
! Отговори
НУРХАН преди 12 години
Вие нас май наистина ни мислите за глапаци.На Доган му свърши времето ! Всички покрай него го разбраха,май само той още не го е осъзнал.А за "БУЛГАРТАБАК" всички знаем,че депутата от ДПС Делян Пеевски на изборите за който даже и майка му не гласува е един от купувачите.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС не е партия с твърда позиция, а движение. За тях е без значение дали следват идеите на ГЕРБ или идеите на БСП. Важното е да са намесени с властта :). Затова стана сега това разцепване и всички циркове. Едните да се изкарат привърженици на ГЕРБ, а другите с БСП-то големи мошеници уж.. Шменти капели. Тая партия гледа само как да има власт. Добре че Бойко не се подава, иначе вече да бяха коалиция отдавна
20
5
 
24
 
! Отговори
синан преди 12 години
абе *** кой ще гласува за вас,ние турците спираме с гласуванията!какво направихте за нас оня полу-маймун Доган да излезе и да каже прекарал ли е поне на едно село вода?
19
0
 
9
 
! Отговори
От масовата приватиз преди 12 години
Сделката отдавна е договорена между Доган и Боко, и се знаеше че Булгартабак ще бъде дадена на ЦКБ, тоест Делян Пеевски!!Същата е договорена на барбекюто Доганово в Бояна, и затова бе бутнато от двамата за да не разказва за договорката!!